Ciąża po poronieniu

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
mary_pink1664
Miła Kobietka

Ciąża po poronieniu

Post autor: mary_pink1664 »

Hej mam 18 lat i 2 miesiące temu w listopadzie poroniłam byłam wtedy w 6 tygodniu byłam u lekarza i powiedział mi że wszystko jest w porządku ale niedawno kochałam sie z moim chłopakiem bez gumki...
i stąd moje pytanie czy po poronieniu trudniej jest zajść w ciąże? słyszałam różne wersje: że łatwiej zajść w ciąże albo że po poronieniu jest trudniej i trzeba sie jak najszybciej o nie starać bo w przyszłości może być za późno... robiłam test po 6 dniach od stosunku i wyszła mi jedna kreska ale mam dziwne bóle podbrzusza za tydzień mam dostać okres jeśli go nie będzie to powtórze test...
jeśli będe chce o tym wiedzieć jak najwcześniej żeby się pilnować boje sie że nie będe o tym wiedziała i znowu poronie albo całe 9 miesięcy przeleże w łóżku... pozdrawiam Mary =)
ODPOWIEDZ