Jak go odzyskac?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
pam
Miła Kobietka

Jak go odzyskac?

Post autor: pam »

Wczoraj popelnilam najwiekszy blad w moim zyciu. poniosly mnie emocje i bardzo poklocilam sie ze swoim chlopakiem.
teraz zaluje, dochodze do wniosku ze nie docenialam tego co mam i zbyt wiele wymagalam. teraz on sie do mnie nie odzywa, stwierdzil ze nigdy juz do mnie nie wroci. mam wyrzuty sumienia i nie radze sobie. byl jedyna osoba ktorej ufalam, jedynym prawdziwym przyjacielem... jestem ciezka osoba, nie panuje nad emocjami a moj charakter jest okropny.. zdaje sobie z tego sprawe. przezyl ze mna pieklo nieraz... ;(
co mam zrobic ? wypisuje do niego i wydzwaniam, bylam nawet pood domem. zero kontaktu. nie odbiera, nie odpisuje, nie otwrzyl mi drzwi. tak jakbym nie istniala ;( moze jestem zbyt nachalna? pomocy! ;(
pam
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Re: Jak go odzyskac?

Post autor: Luna »

No rzeczywiscie Pam narozrabiałas ale co konkretnie zrobiłas. o co byla kłotnia bo tak ogolnikowo napisalas.

Przesledziłam twoje tematy ktore zakładałas i od jakiegos wlasnie czasu masz z nim jakis problem.
Byc może i to twoja wina skoro masz takie zachowanie jakie masz zreszta sama sie do niego przyznałas.

Nie wiem co Ci doradzic wszystko sie mze zdarzyc ale skoro nie odbiera od Ciebie i nie otwiera Ci drzwi to juz jest nieciekawa sytuacja.

Przykro mi. :( :( :(
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
pam
Miła Kobietka

Post autor: pam »

rozmawialam z nim, powiedzial ze potrzebuje czasu, probowal byc obojetny..
wina zawsze lezy po srodku,ale fakt potrafie nabroic..
chyba czas sie pogodzic z tym ze dobrze miedzy nami nie bedzie..
dzieki za odpowiedz!
pam
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Spokojnie, minęły dopiero dwa dni. Skoro kłótnia była poważna i nie pierwszy raz, być może chłopak potrzebuje trochę czasu, żeby to wszystko sobie poukładać.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Re: Odp: Jak go odzyskac?

Post autor: Luna »

Głową do góry musicie oboje nabrać pokory i się uspokoić troszke[emoji6]
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
Fas_Olka24
Fajna Kobietka

Post autor: Fas_Olka24 »

Poza tym nie wchodź mu do dupy bez wazeliny .... Jeśli będziesz mu nadskakiwać to facet poczuje się osaczony i osiągniesz efekt odwrotny do zamierzonego. Koleś po prostu ucieknie gdzie pieprz rośnie. Odpuść na chwilę. Emocje opadna i będziecie mogli spokojnie porozmawiać.
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Wlasnie dziewczyno, taki niekontrolowany i agresywny wybuch emocji potrafi rozwalic blyskawicznie nawet
swietego.
A wiec nie dziw sie , ze Twoj chlopak Cie zwyczajnie olal.
Az cisnie sie na usta pytanie ,kto przy zdrowych zmyslach zadaje sie z osoba ktora ma taki despotyczny i wybuchowy charakter ?
Chyba tylko ktos kto ma denka od butelki na oczach, albo wariacko kocha.
Nawarzylas piwa to go po prostu wypij , bo widocznie takie teatry urzadzalas mu chyba nie raz , a cierpliwosc
chlopaka przekroczyla granice przyzwoitosci.
I masz to co masz.
Wiedz , ze nic tak naprawde nie uchodzi nam bezkarnie i tak sie stalo w Twoim przypadku, bo dalas plamy na calej linii.
Czy to sie da w ogole odkrecic ?
No nie wiem , bo wszystko zalezy od tego na ile chlopak jest w stanie Ci wybaczyc i czy w ogole chce to zrobic.
Znasz go lepiej od nas , wiec napewno wiesz w jaka skuteczna nutke uderzyc by to odkrecic a chlopaka udobruchac.
Ale moim zdaniem nie bedzie latwo to naprawic , bo nikt nie zagwarantuje, ze taka historia sie za jakis czas nie powtorzy.
Po tym co piszesz to widac , ze chlopak ma tego swiadomosc i byc moze dlatego nie chce zadawac sie z Toba.
Takie wydzwanianie i prawie naprzykrzanie sie tylko moim zdaniem pogarsza te sytuacje.
Przeczekaj dzien , dwa i wtedy sprobuj nawiazac jakis kontakt .
Moze jednak nie tefoniczny. :pisze:
ODPOWIEDZ