Gry komputerowe, gry planszowe
Re: Gry komputerowe, gry planszowe
Polecam gre Leauge of Legends
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja również polecam league of legends 
zdrowa naturalna żywność to coś dla Ciebie 
ja mam na mieszkaniu ogromną kolekcję gier planszowych i karcianych - zawsze jest pretekst do zaproszenia znajomych
)
i czasem w LOLa gram
z komputerowych gier
i czasem w LOLa gram
The Elder Scrolls V: Skyrim
Risen 1 i 2
Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi starsza gierka ale jak na razie moja ulubiona bardzo polecam, dużo ras do wyboru, bardzo rozwinięta fabuła
Risen 1 i 2
Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi starsza gierka ale jak na razie moja ulubiona bardzo polecam, dużo ras do wyboru, bardzo rozwinięta fabuła
Adrian

Ja z kolei polecam całą serię Devil May Cry ;d
A ja lubię grę Syberia - polecam obie części 
Ja czasem grywam ze znajomymi w Eurobiznes oraz w Jungle Speed - świetna, emocjonująca, towarzyska gra:)
trampoliny ogrodowe:)
a my się przymierzamy do kupienia kart do Uno, znów dorwałam gierke na telefonie i chyba kupimy by normalnie grać 
Ja natomiast jestem wielbicielką Szachów 
osp <------ sprawdź to:)
Ja w szachy kiedyś grywałam, a teraz to tylko gry komputerowe.
Najbardziej lubię serię Harrego Pottera od 1-3 i 5 czesc, bardzo wkrecajace duzo trzeba myslec, i naprawde polecam kazdemu kto nie gral ja gralam miliardy razy i nadal lubie czasem zasiąść przed komputerem i grać
A póki co, grywam w symulatory, np symulator autobusu itp. Jak ktoś lubi, czemu nie ?
Najbardziej lubię serię Harrego Pottera od 1-3 i 5 czesc, bardzo wkrecajace duzo trzeba myslec, i naprawde polecam kazdemu kto nie gral ja gralam miliardy razy i nadal lubie czasem zasiąść przed komputerem i grać
A póki co, grywam w symulatory, np symulator autobusu itp. Jak ktoś lubi, czemu nie ?
Grałam ostatnio w planszówkę "gry o tron". O ludzie, przy tym się nie da odpocząć.
Kto co lubi, ale ja to już więcej w to nie zagram. 
Nk - ptasie miasto (tu zaglądam codziennie)
Mahjong - czasem przed spaniem
League of Legends - też czasem zagram z Mężulem
Kiedyś było więcej tych gier, ale czasu mniej
Mahjong - czasem przed spaniem
League of Legends - też czasem zagram z Mężulem
Kiedyś było więcej tych gier, ale czasu mniej
W swoim życiu zagrałam chyba tylko w kilka gier, najbardziej odpowiadał mi Zeus, gdzie budowało się miasta w antycznej Grecji, a także Call of Duty 2. Fajnie można było sobie postrzelać 
A z planszowych to do teraz gram w Eurobiznes.
A z planszowych to do teraz gram w Eurobiznes.
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
Jakie gry na PC polecacie do gry we dwojga? Z chłopakiem graliśmy w Rayman Origins i gry Lego jak Praci z karaibów, lotr, star wars, batman.. Coś w tym stylu znacie jeszcze?

Ja ostatnio grywam na Facebooku z koleżankami i znajomymi w "Państwa i miasta" - SPAM (pewnie moderatorka link usunie
). Zapraszam kogoś do wspólnej gry!!! Dajcie znać na PW kiedy a zagramy sobie razem w jakiś pochmurny i nudny dzień 
Ostatnio zmieniony ndz wrz 29, 2013 6:12 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
wczoraj pół nocy przegraliśmy w Eurobusness
ooo jak ja bym zagrała w eurobiznes albo monopol
ja jestem wiernym fanem heores III od lat gram w nia i jeszcze mi sie nie znudziła czasami i cała noc przesiedzę
ja bym jeszcze pograła w chińczyka... mieliśmy grać.. ale wszyscy byli niby zmęczeni 
- NajElisha73
- Jestem tu nowa :)
Ja tylko i wyłącznie simsy 3 ; )
-
Gothic Jigsaw Puzzle
"Finca" i "Wsiąść do pociągu" to najlepsze gry planszowe na świecie:). Obie strategiczne z minimalną dozą szczęśliwego trafu. Polecam.
osadnicy z catanu są super, na spotkania ze znajomymi przy piwie polecam załóż się i jengę
agrotkanina sciolkujaca - http://www.ogrodmacieja.pl/towar/lista/372/agrotkaniny
-
kkk-kamila
Kocham planszówki, Small World bardzo fajne.
ja uwielbiammmm Jungle Speed ( SPAM)
ale to z planszówek, jakos sie nie moge przekonać do pleja itp. chociaz moj chlopak gra
Ale tą gre to polecam Wam na babskie wieczory nawet - nutka rywalizacji nikomu nie zaszkodzi;))
ale to z planszówek, jakos sie nie moge przekonać do pleja itp. chociaz moj chlopak gra
Ale tą gre to polecam Wam na babskie wieczory nawet - nutka rywalizacji nikomu nie zaszkodzi;))
Ostatnio zmieniony wt kwie 08, 2014 12:37 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
perfumy damskie