Jak rozjaśnić ciemne wnętrze.

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
skowronek11
Jestem tu nowa :)

Jak rozjaśnić ciemne wnętrze.

Post autor: skowronek11 »

Mieszkanie w ciemnych wnętrzach często negatywnie wpływa na samopoczucie zmęczenie, zdenerwowanie, notoryczny brak dobrego nastroju. Jakie są wasze sprawdzone sposoby by rozjaśnić mieszkanie???
wolne pokoje w krynicy morskiej
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Jak rozjaśnić ciemne wnętrze.

Post autor: Hadassa »

A ja proponuję zakładać tematy w odpowiednich działach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Atlantic Polska
Miła Kobietka

Post autor: Atlantic Polska »

Oświetlenie powinno emitować światło białe, czyli najbardziej zbliżone do słonecznego. Jeśli chcesz użyć kilku kolorów farb, najciemniejszą z nich pomaluj ścianę z oknem, najjaśniejszą natomiast przeciwną. Zamiast ciężkich zasłon, okna przysłaniać powinny delikatne, przeźroczyste firanki. Poza tym należy pamiętać, że najważniejszym sposobem na rozjaśnienie wnętrza jest… porządek :)
AlinaOsuch

Post autor: AlinaOsuch »

Ciekawym pomysłem jest np. przykrycie tapczanu lub foteli jakimiś jasnymi narzutami, które gdy jest chłodniej mogą też posłużyć za przykrycie.
mańka

Post autor: mańka »

Pomaluj na jasne kolory - to na pewno pomoże. Do tego przemyślane oświetlenie i na pewno będzie okej :)
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
ODPOWIEDZ