Ideał mężczyzny... istnieje?
-
paula
Ideał mężczyzny... istnieje?
Drogie panie, czy istnieje według was idealny mężczyzna? Jeśli tak to powiedzcie proszę, jakie ma cechy taki wasz wymarzony ideał? I czy właśnie te cechy znalazłyście u swoich partnerów życiowych?
Re: Ideał mężczyzny... istnieje?
Nie ideał mężczyzny nie istnieje pełno włosów w wannie po kąpieli nie pozmywana sterta garnków piętrzących się w zlewie i setki brudnych skarpetek walających sie po prostu wszędzie i co najważniejsze że żadna skarpetka nie na pary 
Adrian

-
paula
czyżbyś był aż tak negatywnie nastawiony wobec swojej płci? ;P
a ja uważam że istnieje idealny mężczyzna! ot co!
a ja uważam że istnieje idealny mężczyzna! ot co!
Jezeli istnieje to ja na niego nie trafiłam,ale przyznam, że pozornie był idealny
Ale co tam ja też nie jestem idealna więc chyba jesteśmy kwita.
Ale co tam ja też nie jestem idealna więc chyba jesteśmy kwita.
-
paula
no dobra, a facet który dba o swoją kobietę, chce dla niej jak najlepiej, nie pozwoli jej skrzywdzić, ma mnóstwo ciepła i miłości w sobie, to nie jest ideał?
a to że zostawia te wstrętne skarpetki pod łóżkiem (nie mam pojęcia co ma to na celu u was - Panowie..) to są już takie sprawy bardziej związane z dobrym wychowaniem a nie z ideałem
przynajmniej ja to tak rozumie
a to że zostawia te wstrętne skarpetki pod łóżkiem (nie mam pojęcia co ma to na celu u was - Panowie..) to są już takie sprawy bardziej związane z dobrym wychowaniem a nie z ideałem
Nie moja Kochana to Mit.paula.x111 pisze:no dobra, a facet który dba o swoją kobietę, chce dla niej jak najlepiej, nie pozwoli jej skrzywdzić, ma mnóstwo ciepła i miłości w sobie, to nie jest ideał?
a to że zostawia te wstrętne skarpetki pod łóżkiem (nie mam pojęcia co ma to na celu u was - Panowie..) to są już takie sprawy bardziej związane z dobrym wychowaniem a nie z ideałemprzynajmniej ja to tak rozumie
Przeczytałam fragment o skarpetkach mężowi na co on odparł ,że to z troski o nasz spokojny sen ,głęboka narkoza gwarantowana hihi. ,na szczęście mi tak nie robi ale to też nie tak bez interesownie bo sie boi że bym do dzieci nie wstała hihihi
no tak taki facet to skarb ale kobiety zawsze znajdą coś co popsuje jej wizję faceta idealnego 
Adrian

-
paula
a faceci zawsze znajdą coś co popsuje wizję idealnej kobiety i możemy się w tym przekomarzać do śmierci 
ja uważam że naprawdę trafiłam na osobę która kocha mnie ponad życie i jest w stanie dla mnie zrobić wszystko!
ja uważam że naprawdę trafiłam na osobę która kocha mnie ponad życie i jest w stanie dla mnie zrobić wszystko!
Dobra mam w domu faceta ideał z tym ze ma pótoraroczku, hihi
Każda kobieta ma swój tym mężczyzny ja akurat zwracam uwagę na charakter i schludność nie była bym ani jednego dnia z brudasem.
Każda kobieta ma swój tym mężczyzny ja akurat zwracam uwagę na charakter i schludność nie była bym ani jednego dnia z brudasem.
I wlasnie dlatego wyszłam za mojego męża z tym że u nas to działa w obie strony nie tylko on dla mniepaula.x111 pisze:a faceci zawsze znajdą coś co popsuje wizję idealnej kobiety i możemy się w tym przekomarzać do śmierci
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Moj mezczyzna jest moim ideałem 
Ideałów nie ma... tzn ja tak uważam. nie ma ludzi bez wad ! kwestią jest jak do tego podchodzimy . Każdy ma w głowie jakiś wyidealizowany obraz wymarzonego partnera... troskliwy, przystojny, wyrozumiały itp, itd... a w życiu bywa różnie, czasem marzymy o wysokim brunecie a jesteśmy szczęśliwe z niskim blondynem... ideał to pojęcie względne. dla każdego co innego oznacza...najważniejsze to mieć obok siebie kogoś na kogo zawsze można liczyć , na dobre i na złe świat byłby nudny gdyby wszystko było prefect... zresztą ja jestem na takim etapie że facetów za ideały nie uważam a wręcz odwrotnie
kto wie może kiedyś zmienię zdanie 
Idealny mężczyzna to Rabarbar.
Niestety tylko według niego. Nie ma idealnych facetów. Każdy facet ma w sobie wady podobnie jak kobiety.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
O .... Widzisz o Tym ideale bez slkazy zapomiałam RABARBAR
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Ale ja wole moj ideał mojego mezczyzny z krwi i kosci z wadami i zaletami takiego go kocham
Bo jeśli się kocha to się kocha i jego wady.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak , ale gdyby nasz mezczyzna niebyl naszym ideałem to przeciez nie zwiazałybysmy sie z nim . A czekałybysmy na ksiecia na białym koniu ktory nie istnieje
książę na białym koniu to właśnie taki ideał
wiadomo że jak się z kimś jest no to musi być to dla nas ktoś wyjątkowy...
Wszyscy mężczyźni udają idealnych tylko na początku. Później pokazują różki. 
Na początku zawsze jest różowo
każdy pokazuje się z jak najlepszej strony a potem przychodzi rzeczywistość... jak się kocha to i po tej weryfikacji można być szczęśliwym
ja czekam na mój ,,ideał" ale póki co ani widu ani słychu ;P
Masjaa, jeszcze się znajdzie. 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
przybedzie 
Masjaa a jaki jest twoj ideał?
Mój może ideałem nie jest też ma rużki ale ja bym go nie zamieniła na żaden inny model , a jego wady z czasem zaczęłam przyjmować chumorystycznie przywykłam do nich i czasem przymykam oko i tak jest ok.
Mój może ideałem nie jest też ma rużki ale ja bym go nie zamieniła na żaden inny model , a jego wady z czasem zaczęłam przyjmować chumorystycznie przywykłam do nich i czasem przymykam oko i tak jest ok.
Widzisz paula właśnie uświadomiłaś sobie i nam wszystkim że ideałów niema ani wśród kobiet, ani wśród mężczyznpaula.x111 pisze:a faceci zawsze znajdą coś co popsuje wizję idealnej kobiety i możemy się w tym przekomarzać do śmierci
Adrian