jak pozbyć się nudy w związku

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
katla
Jestem tu nowa :)

jak pozbyć się nudy w związku

Post autor: katla »

Witam dziewczyny. Może mi poradzicie jak odświeżyć mój związek z mężem. Wpadliśmy troszkę w rutynę. Mąż do mnie pretensje że nie mam ochoty na sex kiedy po całym dniu biegania w pracy potem z dziećmi i jak wybija godzina 21 padam ze zmęczenia wczoraj się tak pokłóciliśmy że wyszedł z domu a po powrocie powiedział, że to jest wszystko moja wina bo ja go traktuje jak powietrze, ja się nie chce tłumaczyć bo uważam że wina zawsze leży po środku i ja i on nie jesteśmy idealni ale chciałabym co zrobić tylko nie mam żadnego pomysłu . Proszę dziewczyny poradźcie mi coś!!!
jalola

Re: jak pozbyć się nudy w związku

Post autor: jalola »

Musisz odświeżyć swoją miłość do męża. Znów się zakochaj. Zaskocz go czymś. Spędźcie aktywnie weekend z dziećmi. Jak możecie pozwólcie sobie na romantyczną kolację w restauracji. Zaskocz go w sypialni. Tchnij trochę życia do waszego małżeństwa.
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

Wyślij na któryś weekend dzieciaki do dziadków, przygotuj pyszną, romantyczną kolację przy świecach, wino. Byście znów mogli poczuć ten żar namiętności, który towarzyszył wam zanim wzięliście ślub, a na świecie pojawiły się dzieci :) Na pewno to doceni.
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
wampirek

Post autor: wampirek »

Eee naprawdę, dlaczego kobiety myślą że: Kolacja + świece = romantyzm i faceta to kręci? Taką radę widzę wszędzie w sieci, i zawsze to radzą dziewczyny innym dziewczyną. Podejrzewam że dla was to jest coś specjalnego, mi jako facetowi kojarzy się to z nudą i zmuszeniem do tego aby być szczęśliwym...

Drugi pomysł który też stanowczo odradzam jako remedium to romantyczna kąpiel z płatkami róż przy świetle świeczek.
http://www.pan-wampir.pl - wysysa wszelakie sekrety bez krwi ofiary:)
Be-Be

Post autor: Be-Be »

mnie też się wydaje, że facetów kręci raczej coś bardziej pikantnego niż jedzonko przy zapałce i kąpiel w pachnidłach. Ale trudno zrobić pikanterię w domu przy dzieciach. Dzieci do dziadków zdecydowanie popieram i do dzieła - wieczór niekoniecznie trzeba spędzać w domu, proponuję zrobić sobie wycieczkę w miejsca Wam szczególnie bliskie, z którym wiążą się jakieś miłe wspomnienia, a zakończyć w domowych pieleszach ale nie w typowy sposób (cyku cyku i po krzyku), trochę pieprzu i fantazji nikomu jeszcze nie zaszkodziło w związku :fallinlove
oppsboo
Miła Kobietka

Post autor: oppsboo »

Tez uwazam ze romantyczna kolacja bedzie nudna dla faceta z ktorym sie jest juz jakis czas. Daj swoje dzieciaki komus pod opieke, a swojego meza zabierz np na gokarty albo paintballa, powspinajcie sie na skalki albo zrobcie cokolwiek ekscytujacego , a pozniej polecam goracy sex po powrocie do domu :) przynajmniej raz w miesiacu takie akcje i nikt nie bedzie znudzony : D
Awatar użytkownika
Ines_Ines
Miła Kobietka

Post autor: Ines_Ines »

http://bezkac.blog.onet.pl/2010/06/25/zwiazek-bez-nudy/
http://www.spryciarze.pl/poradniki/ramk ... -i-zwiazku
http://artelis.pl/artykuly/37935/jak-po ... w-sypialni
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
bloodmanpl

Post autor: bloodmanpl »

wampirek pisze:Eee naprawdę, dlaczego kobiety myślą że: Kolacja + świece = romantyzm i faceta to kręci?
Byłem w związku z kobieta, której to TOTALNIE nie kręciło. Zawsze uważała takie rzeczy za "niepraktyczne", bleee i wogóle. A dla mnie to jest spoko. Pewnie kwestia charakteru.

Ale polecam, z własnego doświadczenia, byście może odkryli nowe hobby? Kino, teatr, koncerty -też fajne ale dość oklepane. Może gry planszowe (ale nie typu chinczyk czy monopoly, takie bardziej ambitne. Osadnicy, Agricola, itp - raz zainwestujecie i rozrywka na długi czas).
eDom
Miła Kobietka

Post autor: eDom »

Trzeba pielengnować swoje relacje. Nawet kiedy jesteś zmęczona, zrób ukochanemu jakies pyszne danie, porozmawiaj jak minął mu dzień. Te proste czynności sprawią Wam obojgu mnóstwo radości ;)
Awatar użytkownika
cgibson

Post autor: cgibson »

Przeglądając internet, wielokrotnie trafiamy na mniejsze lub większe serwisy, które starają się przykuć naszą uwagę angażującymi i ciekawymi treściami. Najlepiej wychodzi to między innymi portalom informacyjnym czy mediom społecznościowym. Spore zainteresowanie wzbudzają jednak także mniejsze serwisy, które najczęściej mają rozrywkowy charakter.
Serwis rozrywkowy, gdzie znajdziesz prawie wszystko
megcox90

Post autor: megcox90 »

RougeBloo pisze:Wyślij na któryś weekend dzieciaki do dziadków, przygotuj pyszną, romantyczną kolację przy świecach, wino. Byście znów mogli poczuć ten żar namiętności, który towarzyszył wam zanim wzięliście ślub, a na świecie pojawiły się dzieci :) Na pewno to doceni.
Only now real estate in Cyprus at attractive prices. Invest today.
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Sposobów jest sporo, u nas sie sprawdziło eksperymentowanie z gadżetami erotycznymi:)
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

A gdzie takie rzeczy kupujesz?
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

A na superlove :) jeden z moich ulubionych sklepów erotycznych ;) maja dobre ceny i fajnej jakosci produkty
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

dzieki!!! zajrzałam sobie tam na szybko i jestem w szoku, tyle tego wszystkiego :d
ODPOWIEDZ