ZAPRASZAM!
Moje nowe hobby - karteczki :)
-
Myszka26092010
- Jestem tu nowa :)
Moje nowe hobby - karteczki :)
Hej, może wydawać się to dziwne, że w wieku 24 lat można mieć takie hobby, ale przeglądając te kolorowe kartki, aż chce się cofnąć w czasie. Jeżeli zalegają Ci jakieś karteczki z bajki pocahontas, mulan, toy story, lilo i stich, potwory i spółka NAPISZ.Tobie nie zrobi wielkiej różnicy a mnie uszczęśliwi
ZAPRASZAM!
ZAPRASZAM!
Re: Moje nowe hobby - karteczki :)
Aż miło wspominam jak za dzieciaka się zbierało. Nic dziwnego w tym nie ma, ważne żeby Ciebie to cieszyło. 
http://kalkulatoroc.net.pl
Gdyby nie to, że oddałam 3 lata temu moje znaleziska ze strychu chrześnicy, to chętnie bym Cie uszczęśliwiła, bo sporo tego było.
Jak jej się znudzi, to o ile ocalały, będę pamiętała.
Jak jej się znudzi, to o ile ocalały, będę pamiętała.
-
kuleczkahh
Ja ostatnio swoje znalazłam z "just 5" brokatowe i z "Backstreet Boys" haha
Piękne czasy. Pamiętam nawet że jak otwierali u mnie w miejscowości księgarnię, to sie zastanawiałyśmy z koleżankami, czy będą mieli karteczki 
Też zbierałam! Jejku, jakie to było super! Niestety, już żadnych nie mam, ale wspomnienia zostały. I segregatory po karteczkach 
To nie jest dziwne, ja do dziś mam je schowane gdzieś na strychu w jakimś pudle. Cały czas wracam wspomnieniami do tych chwil 
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Re: Moje nowe hobby
Ja pokochałam ostatnio podróżowanie. Dużo jeżdżę Last Minute z biurem Itaka i wciąż mi się to nie znudziło.
o jeny, koooochałam karteczki 
Re: Moje nowe hobby
Moja córka za to pokochała podróże z nami. Odkąd pierwszy raz pojechaliśmy z biurem Itaka do Grecji, tak wciąż czeka na nowy wyjazd.
-
RealArleta
To bardzo ciekawe!