Informacje o promocjach
Re: Informacje o promocjach
Buty małemu, dla siebie nie miałam weny 
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
zobaczymy, ja muszę kozaki upolować, jak ostatnio patrzyłam, było co nieco.. ale...
nie mierzyłam..
nie mierzyłam..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
e-shaman_pl
- Jestem tu nowa :)
W styczniu jest najlepsza ku temu okazja,bo promocje i wyprzedaże organizują nie tylko sklepy internetowe,w galeriach handlowych także spotkasz je teraz na każdym kroku więc kozaki też na pewno uda się kupić taniej.
-
Basia1994
W sklepie DATURA na nowych klientów czeka rabat 10% . Wystarczy się zarejestrować 
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Do dnia 22.03.2015 trwa nowa promocja Misie Lubisie! 8 opakowań po miśkach można wymienić na jeden z trzech dostępnych zestawów gier edukacyjnych CzuCzu - zagadki. Szczegóły na mysim blogu, link w podpisie 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Mysiu, wielkie dzięki za info! Mój mały uwielbia Lubisie, a w ostatniej promocji zebraliśmy wszystkie części puzzli. Wprawdzie wycieczki do wiedeńskiego zoo nie wygraliśmy, ale ponoć nie można mieć wszystkiego
Teraz czas na CzuCzu 
I see a red door and I want it painted black
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Teraz niemal w każdym sklepie internetowym spotkamy ciekawe promocje czy wyprzedaże na szereg artykułów dla dzieci,do domu czy dla nas samych i kosmetyków,warto być tym na bieżąco:)
U mnie w pracy zbierają lubisie.
Ciekawe czy już wiedzą
Ciekawe czy już wiedzą
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Akurat pierwsze słyszę o tej promocji i konkursie z Lubisiami,dzięki za namiar bo moja siostrzenica również je zbiera. Zgadza się także co do tego,że w sklepach internetowych można teraz spotkać wyprzedaż ei rabaty,w tym na markowe kosmetyki.
Oj tych promocji to jest tyle, ze czlowiek czasem oczoplasu dostaje, ale trzeba byc uwaznym, bo czesta sa to złudne promocje...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Zgadza się,czasem promocje są tylko na papierze a nie w rzeczywistości,wiec sprawdzajmy dokładnie cenę i mało tego- warto zawsze porównać ją z innymi aby wiedzieć gdzie faktycznie jest najtaniej.
www.WszystkozAmeryki.com
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Kochani, a ja mam dla Was kupony zniżkowe do sklepu internetowego Zalando - 20 lub 15 %
SPAM
Na zachętę dodam, ze wysyłka i zwrot jest w tym sklepie zawsze za darmo, kurierem
SPAM
Na zachętę dodam, ze wysyłka i zwrot jest w tym sklepie zawsze za darmo, kurierem
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2015 1:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
W Hebe jest teraz promocja na lakiery z Firmy Rimmel - 20 % na wszystkie 
W Kaufie jest promocja na 32 rolki papieru za 13 zl 
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Akurat tera w Kauflandzie jest więcej ciekawych promocji z których moim zdaniem warto skorzystać,głównie opiera się to na zakupach spożywczych,ale mimo wszystko warto,w końcu je także robimy niemal codziennie.
Dziś na MamOkazje znalazłam promocję palarni kawy z rabatem na Dzień Ojca.
Zamówiłam, zobaczymy co z tego wyjdzie
Zamówiłam, zobaczymy co z tego wyjdzie
No to moje drogie, zbliża się to co kobiety lubią najbardziej. Czyli promocje w rossmannie.
Znów 49% na kosmetyki, co prawda teraz bez podkładów i pudrów, ale znów i usta i lakiery i oczy
Znów 49% na kosmetyki, co prawda teraz bez podkładów i pudrów, ale znów i usta i lakiery i oczy
Super. Myślę, że potem będą podkłady bo zwykle te promocje są po sobieHadassa pisze:No to moje drogie, zbliża się to co kobiety lubią najbardziej. Czyli promocje w rossmannie.
Dzięki za info bo przegapiłabym
W tym wypadku ma nie być.
Ostatnio jak były to były 3 tygodnie prawie pod rząd.
Ale teraz juz ma być tylko 2 tygodnie.
Super pharm, tez wprowadził 50% na niektóre marki, ale mają zastrzeżenie że do 3 produktów i tylko 2 dni
Ostatnio jak były to były 3 tygodnie prawie pod rząd.
Ale teraz juz ma być tylko 2 tygodnie.
Super pharm, tez wprowadził 50% na niektóre marki, ale mają zastrzeżenie że do 3 produktów i tylko 2 dni
te promocje w Rossmannie -49% to moje ulubione dni w roku 
I zrobi wszystko żeby być z Tobą choć na moment
Chyba nie tylko Twoje.. choć mówię.. o dziwo w tym czasie , mam małe plany zakupoweVikkiLove pisze:te promocje w Rossmannie -49% to moje ulubione dni w roku
-
Basia1994
W sklepie DATURA na nowych klientów czeka rabat 12% . Wystarczy podczas zakupów wykorzystać kod A97SXUPC8W 
http://www.sklep-datura.pl
http://www.sklep-datura.pl
No to rossmann ma teraz 49 % na oczy że tak powiem.
ale super pharm nie jest gorsze, i też ostatnie dni promocji. Ale tylko na okreslone rzeczy.
Teraz nie pamiętam dokładnie
ale super pharm nie jest gorsze, i też ostatnie dni promocji. Ale tylko na okreslone rzeczy.
Teraz nie pamiętam dokładnie
-
a_gatka
Fashion House ma teraz Mikołaja za pół ceny - warto się wybrać.