jak rozkochac kolezanke?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
michal7840
Jestem tu nowa :)

jak rozkochac kolezanke?

Post autor: michal7840 »

Witam. 4 miesiace temu poznalem dziewczyne (w ktorej sie zakochalem). Spotykalismy sie praktycznie codziennie, w koncu uswiadomilem sobie ze cos do niej czuje. Było przytulanie sie, buzi w policzek itp. W koncu popelnilem blad, zapytalem sie jej czy chce ze mna byc... Na poczatku mowila ze nie wie, ale po jakims czasie powiedziala mi ze wolalby zebysmy zostali przyjaciómi. Dowiedzialem sie ze spotyka sie z jakims chlopakiem i sie przez to poklocilismy i juz do siebie nie piszemy itp. Zalezy mi na niej i nie chcialbym jej stracic ;/ Nie wiem juz czy sobie odpuscic czy starac sie dalej w nadziei ze moze cos do mnie kiedys poczuje. To forum kobiece dlatego co byscie mi poradzily? Dodam ze ja i ona mamy po 17 lat, i jeszcze nigdy mi tak nie zalezalo na dziewczynie ;/
lilian

Re: jak rozkochac kolezanke?

Post autor: lilian »

Utrzymaj z nią kontakt, ale nie rób sobie nadzieji. To jest okropne, ale prawdopodobnie przeżyłeś swój pierwszy zawód miłosny i przykro mi. Jeśli dziewczyna teraz wolała kogoś innego, to mało prawdopodobne ( ale nie niemożliwe) żeby pokochała Cię za parę lat. Zachowaj się dojrzalej i pokaż jej, że mimo wszystko możecie ze sobą rozmawiać, wspierać się, a nie kończyć znajomość na kłótni zazdrosnego nie doszłego. Jeśli jednak będzie sprawiało Ci to za dużo bólu, nie utrzymuj kontaktu na siłę. Daj sobie trochę czasu i nie zrażaj się do dziewczyn, bo kiedy pojawi się właśnie ta możesz jej nie zauważyć a nawet zrazić do siebie. Za jakiś czas miesiąc, tydzień, rok zobaczysz uśmiech pewnej dziewczyny i zakochasz się ponownie i życzę Ci, aby tym razem ze wzajemnością ;)
Rebla
Miła Kobietka

Post autor: Rebla »

Jeśli ona się zakochała w tamtym , to nie bądź głupi chłopie...nie pozwól aby miała Ciebie jako kółko ratunkowe. Proponuję porozmawiaj z nią jeszcze raz, a jeśli nie, to masz odpowiedz ona wybrała już kogoś innego
simi
Miła Kobietka

Post autor: simi »

Uważam tak samo jak lilian:)
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Uważam że nie da się na siłę kogoś w sobie rozkochać bo to "coś" albo się czuje od początku albo nie.Ona widocznie tego nie czuje a do tego jest zakochana w kimś innym więc raczej nie masz żadnych szans.Zostańcie przyjaciółmi,nie zrywaj kontaktu a być może kiedyś w przyszłości sytuacja się odmieni.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Olcia123

Post autor: Olcia123 »

Patrzac na moj przyklad- zachowywac sie jak przyjaciele. Pomagac. Byc przy drugiej osobie gdy ona tego potrzebuje. Dosradzac nawet w sprawach sercowych choc to trudne. Ja tak robilam dzis jestesmy juz 2 lata ze soba. Warto poświecic troche czasu, nawet jak w ja- caly rok :D zycze powodzenia :)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Cierpliwość popłaca :D
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
michal7840

Dzieki za odpowiedzi. Nie spotykalismy się jakis tydzien, tylko pisalismy smsy czasami, napisala mi ze sie za mna stesknila i chcialaby się spotykac. Wydaje mi sie ze cos ja do mnie ciągnie, tylko ze ten chlopak stanowi przeszkode. Nie wiem co mam o tym myslec.
michal7840

Dobra, napisalem jej ze musimy urwac kontakt. Musze o niej zapomniec i znalezc sobie nowa laske :P przynajmniej sie czegos nauczylem, w koncu znajde ta jedyna ;p dzieki wielkie za odpowiedzi ;)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

No to powodzenia w poszukiwaniach dziewczyny :D
Lilianka 15
Miła Kobietka

Post autor: Lilianka 15 »

Teraz daj sobie czas na przeżycie tego zauroczenia,jak Ci minie poszukaj nowej znajomości.
ODPOWIEDZ