telewizor
Re: telewizor
Obejrzyj sobie tv 55EC78 marki TCL, 55 cali do 3 tysięcy to jedne z lepszych telewizorów, ma dobry kontrast, kolory i zaawansowaną płynnie działającą platformę smartTV opartą na androidzie. Zobacz też koniecznie na żywo tv przed zakupem, albo podobny to niego w jakiejś sieciówce.
A jak już mowa o tcl to ja osobiście mogę polecić modele ep640, są sporo poniżej Twojego budżetu, a są bardzo fajne, ja mam wersję 65calową za nieco mniej niż 3 tysie.donatka pisze:Obejrzyj sobie tv 55EC78 marki TCL, 55 cali do 3 tysięcy to jedne z lepszych telewizorów, ma dobry kontrast, kolory i zaawansowaną płynnie działającą platformę smartTV opartą na androidzie. Zobacz też koniecznie na żywo tv przed zakupem, albo podobny to niego w jakiejś sieciówce.
Telewizor to centrum rozrywki dla całej rodziny. Zajmuje niezwykle ważne miejsce w wielu domach. Może być wykorzystywany do oglądania seriali czy filmów, ale także grania na konsoli. Zakup telewizora to niełatwa sprawa. Na co zwrócić uwagę przy jego wyborze?
Planujesz zakup nowego telewizora? Skorzystaj z nadchodzących promocji na Black Friday!
- aditya.harber
- Jestem tu nowa :)
Obecnie na rynku możemy znaleźć bardzo wysokiej jakości sprzęt, który umożliwia nam oglądanie filmów i seriali w przyjemny sposób. Doskonały przykład stanowi technologia mini-LED, która obecnie podbija rynek.
technologia mini-LED
- stokes.tamara
- Jestem tu nowa :)
Właśnie odbył się Mundial 2022, prawdziwe święto i nie lada gratka dla wszystkich miłośników kopania piłki nożnej. Teraz możesz oddać się swojej ulubionej rozrywce oglądania powtórek meczów, aby podziwiać grę najlepszych piłkarzy. Jakościową opcją jest podziwianie rozgrywek na własnych odbiornikach TV i taką opcję dają między innymi telewizory z Ambilight.
Mecze piłki nożnej — telewizory z Ambilight i inne do doskonałego odbioru obrazu