Dzień Ojca
Dzień Ojca
Moi drodzy, nie mam już pomysłów! Nie chcę się powtarzać i co roku kupować na zmiane alkoholu i perfum, podzielcie się swoimi pomysłami na prezent!
- redorange666
- Samiec
Re: Dzień Ojca
Ja kupuje tacie kilka płyt winylowych z klasycznym jazzem
Fajnym neutralnym pomysłem na takie święto jest notes ze zdjęciem rodziny do przyczepienia na lodówkę
można zamówić taki przez aplikację snapngo 
A jak z jakością? Może to nie jest jakaś ważna okazja, ale badziewia mu nie będę kupować.atomówka pisze:Fajnym neutralnym pomysłem na takie święto jest notes ze zdjęciem rodziny do przyczepienia na lodówkęmożna zamówić taki przez aplikację snapngo
Nie masz się co martwić, jakość wykonania jest dobra, zdjęcia - wiadomo, zależy w jakiej jakości wyśleszpandemia pisze: A jak z jakością? Może to nie jest jakaś ważna okazja, ale badziewia mu nie będę kupować.
A czas dostawy? Nie idzie to z Chin przez 2 miesiące?atomówka pisze:
Nie masz się co martwić, jakość wykonania jest dobra, zdjęcia - wiadomo, zależy w jakiej jakości wyślesz
Na stronie GoldenGift znalazłam atrakcje dla niego na Dzień Ojca. O to link do atrakcji: https://goldengift.pl/123-dzien-ojca MOże wybieżesz coś z tego. Moc wrażeń i zastrzyk adrenaliny pewnie zostanie dobrze odebrany.
Jedna użytkowniczka polecałam w innym dziale prezent dla daty, który ja podkradłam (tyle, ze dla dziadka
) - album "Drzewo rodowe naszej rodziny", gdzie można rozrysować drzewo genealogiczne swojej rodzinty 
To super pomysł, myślę że dla każdego członka rodziny o ile lubi rodzinne historie;-) Ja podarowałam mojej babci na święta i już jesteśmy w trakcie wypełniania. Dawno nie słyszałam tyle rodzinnych historii;-)Mari_123 pisze:Jedna użytkowniczka polecałam w innym dziale prezent dla daty, który ja podkradłam (tyle, ze dla dziadka) - album "Drzewo rodowe naszej rodziny", gdzie można rozrysować drzewo genealogiczne swojej rodzinty