Homoseksualizm, biseksualizm i Wasze zdanie

Wydarzenia z Polski i ze świata. Kontrowersje wokół nas. Ciekawe artykuły. Polityka
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Homoseksualizm, biseksualizm i Wasze zdanie

Post autor: elzbieta45 »

dlatego jeśli jest przyzwolenie społeczeństwa na wolne związki to i tak samo nie . powinno przeszkadzać to , ze ktoś jest gejem . bo jedli jest tak to tez maja prawo do bycia ze sobą razem
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Dokładnie :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

już tu kiedyś pisałam...
zrobili ankietę wśród ludzi...
co sądzą o związkach heteroseksualnych..
wszyscy byli przeciw i że powinno się zakazać...
no ok, większość...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Alex
Fajna Kobietka

Post autor: Alex »

Kayira - na szczęście, choć tego niestety u nas nie widać, demokracja wcale nie polega na tym, że ludzie mogą rządzić innymi. Na razie to widać jednak tylko w wyrokach europejskich instytucji, bo u nas podejrzewam, że jakby 90% ludzi było za paleniem czarownic na stosie, to sąd najwyższy razem z trybunałem konstytucyjnym by to klepnęli.

Po prostu dzicz, ale i lekarstwo na frustrację, bo jakoś trzeba wyładowywać te swoje frustrację na mniejszościach, dlatego homo są winni wielu rzeczy i imigranci, których przecież u nas i tak nie ma, bo po co ktoś ma się tu zatrzymywać - wystarczy, że pojedzie kraj dalej i już ma kilka razy większe zarobki. O czym dobrze wiemy, bo Polacy sami masowo emigrują.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

dlatego jak pisałam, ludzie boją się tego czego nie znają, czego nie rozumieją...
elzbieta45
Kobietka Expert

bo widza tylko czubki własnego nosa . A polacy sa tacy , ze jak jedna koza ogon do góry zadrze to druga za nia . Nie maja swojego zdania
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Bo nie myślą. Myślenie Boli. smutne ale proawdziwe.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak masz racje
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

redorange666 pisze:Bo nie myślą. Myślenie Boli. smutne ale proawdziwe.
nie można było tego lepiej powiedzieć :D
Alex
Fajna Kobietka

A nie myślicie, że jak się tak zagada, spotka taką osobę, to się zmienia zdanie. A jak ktoś się naczyta dziwnych gazet, to ma wyobrażenie jak o jakiś jednorożcach (no i oczywiście obraz transów z parad.:D) Bo mi się wydaje ciągle, że aż tak źle z nami nie jest, tylko to w dużej części wina polityków i też kościoła, którymi straszy, że homoseksualiści to cywilizacja śmierci i chcą nam przekabacić wszystkich facetów. :D
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Prawda jest taka że jak ktos jest mądry to nie będzie się wypowiadać nie znając tematu czyli przynajmniej jednej osoby o innej orientacji.
Szkoda że wszyscy wszystko wiedza oceniają słuchaja faroża z ambony a nie tego kto jaki jest.
Ja znam gejów (pracowałem z nimi) znam (lesbijki) i znam osoby bi... i nie sa inni niż Ty ja Mad czy kto kolwiek inny. A to że lubia kochać się z ta sama płcia lub obydwiema na raz... zaprzeproszeniem... gówno mnie to obchodzi.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Red, dobrze powiedziane...
bo w sumie co mnie to obchodzi kto co w sypialni robi.. albo i poza
Snajper
Samiec

Post autor: Snajper »

Tylko że to takie... interesujące...jeszcze jak można się powtrącać, oceniać, i wygłosić z ambony do wiernych swoja mądrość ;)
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Bo to przecież chore że dwa chłopy lub dwie baby.. w dupach się im po przewracało... dziecie nie będzie, świat się skończy i nie będzie juz kogo molestować...
Snajper
Samiec

Post autor: Snajper »

...no i jeszcze seks będą dla przyjemności grzesznie uprawiać a nie w celu prokreacji i z obowiązku wobec narodu i żeby ZUS nie upadł...
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Aaaaameeen.
A o adopcji śnić będą... dzieciaczki nam bałamucić!!!! Do zakonu ich lub więzienia!!!
Alex
Fajna Kobietka

Coś w tym jest, bo chyba my dziczejemy w tej Polsce. Kiedyś aborcja była "normą", bo państwo się tym zajmowało i jakoś nikt nie rwał sobie włosów z głowy. Teraz to pokolenie 50+ siedzi w sejmie udaje wielkich obrońców życia.

