Grudzień 2016

Ten dział widoczny jest tylko dla osób zarejestrowanych
vaniliiia
Kobietka Expert

Grudzień 2016

Post autor: vaniliiia »

Witam Wszystkich w grudniu :kwiatek

Co u Was?
Ja nadal szukam pracy ale póki co nic znaleźć nie mogę... Od stycznia powinno być więcej ofert...
Poza tym mój A. złamał 3 kości w nodze, ma gips na 2 msc...
I te Święta... tyle wydatków...
A swoją drogą ten 2016 rok przeleciał tak szybko, że nawet nie wiem kiedy...
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Grudzień 2016

Post autor: redorange666 »

Szukanie pracy to ciężka praca.
Pamiętaj aby znaleźć dobrego rehabilitanta bo po takim złamaniu nie będzie łatwo ruszyć te nogę.
Ja święta ograniczam tylko dla prezentu dla małej... Poza tym to podobno ma być duchowe przeżycie a nie prezenty... Podobno. Ja się nie znam.
Buziaki :)
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Witam wszystkich po dość długiej przerwie.
Vanilka życzę Ci kochana szybkiego znalezienia dobrej pracy a Twojemu A powrotu do zdrowia.
Ponuraku jak koteczki? Dogadują się?

Grudzień jak grudzień. Święta idą pełną parą i wydatki też. Nie tylko związane z prezentami i Świętami. U mnie wydatki wiążą się z kolejną przeprowadzką i lekami. Na szczęście jeszcze kilka dni i będę na swoim, bo jak na razie jesteśmy w gościach. Nie jest to komfortowe zwłaszcza, gdy ktoś rozstawia kamery po salonie jakbyśmy mięli im ukraść figurki Buddy albo zabawki dla dzieci. I marzy mi się gotowanie... Zwykłe, treściwe jedzenie a nie gorące kubki i tureckie kebaby. ;) Zwykłe ziemniaki tłuczone i jajko sadzone aaahhh...!! Nie ma miejsca na gotowanie, wszystko zawalone ich rzeczami. Trzeba przemęczyć tych kilka dni. A potem wrócimy do normy. I zamierzam zabrać się za intensywny trening.
Y chce zakupić nowy rower. Ukradli mu 2tyg temu przy Tesco. I po rowerze ani widu ani słychu.
Byłam w Szpitalu. Sporo krwi pobrali, plus cztery bolesne kłucia. Y dzielnie znosił te widoki choć widziałam, że jeszcze trochę a odpłynie na krześle :D . Pielęgniarka stwierdziła, że jestem pierwszą osobą w jej życiu zawodowym, która bacznie przygląda się temu co robi i na widok igieł itd. nie mdleje. Nie były to przyjemne widoki, fakt.
Zrobili wszystkie możliwe badania -ekg, x-ray prześwietlenie płuc, badania krwi. Wozili mnie na łóżku od sali do sali. W ręce miałam wenflon gotowy do kolejnych badań. Spędziłam tam ponad 5 godzin. Przeszłam inhalację. Z 30minut siedziałam w masce i wdychałam. Rozszerzali mi drogi oddechowe, ponieważ były skurczone do tego stopnia, że miałam poważne problemy z oddychaniem - jak się okazało nie żadne powikłania z oskrzelami, nie żadne zapalenie płuc a astma. Dostałam leki, sterydy i inhalator. Do papierosów nawet nie myślę wrócić.
I to tyle co w grudniu... ;)
Ściskam was wszystkie i wszystkich mocno. Tęskniłam. :kiss2
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Koteczki roznoszą mi dom...minimum 3h dziennie latają od jednego końca w drugi drąc ryja a potem się gryzą i tak w kółko. Potem razem śpią, jedzą i znowu...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Masz cierpliwość. Uroki kizi mizi. :roll:
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Witajcie :)

Nie odzywałam się dłuższy czas, bo... No właśnie. Znowu jestem w dwupaku, mam nadzieję, że tym razem szczęśliwie i niestety mam wszystkie możliwe "uroki". Tym razem przechodzę ciążę okropnie, ale liczę na to, że pomału będzie to odpuszczać :)
A tak poza tym, to od 1,5 miesiąca praktycznie tylko leżę, mam zakaz na wszystko.
Szukam sobie jakiegoś zajęcia, żeby nie zwariować ;)

Black :kiss2 Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :)

