Trudna relacja z ex
-
Violetta999
- Jestem tu nowa :)
Trudna relacja z ex
Jak myslicie dlaczego facet w ktorym jestem zakochana utrudnia mi relacje z nim, tzn kiedys bylismy razem, pozniej on zakonczyl to wszystko, ale moje uczucia wzgledem niego byly chyba coraz mocniejsze, fakt faktem nie wie o tym do tej pory choc moze sie domyslac, ale przez okres ponad roku po rozstaniu robi mi caly czas jakies nadzieje, chce umawiac sie na wspolne wypady ze znajomymi i np dzwoni abym tez byla, np gdy jestesmy na imprezie caly czas chce ze mna sie bawic, tanczyc itd, mowi znajomym ze cos chcialby ze mna, a pozniej tak jakby wymiguje sie od tego... nie rozumiem takiego zachowania, czy on to robi nie swiadomie?? glupio jest mi wyznac co tak naprawde czuje bo nie chce wyjsc na jakas "frajerke" ostatnio nawet probowal mnie pocalowac ale w ostatniej chwili sie odsunelam..Czasem zachuwuje sie wobec mnie tak jakby mial mnie gleboko gdzies a czasem jest strasznie za mna, komplementy itdbylismy nawet umowieni na rozmowe ale on tak jakby zapomnial o tym - owszem spotkalismy sie ale tyle ze ze znajomymi.. Co moze powodowac takie zachowanie??
Re: Trudna relacja z ex
Może on celowo robi żebyś o nim nie zapomniała albo nadal coś do ciebie czuje i jest zazdrosny. Bynajmniej tak mi się wydaje.
Ta sytuacja moim zdaniem przypomina mi taka dziecinade.
Nie napisalas co bylo powodem waszego rozstania , bo to moze
byc klucz do poznania przyczyny takiego niezrozumialego zachowania Twojego ex.
Musisz sobie odpowiedziec, czy zalezy Ci z jakiegos powodu na spotkaniach i odgrzewaniu
jakichkolwiek wzajemnych relacji?
Bo jesli tak to zastanow sie czy warto zabiegac o to.
Przeciez Ty znasz przyczyne i okolicznosci zakonczenia poprzedniego zwiazku ,
a wiec...
Nie napisalas co bylo powodem waszego rozstania , bo to moze
byc klucz do poznania przyczyny takiego niezrozumialego zachowania Twojego ex.
Musisz sobie odpowiedziec, czy zalezy Ci z jakiegos powodu na spotkaniach i odgrzewaniu
jakichkolwiek wzajemnych relacji?
Bo jesli tak to zastanow sie czy warto zabiegac o to.
Przeciez Ty znasz przyczyne i okolicznosci zakonczenia poprzedniego zwiazku ,
a wiec...
- princesssssQa
- Miła Kobietka
A mi się wydaje, że po prostu chce Cię mieć w zanadrzu. Tak na wszelki wypadek.
A ja dopowiem tylko takim cytatem... ,, Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,,..
Dlatego, ze zawsze jest to obarczone ogromnym ryzykiem popelnienia bledow ktore
byly przeslanka do zakonczenia waszego poprzedniego ukladu.
Sadze , ze kazdy powinien uczyc sie na swoich bledach po to by ich powtornie nie popelnic.
Bo tak naprawde nie jest czyms nagannym ich popelnianie ale nie uczenie sie na swoich bledach.
Zastanow sie wobec tego czy warto o cokolwiek jeszcze zabiegac , chocby nawet o relacje takie czy inne , w kontekscie powyzszych przemyslen.
Dlatego, ze zawsze jest to obarczone ogromnym ryzykiem popelnienia bledow ktore
byly przeslanka do zakonczenia waszego poprzedniego ukladu.
Sadze , ze kazdy powinien uczyc sie na swoich bledach po to by ich powtornie nie popelnic.
Bo tak naprawde nie jest czyms nagannym ich popelnianie ale nie uczenie sie na swoich bledach.
Zastanow sie wobec tego czy warto o cokolwiek jeszcze zabiegac , chocby nawet o relacje takie czy inne , w kontekscie powyzszych przemyslen.