Albo z wszystkiego robimy teraz wielki problem i debaty, że nawet matka nie może nakarmić dziecka, bo to "uraża" część społeczeństwa -nosz... Tak samo z przebieraniem na basenach, też trzeba się zasłaniać i myć w ubraniu, bo święte oburzenia, że jak to golasy, albo "przecież nie można pokazywać starych ludzi" w przebieralni - w całych tych dyskusjach pachnie po prostu jedną wielką dyskryminacją. Zero myślenia, tylko kwestia, czy "moje oczy to przeboleją" jakby doznania estetyczne były wyznacznikiem moralności a nie rozum.
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Polska to kraj chorych ludzi...
Jak by ktoś mojej kobiecie zwrócił uwagę że karmi dziecko to skończyło by się to poważną awanturą. Cycki są po to aby nimi karmić a jak komuś widok karmiącej kobiety się nie podoba niech odwróci głowę.
A jak golizna na basenie się nie podoba.. niech tam nie chodzi. Nie wiem skąd sie bierze to oburzenie z powodu nagości.
Koszmar...
elzbieta45
Kobietka Expert

Alex pisze:Coś w tym jest, bo chyba my dziczejemy w tej Polsce. Kiedyś aborcja była "normą", bo państwo się tym zajmowało i jakoś nikt nie rwał sobie włosów z głowy. Teraz to pokolenie 50+ siedzi w sejmie udaje wielkich obrońców życia.

Albo z wszystkiego robimy teraz wielki problem i debaty, że nawet matka nie może nakarmić dziecka, bo to "uraża" część społeczeństwa -nosz... Tak samo z przebieraniem na basenach, też trzeba się zasłaniać i myć w ubraniu, bo święte oburzenia, że jak to golasy, albo "przecież nie można pokazywać starych ludzi" w przebieralni - w całych tych dyskusjach pachnie po prostu jedną wielką dyskryminacją. Zero myślenia, tylko kwestia, czy "moje oczy to przeboleją" jakby doznania estetyczne były wyznacznikiem moralności a nie rozum.
podpisuje się pod tym . Ale właśnie takimi mniej znaczącymi sprawami przysłaniają ważne sprawy . Bo bardziej ich interesuje to czy matak na ławce w parku nakarmi swoje dziecko to czy rodzic swoja pociechę przebiera w miejscu publicznym czy to ze ktoś usunie ciaze bo tak uważa . Zamiast zajac się sprawami takimi jak dac ludziom prace aby mogli godnie zyc aby były miejsca pracy miejsa do mieszkani czy ludzie nie chodzili glodni . Nagosc to jest natura nadzy rodzimy się i nie jest to nic gorszącego . ludzie kiedyś mieli takie podejście tabu do sexu , a dzisiaj już do wszystkiego bo im przeszkadza
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Tylko jak może przeszkadzać coś co jest naturalne?? Jak może przeszkadzać widok karmiącej matki, jak może przeszkadzać komuś co ktoś robi ze swoim ciałem (myślę o aborcji), jakim prawem ktoś ma prawo oceniać moją moralność...
Jak się nie podoba to sio do siebie do swoich czterech ścian i niech tam se komentuje i z domu niech nie wychodzi.
elzbieta45
Kobietka Expert

wola ludzi ubezwłasnowolnić .

bo takie postawy sa ubezwłasnowolnieniem naszych decyzji które każdy człowiek ma prawo podejmowania każdy sam
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Hipokryzja... tak to się nazywa... sami by chcieli ale pierwsi oceniają... skazują... zabraniają i karają...
elzbieta45
Kobietka Expert

a zeczywistsci sami robia owiele gorsze rzeczy niż ci zwykli normalni ludzie .
dlatego zajmują się sprawami takimi aby zamydlić ludziom oczy
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Mówisz o rządzących czy o tych przeciętniaków na ulicach krzyczących i zdegustowanych pajaców???
elzbieta45
Kobietka Expert

o rzadzacych . A ci co tak glosno krzycza to tez nic nie sa warci bo tylko aby uwagę na siebie zwrocic
ODPOWIEDZ