Jak często można farbować włosy?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
muncik
Jestem tu nowa :)

Jak często można farbować włosy?

Post autor: muncik »

Witam drogie Panie.

Mam problem. Moja dziewczyna zmieniła kolor włosów i nie podoba jej się do tego stopnia, że smutek ogarnął Ją całą i zelżeć nie może mimo moich prób pocieszenia. Mimo, że nie wygląda źle to jednak uparcie twierdzi, że jest inaczej. Ja mężnie próbując Jej umniejszyć bólu, zarejestrowałem się tutaj, bo kto bardziej może mi pomóc niż przedstawicielki płci pięknej?
Skoro ów nieszczęsny kolor nałożony został wczoraj to kiedy mogę do domu przyprowadzić fryzjerkę zaopatrzoną w nową farbę?

Z góry dziękuję za informacje, z rycerskim pozdrowieniem, Muncik. :)
Katia
Miła Kobietka

Re: Jak często można farbować włosy?

Post autor: Katia »

Możecie nałożyć na tą farbę inna spokojnie i nic się nie stanie. Kupcie tylko lepszą (lepszej firmy) żeby kolor był bardziej zbliżony do tego na opakowaniu w efekcie. Gorzej jest z włosami rozjaśnianymi, których nie można drugi raz rozjaśniać teoretycznie (ale praktycznie też niektórzy robią)
całodobowa opieka nad starszymi kraków
Anamarii
Miła Kobietka

Post autor: Anamarii »

Moja znajoma po tygodniu walczyła z kolorem ale najlepiej oddac sie w ręce fryzjera bo samemu mozna jeszcze pogorszyc:)
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

wydaje mi się, że po tygodniu już można, z resztą znając życie to może Twoja dziewczyna po prostu przesadza...
ODPOWIEDZ