Dzień Ojca

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
pandemia
Jestem tu nowa :)

Dzień Ojca

Post autor: pandemia »

Moi drodzy, nie mam już pomysłów! Nie chcę się powtarzać i co roku kupować na zmiane alkoholu i perfum, podzielcie się swoimi pomysłami na prezent!
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Dzień Ojca

Post autor: redorange666 »

Ja kupuje tacie kilka płyt winylowych z klasycznym jazzem
atomówka

Post autor: atomówka »

Fajnym neutralnym pomysłem na takie święto jest notes ze zdjęciem rodziny do przyczepienia na lodówkę ;) można zamówić taki przez aplikację snapngo ;)
pandemia

atomówka pisze:Fajnym neutralnym pomysłem na takie święto jest notes ze zdjęciem rodziny do przyczepienia na lodówkę ;) można zamówić taki przez aplikację snapngo ;)
A jak z jakością? Może to nie jest jakaś ważna okazja, ale badziewia mu nie będę kupować.
atomówka

Post autor: atomówka »

pandemia pisze: A jak z jakością? Może to nie jest jakaś ważna okazja, ale badziewia mu nie będę kupować.
Nie masz się co martwić, jakość wykonania jest dobra, zdjęcia - wiadomo, zależy w jakiej jakości wyślesz ;)
pandemia

atomówka pisze:
Nie masz się co martwić, jakość wykonania jest dobra, zdjęcia - wiadomo, zależy w jakiej jakości wyślesz ;)
A czas dostawy? Nie idzie to z Chin przez 2 miesiące?
arletaK85

Post autor: arletaK85 »

Na stronie GoldenGift znalazłam atrakcje dla niego na Dzień Ojca. O to link do atrakcji: https://goldengift.pl/123-dzien-ojca MOże wybieżesz coś z tego. Moc wrażeń i zastrzyk adrenaliny pewnie zostanie dobrze odebrany.
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

Jedna użytkowniczka polecałam w innym dziale prezent dla daty, który ja podkradłam (tyle, ze dla dziadka ;)) - album "Drzewo rodowe naszej rodziny", gdzie można rozrysować drzewo genealogiczne swojej rodzinty :)
Ginger333
Miła Kobietka

Post autor: Ginger333 »

Mari_123 pisze:Jedna użytkowniczka polecałam w innym dziale prezent dla daty, który ja podkradłam (tyle, ze dla dziadka ;)) - album "Drzewo rodowe naszej rodziny", gdzie można rozrysować drzewo genealogiczne swojej rodzinty :)
To super pomysł, myślę że dla każdego członka rodziny o ile lubi rodzinne historie;-) Ja podarowałam mojej babci na święta i już jesteśmy w trakcie wypełniania. Dawno nie słyszałam tyle rodzinnych historii;-)
ODPOWIEDZ