czy dać chlopakowi numer telefonu który ma dziewczyne?
czy dać chlopakowi numer telefonu który ma dziewczyne?
Witam.Byłam w sobote na dyskotece i bylam z kolezanka.Był chlopak mojej "koleżanki"(zaznaczyłam tak ponieważ jestesmy tylko na czesc czesc i nie utrzymuje z nia zadnego kontaktu).znałam go wczesniej z widzenia.no i na dyskotece zapoznalismy sie i rozmawialismy a pozniej tanczylismy.prosił abym nic nie mowila dla niej bo jak sie dowie to sie wkurzy.magde tez prosil.bo on byl sam.ja mu mowie ze ja sie nie mieszam i ze to twoje zycie i rob jak chcesz.ok rozmawiamy i ja pytam sie go czy nie boi sie tego że ktos inny powie dla niej a on na to ze nie i niech ktos mowi i ze jakoś sie wykreci.ok i po jakimś czasie mowi zebym dala mu swoj numer..a ja na to ze nie..a on mowi ze co boisz sie jej? a ja na to ze nie o to chodzi tylko ja nie chce zeby potem wyszlo ze to wszystko przezemnie ze ich zwiazek sie rozpadl przeze mnie czy co..a on "rozumiem" i myslalam ze wszystko jasne ale potem znowu "musisz dać mi swoj numer" a ja nadal bylam uparta i nie dałam.zalił sie ze ona nie potrafi tego docenic że pracuje itp.a na dyskotece tanczyl ze mną,obejmowal mnie,prawił mi komplementy..a dwa dni później dowiaduje sie od magdy ze "kolezanka" wypisywala do niej smsy ze co z niej za kolezanka ze nie spodziewala sie tego ze przyczyni sie do rozpadu jej zwiazku i zeby nie udawala ze nie wie o co chodzi.a na moj temat nic.troche mnie to zastanawia.a on powiedział jej ze bawił sie ze mna,ze tanczył ze mną...nie wiem co to miało byc.i bardzo mocno mnie to zastanawia..dlaczego magda dostala opieprz za to ze przez nia zwiazek sie rozpadł a powinno byc chyba odwrotnie...to do mnie powinna miec pretensje...no tyle ze ja nie mialam w planach zeby odbic jej chlopaka..przyjechalam na dyskoteke a nie zeby zabierac komus chlopaka..i sam podszedl do mnie i zaczal ze mną rozmawiac.a ja odrazu uprzedze tutaj ze jestem niedosłyszącą i nosze aparaty słuchowe na obu uszach i on mnie sie pyta czy ja taka głucha jestem..ja na to ze nie...a on mowi: "no bo nagadali mi glupot ze ty jestes głucha i zebym nie tanczył z tobą" a mnie to zabolało..zabolało mnie to mocno to ze jestem głucha..a ja wcale nie jestem głucha..i to własnie "kolezanka" tak nagadała także jak wyskoczy do mnie to ja tez jej cos powiem ze nagadac na mnie to jest fajnie.ale to mniejsza o to.ja nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi..po co mu moj numer..dlaczego magda dostala od niej opieprz zwiazek sie rozpadl przez nia..nie wiem moze ona miala z tym cos wspolnego tylko ze ja nie wiem o tym.moze mialyscie takie doswiadczenia? byłabym wdzieczna za odpowiedzi.
Re: czy dać chlopakowi numer telefonu który ma dziewczyne?
Ja na twoim miejscu byłabym ostrożna i wziela go na dystans. I wogole zapomniala o tej calej sprawie .Po co Ci potrzebne dodatkowe problemy?
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Ja tak pomyślałam ze moze chce grac na dwa fronty..i ja właśnie trzymam go na dystans...jest sam bez dziewczyny a przywala sie do innej..
moze lubi ciągnąc dwie sroki za ogon.
Wiesz , jak doslownie dasz sie wkrecic w taki balagan to potem z niego niestety trudno bedzie wyjsc calo.
Dlatego odpusc sobie to wszystko i wlacz rozsadne myslenie ,by nie popasc w zupelnie zbedne klopoty .
Dlatego odpusc sobie to wszystko i wlacz rozsadne myslenie ,by nie popasc w zupelnie zbedne klopoty .
dwa dni temu dowiedzialam sie tez jeszcze innych rzeczy..ze magda juz nieraz za to oberwała..nie wie o co chodzi w tym wszystkim a chlopak tej "kolezanki" nastepnego dnia to wszystko jej gada jak bylo, z kim sie bawil ble ble ble. Najpierw podchodzi i prosi aby jej nie mowić bo sie wkurzy a nastepnego sam jej mowi.i magda mowila ze bawi sie jej kosztem.zwala na nią wszystko a potem ona obrywa i za niego i za wszystkich.i ma problemy przez niego. jak ja sie tego wszystkiego nasluchalam to juz naprawde az w glowie mi sie nie miescilo. dobrze ze ja go czesto nie widze..ja teraz bede go unikac bo ja dziekuje bardzo zeby miec takie problemy jakie magda ma..zreszta ja nawet nie mam czasu zeby zajmowac sie takimi problemami.
Już dawno powinnaś dać sobie z tym spokój i nawet o tym nie myslec przecież wiadomo jakie mogą być tego konsekwencje.
Nie zajmuj się tymi pierdolami bo źle na tym wyjdziesz.
Nie zajmuj się tymi pierdolami bo źle na tym wyjdziesz.