Jak pomóc dziewczynie?
Jak pomóc dziewczynie?
Witam. Piszę na tym forum ponieważ chcę pomóc swojej dziewczynie zrzucic troche na wadze, ale nie wiem jak . Oczywiście czytałem wiele poradników itd, ale w każdym z nich była przewidziana dieta. Moja dziewczyna mówi że nie da rady stosować diety ponieważ je to, co mama da na obiad. Jej BMI jest w górnych partiach wagi prawidłowej , ale według niej to jest za dużo , zle się z tym czuje i uważa swoje uda za grube. Chciałbym jej pomóc , ale nie wiem co dokładnie da najlepsze efekty. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc.
-
zabcia
Re: Jak pomóc dziewczynie?
Witaj,
Schudłam 5kg nie jedząc po godzinie 16
Wtedy piłam tylko wode (niegazowaną!) i przyzwyczaiłam się do głodu, stał się moim przyjacielem, który mówił mi, że chudnę
Da się pogodzić dobre obiadki i dietę
a z Twojej strony powinno wyjść tyle, że nie możesz przy niej jeść kiedy ona nie może, bo będziesz robił jej straszną ochotę.
Pozdrawiam
Schudłam 5kg nie jedząc po godzinie 16
Pozdrawiam
Re: Jak pomóc dziewczynie?
ja polecam dietę 1200 kalorii....wtedy nie trzeba rezygnować ze składników tylko po prostu je się mniejsze ilości...do tego pije dużo wody mineralnej, która właśnie super zaspokaja głód