Co kupić na nowe mieszkanie dla znajomych

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
andrat
Fajna Kobietka

Co kupić na nowe mieszkanie dla znajomych

Post autor: andrat »

Co można fajnego kupić jako prezent na nowe mieszkanie? Coś co zmieszczę do torby i przewiozę na drugi koniec Polski pociągiem
Allie
Fajna Kobietka

Re: Co kupić na nowe mieszkanie dla znajomych

Post autor: Allie »

Oj wbrew pozorom jest sporo opcji. Trudno jest jednak doradzić coś konkretnego skoro nie napisałaś tutaj ile masz do wydania. A ma to duże znaczenie.... Proponowałabym: voucher do jysk, home and you. Możesz kupić coś co nie będzie pasowało właścicielom do wystroju mieszkania i wrzucą w kąt. Ewentualnie jakieś fajne kieliszki do wina/whisky?

Sama ostatnio przeglądałam sobie w sieci wyposazenie do kuchni, bo chciałabym sobie kupić kilka rzeczy i wpadły mi w oko garnki oraz patelnie od tego producenta:
https://bokono.pl/pl/producer/SSW-Berlin/44

Zerknij sobie. W ofercie mają bardzo wiele konkretnych rzeczy, które idealnie będą nadawały się na prezent na nowe mieszkanie.
Kosiontko93
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kosiontko93 »

Wódka
Odelie
Miła Kobietka

Post autor: Odelie »

My daliśmy bon do jakiegoś sklepu z rzeczami do domu, tata przyjaciółki zrobił super skrzynkę na rośliny i włożyliśmy tam bazylię i miętę. Tylko jeśli mają np. kota warto sprawdzić czy rośliny nie da trujące

Można też zastanowić się nad rękodziełem. W POlsce mamy wiele pracowni, w których kupisz piękne recznie robione rzeczy:
https://andyceramika.pl/

Jak ta pracownia z ręcznie malowaną ceramiką z Bolesławca.
ODPOWIEDZ