Ideał mężczyzny... istnieje?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Ideał mężczyzny... istnieje?
dla kazdego z nas jest to ze dla nas ideałem jest nasz partner
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Skoro jestesmy w związku parnetrskim to ideałem jest dla nas obecny partner.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja tez tak uwazam ze dla mnie idealem jest moj partner 
Lilianka 15 pisze:Skoro jestesmy w związku parnetrskim to ideałem jest dla nas obecny partner.
No już dobrze, dobrze nie wziąłem tego pod uwagę PRZEPRASZAM I MACIE RACJĘelzbieta45 pisze:ja tez tak uwazam ze dla mnie idealem jest moj partner
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Adrian niechciałbys byc idealem dla swej kobiety
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Adix257 pisze:Lilianka 15 pisze:Skoro jestesmy w związku parnetrskim to ideałem jest dla nas obecny partner.No już dobrze, dobrze nie wziąłem tego pod uwagę PRZEPRASZAM I MACIE RACJĘelzbieta45 pisze:ja tez tak uwazam ze dla mnie idealem jest moj partner
no oczywiście że bym chciał być dla mojej przyszłej partnerki ideałem, a ona by była ideałem la mnieelzbieta45 pisze:Adrian niechciałbys byc idealem dla swej kobiety
Adrian

jeszcze raz PRZEPRASZAM i już nie będe takich głupot pisać. Było to ostatni raz.Lilianka 15 pisze:Adix257 pisze:Lilianka 15 pisze:Skoro jestesmy w związku parnetrskim to ideałem jest dla nas obecny partner.No już dobrze, dobrze nie wziąłem tego pod uwagę PRZEPRASZAM I MACIE RACJĘelzbieta45 pisze:ja tez tak uwazam ze dla mnie idealem jest moj partnerprzeprosiny przyjete
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
A co ty myslałes ze tam jakis aktor jest dla nas ideałem
To jest dla nastolatek
To jest dla nastolatek
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
fajny chłopak z ciebie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
-
Martlajtis
- Jestem tu nowa :)
Hej wszystkim. Nyślę ,żę marzenie o idelalnym partnerze to jest pozostałosc po bajkach o ksierzniczkach i filmach o nastolatkach ktorymi katowalismy umysł za młodu:) Racja jest to ,ze gdy wybieramy partnera i go KOCHAMY to on jest naszym ideałem ze swoimi wadami i zaletami, tak samo w kazdym zwiazku sa ostre raniace klutnie jak i małe spzreczki i cudowne chwile, czas spedzony i zwyklu pocalunek po kłótni z wyznaniem sobie miłosci. To jest prtnerstwo po kazdej kłótni przychodzi słoneczko i gdy patnerzy dogaduja sie i kochaja i oczywiscie ufają sobie to jest idalny zwiazek ,że zawsze z kazdej opresi wyjdziemy we DWOJE zwycięsko czyli zawsze dojdziemy do porozumienia. A w kazdym zwiazku sa klutnie dzieki którym docieramy się, i tak naprawdę zblizamy się.myślę zto to można nazawac ideałem:)
- Ilonkaa456
Zgadzam się, ale do tego trzeba dużo rozmawiać i CHCIEĆ>Martlajtis pisze:Hej wszystkim. Nyślę ,żę marzenie o idelalnym partnerze to jest pozostałosc po bajkach o ksierzniczkach i filmach o nastolatkach ktorymi katowalismy umysł za młodu:) Racja jest to ,ze gdy wybieramy partnera i go KOCHAMY to on jest naszym ideałem ze swoimi wadami i zaletami, tak samo w kazdym zwiazku sa ostre raniace klutnie jak i małe spzreczki i cudowne chwile, czas spedzony i zwyklu pocalunek po kłótni z wyznaniem sobie miłosci. To jest prtnerstwo po kazdej kłótni przychodzi słoneczko i gdy patnerzy dogaduja sie i kochaja i oczywiscie ufają sobie to jest idalny zwiazek ,że zawsze z kazdej opresi wyjdziemy we DWOJE zwycięsko czyli zawsze dojdziemy do porozumienia. A w kazdym zwiazku sa klutnie dzieki którym docieramy się, i tak naprawdę zblizamy się.myślę zto to można nazawac ideałem:)
Zobacz i tutaj co jest grane.
-
Martlajtis
No właśnie najważniejsza to rozmowa i chęć do stworzenia dobrego związku ( idealnego)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak rozmawianie ,kompromis to idealny zwiazek
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Nie ma idealnych zwiazków są takie które mają szanse na przetrwanie ,opieraja się na zdrowych zasadach miłosci ,trosce,odpowiedzialności,szacunku,dawaniu,sztuce kompromisu
i dbaniu by w zwiazek nie wkradła się nuda,monotonia czyli tak ogólnie by mieć udany związek
należy się cały czas starać by płomień tego związku nie wygasł.
i dbaniu by w zwiazek nie wkradła się nuda,monotonia czyli tak ogólnie by mieć udany związek
należy się cały czas starać by płomień tego związku nie wygasł.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
w zwiazkach nie powinno byc nakazow i zakazow .
Nie ma ideałów na świecie każdy ma swoje wady i zalety ale najgorsze co może być to kazać komuś na siłę się samemu zmienić i stawiać warunki.. po to się jest razem by wspólnie coś zmieniać jak coś nie pasuje.
Dla mnie mój mąż jest idealny - jak dla mnie
ma swoje wady ale zawsze się potrafimy dogadać
-
paula
ale raczej zazwyczaj na początku jest tak że chce się tą drugą stronę za wszelką cenę zmieniać, że chce się aby on był idealny, by zawsze po sobie sprzątał, by był uprzejmy, by był uczynny. Oczywiście można niektóre z tych cech wypracować u ukochanego ale nic na siłę. Bo im bardziej my będziemy od niego wymagać by sprzątał po sobie, tym on może nam robić na złość:P
tak juz dziala plec przeciwna chcemy czy nie chcemy pozostaje nam kochac ich