jak poderwać chłopaka którego znam tylko z widzenia?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Moli
Jestem tu nowa :)

jak poderwać chłopaka którego znam tylko z widzenia?

Post autor: Moli »

Na uczelni wpadł mi w oko pewien chłopak, nie mieliśmy jednak okazji się poznać. Niestety studia właśnie się skończyły, poza tym nie mieszkamy w tym samym mieście, więc już pewnie nigdy go nie spotkam. Mam jego nr tel, gg i maila Czy sądzicie że wypada mi do niego napisać? i w ogóle co napisać? Nie wiem nawet czy on jest wolny Czy faceci w ogóle lubią jak kobieta ich podrywa? Miał ktoś może podobną sytuację? Będę wdzięczna za wszelkie komentarze.
vaniliiia
Kobietka Expert

Re: jak poderwać chłopaka którego znam tylko z widzenia?

Post autor: vaniliiia »

Z własnego doświadczenia wiem, że mężczyźni może i lubią być jakoś szczególnie w "obiekcie zainteresowań" jakiejś dziewczyny, ale nie lubią podrywania i co najważniejsze nie cierpia gdy kobieta jest nachalna..
Moim zdaniem lepszym pomysłem byłoby wysłanie mu zaproszenia na fc, a po zaakceptowaniu, napisanie wiadomości ;) Możesz tez tak zrobic na gg (jest to lepsze niż dzwonienie itd, bo nie nastanie krępująca cisza, to samo jesli chodzi o spotkanie. Mozna rozmawiac na luzie.)
Rozmowe łatwo zacząć.. możesz jakimś pretekstem np czy ma notatki z jakiegoś wykładu, lub coś innego związanego ze studiami.
Powodzenia ;)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

A czemu nie? Co Ci szkodzi. Po co zaraz facebook, skoro masz gg i nr telefonu to wystarczy żeby zacząć rozmawiać ;)
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

A ja też jestem za wysłaniem zaproszenia. Może sam zacznie rozmowę? :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
maaagnoliaaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: maaagnoliaaa »

Masz gg czy nr. tel odezwij się i zapytaj jak tam po studiach czy już coś sobie znalazł itp.
Amaretto

Post autor: Amaretto »

A stosowałyście kiedyś feromony ? Ja zamówiłam sobie jakieś dwa miesiące temu taką buteleczkę po to aby nieco ożywić sytuację w swoim małżeństwie ;) Ale zauważyłam, że odkąd je stosuję zaczęli na mnie również zwracać uwagę całkiem obcy mężczyźni - zagadują, pytają o godzinę. Na przykład wczoraj ucięłam sobie miłą pogawędkę na przystanku.
Tak więc możesz wypróbować czy u Ciebie również zadziała.

Post edytowany przez moderatora
Proszę nie spamować forum.
Ostatnio zmieniony pt sie 23, 2013 10:10 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