Ideał mężczyzny... istnieje?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
paula

Ideał mężczyzny... istnieje?

Post autor: paula »

Drogie panie, czy istnieje według was idealny mężczyzna? Jeśli tak to powiedzcie proszę, jakie ma cechy taki wasz wymarzony ideał? I czy właśnie te cechy znalazłyście u swoich partnerów życiowych?
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Re: Ideał mężczyzny... istnieje?

Post autor: Adix257 »

Nie ideał mężczyzny nie istnieje pełno włosów w wannie po kąpieli nie pozmywana sterta garnków piętrzących się w zlewie i setki brudnych skarpetek walających sie po prostu wszędzie i co najważniejsze że żadna skarpetka nie na pary :diabel
Adrian
:P
paula

czyżbyś był aż tak negatywnie nastawiony wobec swojej płci? ;P

a ja uważam że istnieje idealny mężczyzna! ot co!
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

no chciałem ci pokazać żę ideały nie chodzą po tym świecie
Adrian
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Jezeli istnieje to ja na niego nie trafiłam,ale przyznam, że pozornie był idealny :D
Ale co tam ja też nie jestem idealna więc chyba jesteśmy kwita. :fallinlove
paula

no dobra, a facet który dba o swoją kobietę, chce dla niej jak najlepiej, nie pozwoli jej skrzywdzić, ma mnóstwo ciepła i miłości w sobie, to nie jest ideał?
a to że zostawia te wstrętne skarpetki pod łóżkiem (nie mam pojęcia co ma to na celu u was - Panowie..) to są już takie sprawy bardziej związane z dobrym wychowaniem a nie z ideałem ;) przynajmniej ja to tak rozumie
Armigor
Gadatliwa Kobietka

paula.x111 pisze:no dobra, a facet który dba o swoją kobietę, chce dla niej jak najlepiej, nie pozwoli jej skrzywdzić, ma mnóstwo ciepła i miłości w sobie, to nie jest ideał?
a to że zostawia te wstrętne skarpetki pod łóżkiem (nie mam pojęcia co ma to na celu u was - Panowie..) to są już takie sprawy bardziej związane z dobrym wychowaniem a nie z ideałem ;) przynajmniej ja to tak rozumie
Nie moja Kochana to Mit.
Przeczytałam fragment o skarpetkach mężowi na co on odparł ,że to z troski o nasz spokojny sen ,głęboka narkoza gwarantowana hihi. ,na szczęście mi tak nie robi ale to też nie tak bez interesownie bo sie boi że bym do dzieci nie wstała hihihi :zzzz
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

no tak taki facet to skarb ale kobiety zawsze znajdą coś co popsuje jej wizję faceta idealnego :kiss2
Adrian
paula

a faceci zawsze znajdą coś co popsuje wizję idealnej kobiety i możemy się w tym przekomarzać do śmierci :P

ja uważam że naprawdę trafiłam na osobę która kocha mnie ponad życie i jest w stanie dla mnie zrobić wszystko!
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

nie uważąm że mogło by być inaczej
Adrian
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Dobra mam w domu faceta ideał z tym ze ma pótoraroczku, hihi
Każda kobieta ma swój tym mężczyzny ja akurat zwracam uwagę na charakter i schludność nie była bym ani jednego dnia z brudasem.
paula.x111 pisze:a faceci zawsze znajdą coś co popsuje wizję idealnej kobiety i możemy się w tym przekomarzać do śmierci :P

ja uważam że naprawdę trafiłam na osobę która kocha mnie ponad życie i jest w stanie dla mnie zrobić wszystko!
I wlasnie dlatego wyszłam za mojego męża z tym że u nas to działa w obie strony nie tylko on dla mnie :serca
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Moj mezczyzna jest moim ideałem :serca
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Ideałów nie ma... tzn ja tak uważam. nie ma ludzi bez wad ! kwestią jest jak do tego podchodzimy . Każdy ma w głowie jakiś wyidealizowany obraz wymarzonego partnera... troskliwy, przystojny, wyrozumiały itp, itd... a w życiu bywa różnie, czasem marzymy o wysokim brunecie a jesteśmy szczęśliwe z niskim blondynem... ideał to pojęcie względne. dla każdego co innego oznacza...najważniejsze to mieć obok siebie kogoś na kogo zawsze można liczyć , na dobre i na złe świat byłby nudny gdyby wszystko było prefect... zresztą ja jestem na takim etapie że facetów za ideały nie uważam a wręcz odwrotnie ;) kto wie może kiedyś zmienię zdanie ;)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Idealny mężczyzna to Rabarbar. :happy Niestety tylko według niego. Nie ma idealnych facetów. Każdy facet ma w sobie wady podobnie jak kobiety.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

O .... Widzisz o Tym ideale bez slkazy zapomiałam RABARBAR
elzbieta45
Kobietka Expert

Ale ja wole moj ideał mojego mezczyzny z krwi i kosci z wadami i zaletami takiego go kocham
456
Kobietka Expert

Bo jeśli się kocha to się kocha i jego wady.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

tak , ale gdyby nasz mezczyzna niebyl naszym ideałem to przeciez nie zwiazałybysmy sie z nim . A czekałybysmy na ksiecia na białym koniu ktory nie istnieje
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

książę na białym koniu to właśnie taki ideał ;) wiadomo że jak się z kimś jest no to musi być to dla nas ktoś wyjątkowy...
456
Kobietka Expert

Wszyscy mężczyźni udają idealnych tylko na początku. Później pokazują różki. :lol:

Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Na początku zawsze jest różowo ;) każdy pokazuje się z jak najlepszej strony a potem przychodzi rzeczywistość... jak się kocha to i po tej weryfikacji można być szczęśliwym :) ja czekam na mój ,,ideał" ale póki co ani widu ani słychu ;P
456
Kobietka Expert

Masjaa, jeszcze się znajdzie. ;)

elzbieta45
Kobietka Expert

przybedzie :auto
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Masjaa a jaki jest twoj ideał?
Mój może ideałem nie jest też ma rużki ale ja bym go nie zamieniła na żaden inny model , a jego wady z czasem zaczęłam przyjmować chumorystycznie przywykłam do nich i czasem przymykam oko i tak jest ok.
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

paula.x111 pisze:a faceci zawsze znajdą coś co popsuje wizję idealnej kobiety i możemy się w tym przekomarzać do śmierci :P

Widzisz paula właśnie uświadomiłaś sobie i nam wszystkim że ideałów niema ani wśród kobiet, ani wśród mężczyzn ;)
Adrian
ODPOWIEDZ