Jeżeli któraś z Was ma ochotę kupić sobie coś nowego :)

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zielony:)
Jestem tu nowa :)

Jeżeli któraś z Was ma ochotę kupić sobie coś nowego :)

Post autor: Zielony:) »

To proszę zobaczcie sobie temat REKLAMA,OFERTY na dole forum, może znajdziecie coś dla siebie.

A jeszcze jedno pytanie mam do Was drogie Panie, jak często Wasi faceci kupują Wam nowe ubrania? I co to jest najczęściej?

Czekam na odpowiedzi :)

Zielony
"Kobieta jest arcydziełem wszechświata"
Gotthold Ephraim Lessing
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Re: Jeżeli któraś z Was ma ochotę kupić sobie coś nowego :)

Post autor: lokowka »

Szczerze, to nigdy nie dostałam od swojego faceta żadnej części garderoby :P nie ma zielonego pojęcia o rozmiarach, nawet nie wie dokładnie jaki on ma rozmiar i ja mu często kupuję ciuchy :P
Awatar użytkownika
Zielony:)

Post autor: Zielony:) »

Ojej to koniecznie musisz dać szkolenie swojemu facetowi !

Facet musi rozpieszczać swoją kobietę, a niespodzianka w postaci nowej sukienki albo torby z ZARY to rozkosz dla oczu i duszy każdej kobiety :)

Poważnie powinnaś coś Go podszkolić
Powodzenia
"Kobieta jest arcydziełem wszechświata"
Gotthold Ephraim Lessing
Awatar użytkownika
tuptek84
Miła Kobietka

Post autor: tuptek84 »

zdecydowanie kwiat będzie bardziej intymny niż torebka
AnaStazJa

Post autor: AnaStazJa »

Ja również wolałabym dostać kwiaty ewentualnie jakieś świecidełko, bo kocham kolczyki, ale ubrania czy torebki? Jakoś nie bardzo. Raz dostałam od ukochanego sukienkę, ale on wtedy doskonale wiedział, że ją chcę i planuję tak czy siak kupić. Zwyczajnie mnie więc uprzedził i podarował ją jako prezent i powiem szczerze, że bardzo mnie wtedy ten gest ucieszył ;)
Jednak kupowanie komuś ubrań jako prezent to jak gra w ruletkę. Nigdy nie wiadomo czy trafi się z zakupem i prezent się spodoba czy może będzie pudło i ciuszek pójdzie na pokarm dla moli :D Lepiej więc nie ryzykować i kupić coś bardziej pewnego i praktycznego. Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat :)
Awatar użytkownika
drzemag
Fajna Kobietka

Post autor: drzemag »

Ha, ja tez nigdy nic nie dostałam do ubrania. Co najwyżej mój Pan wyciągnął portfel i zapłacił za to co sobie wybrałam.
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Ja jestem szczęściarą. Dostałam bieliznę, koszulki nocne i sporo fajnych bluzeczek ;)
Amantium irae amoris integratio.
Kalinka09

Post autor: Kalinka09 »

Ja również uwżam się za szczęściarę :)
Mój mąż co najwyżej od czasu do czasu kupi mi coś z bielizny a jeśli usłyszy hasło " Muszę sobie kupić bluzkę, sweter, buty itp" wręcza mi swoją kartę kredytową i dziękuje mi, że nie musi ze mną po tego typu zakupy iść:)
Zakupy przez internet zawsze były moją pasją. A co za tym idzie, musiały stać się nią również systemy płatności online dzięki którym w szybki sposób reguluję należności.
joasia.b
Miła Kobietka

Post autor: joasia.b »

Na zakupy do niedawna chodziliśmy razem (około 1,5 roku temu) ... ale odkąd pojawił się mój mały skarb i nie mam go z kim zostawić to robię je przez internet. Co do doradzania, to różnie to bywało - raz pomógł w wyborze innym czasem chciał uciekać, kiedy indziej mnie poganiał, żebym się pospieszyła i teraz nawet wolę kupować w netce. Czasem się trafi jakaś okazja na allegro, a poza tym odkryłam fajny sklep z tanimi ciuszkami, w którym teraz regularnie robię zakupy przed monitorem. :)
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:42 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
kasia.lm

Post autor: kasia.lm »

joasia.b ja mam bardzo podobną sytuację do twojej. Mój mąż też często mnie poganiał na zakupach i teraz wolę zakupy w sieci. Też mam swój ulubiony sklep ze stylową odzieżą, gdzie robię regularnie zakupy. :woman:
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:41 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Podawane linki zawierają złośliwe oprogramowanie.
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

A mój narzeczony, owszem czasem coś mi kupi, ale nie z ciuchów, a bardziej z różnych "duperelek" do domu, o których wie, że je uwielbiam ;) nie tak dawno znalazłam fajny sklep - wobeline.pl - gdzie mają bardzo ładne rzeczy, ale w "ładnej" cenie. Ale tak mi się spodobał jeden zegar, że dostałam go w 50% w prezencie ;)
Awatar użytkownika
weronika1983

Post autor: weronika1983 »

mój facet dużo ciuszków sobie kupuje i uwaza że musi sie podobac kobieta bo wtedy lepiej sie czuje też tak uważam
http://www.nocanka.pl najlepsze kosmetyki
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Mój facet nie kupuje mi ciuchów ale to w sumie dobrze, ja wole sama sobie kupić. Gorzej z nim samym, chciałabym zeby czasem sobie cos kupił to nie i koniec.. chodzi ciągle w tym samym.. ja dla niego ubiore czasem sukienke, inaczej sie umaluje uczesze a on? Albo w tych samych ciuchach, albo w dodatku nieogolony.
Mężczyźni .
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
pnyku

Post autor: pnyku »

Mój mi nigdy nic nie kupi :angrywife ale mamy sklep z butami i mogę sobie wybierać do woli fasonów.
Ostatnio zmieniony pn sie 19, 2013 9:19 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Ja od swojego dostałam tunikę i torebkę. Zarówno jedno jak i drugie leży sobie i leży :)ale liczy się fakt że będąc na zakupach pomyślał i o mnie :) A obecnie jest we Francji i wybrał mi perfumy...tutaj może trafi bo nasze nosy jeśli chodzi o perfumy mają podobny gust :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
MagdalenaF

Post autor: MagdalenaF »

Również jestem szczęściarą , bo mój wciąż mi coś kupuje ;-) słowem chłopak lubi wydawać pieniądze ;-)
Markowe produkty w hurtowych cenach - Sprawdź
osóbka

Post autor: osóbka »

Kuszący temat, ja mam ochotę na perfumy! A tak serio to miałam, zamówiłam sobie ulubione na SPAM z Paris Avenue. Zegarów tam nie mają, ale za to dobrą jakość tanio sprzedają. :D

Zajrzę na tą stronę, o której piszesz, chyba coś bym chciała... ;D
Ostatnio zmieniony pn wrz 02, 2013 11:38 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Awatar użytkownika
ceglofka2
Miła Kobietka

Post autor: ceglofka2 »

Tak :D Zakupy w sieci są spoko :D
ODPOWIEDZ