Redzik :kiss2 Myślałam, że nas opuściłeś na dobre...
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Avis...zasadniczo to czasu nie miałem. Dużo się pozmieniało ale jestem zadowolony.
Po powrocie forum zrobiło się smutne. Cisza cisza cisza...nic się nie dzieje...cisza. :-*
Black takie są uroki posiadania kotów. Mi się to bardzo podoba. Jeszcze rottwailer i będzie komplet.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Red najważniejsze, że jesteś zadowolony :)
Oj pozmieniało, pozmieniało i jak widać niekoniecznie na lepsze, ale było, minęło...
To opowiadaj co u Ciebie się pozmieniało ;)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Avis gratulacje!!! Dbaj o siebie i dzidziusia, nie przemęczaj się. :kiss2 Będzie dobrze. :in love:
Kochana nie miałam czasu tutaj zaglądać. I problemy z przeprowadzką i choroba znowu dopadła a to szczurek mi też zachorował, zmiana pracy (pracuję a raczej dorabiam sobie zanim czegoś konkretnego nie znajdę) a to poważniejsze problemy w rodzinie. I tak zleciało...
Życie w Londynie leci za szybko i nie ma się czasu na nic nawet dla siebie. A teraz go mam. I jest czas na pracę i na wypoczynek i na spacery i na lekarza... i na treningi będzie. W końcu prawie jak trzeba.
Ponury to prawda a rotki są przeurocze. Nadal pracujesz tam gdzie pracowałeś? Jakie zmiany...? ;)
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Black robię co mogę, żeby było dobrze ;)
Kurcze, to widzę na pełnych obrotach :) Z Y. mieszkacie razem? Jak Wam się układa?
Cieszę się, że znalazłaś w końcu czas dla siebie :) Dbaj o siebie :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Mieszkam w Homburgu, prowadzę dwie firmy z tego jedna sama się prowadzi a druga założyłem od samego początku i radośnie działam.
Poza tym mam ładne mieszkanie, za chwil kilka odbieram moje wymarzone auto...jest super.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Ponury czyli wiedzie Ci się całkiem dobrze. Cieszę się i oby jeszcze więcej szczęścia.
Avis tak, nadal razem. Kocham go i nienawidzę. :lol:
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Jeszcze tylko fajne cycki by się przydały
.. :) :D
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Black to w sumie dobrze ;) Na pewno w Waszym zwiazku jest duzo emocji i sie ze soba nie nudzicie ;)

Red no to bierz sie za szukanie tych cyckow :P

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Nosek przy ziemi ogonek w górze i szuka...tylko nie bardzo jest w czym przebierać. Niestety.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Jestem tego zdania, że samo przyjdzie jak ma przyjść. ;)

Witam w poniedziałek. Co u was słychać? Jakieś plany? :)
Coś ucichło nam forum.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

Witajcie,
pewnie kazdy zaganiany
Avis gratuluję
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Hej hej :)
Avis gratulacje :** trzymam kciuki żeby się szczęśliwie wszystko zakończyło.
Który to już masz tydzień?
ale super :D

Black to aktualnie mieszkasz w Polsce?? Bo gdzieś mi to umknęło.. :/
No widzisz- a jednak się Wam ułożyło :*
Bierz się za siebie Kochana- dużo zdrowia :*

Kinia co tam u Ciebie?
Święta u Was czy jedziecie do Rodziców?

Vanilka współczuję A. Jeszcze teraz te święta, sylwester też pewnie w domu jak takie złamanie.. ech pech to pech..
Znajdziesz pracę na pewno.. a staże jakieś albo prace interwencyjne też Cię interesują czy nie bardzo??

Red ale Ciebie długo nie było..
Dobrze że fajnie Ci się układa.
No racja- fajna laseczka i już będzie pełnia szczęścia ;)

Ja to się zabieram za pisanie ale ciągle coś.. Młoda tak mi dzisiaj w kość dała że myślałam, że zwariuję.. mam nadzieję, że jutro się obudzi w lepszym nastroju..
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Witajcie :)

Kinga dziękuje :) A jak tam u Ciebie? Jak się czujesz jako żona? ;)

Madi dziękuję :* Jutro zaczynamy 11 tydzień.
A jak tam mała? Pokazała byś cioci aktualne zdjęcie ;)

Dziś ciężki poranek był przede mną, bo jeździłam na badania. Jak wiadomo na czczo i tu był problem. Ciężko było, ale jakoś przetrwałam.
Do pobrania było 5 probówek, a w połowie krew mi się skończyła :P Oczywiście mój urok, więc było potrzebne kolejne ukłucie, ale jakoś się udało. Teraz już w domku i sobie odpoczywam :)

Miłego dnia :)

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Ja nie gratuluję rozmnażania przez paczkowanie ponieważ jako ojciec prawie dwunastolatki mogę śmiało powiedzieć jedno...dzieci czyli ufo są fajne czyjeś i na chwilę...im starsze tym są gorsze...a mnie moja Młoda jeszcze słucha i nie wygląda jak szop pracz jak co nie które jej koleżanki w makijażu i odpicowane jak żyd w Boże Ciało.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Witam w grudniu! :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Bry dzień. W końcu zawitałam ;) i nadganiam..

Redzik super że wróciles. Co do szukania tez jestem zdania ze sie samo znajdzie ;)
Co za autko?

Avis i tu jeszcze raz gratulacjem bedzie wszystko dobrze. Zobaczysz :*

Madi wlasnie myslalam co u Was. Roza pewnie juz duza panna... jak sobie radzicie? Co z tesciowa? Jak budowa?

Kingus jak sie czujesz jako zona? Doszliacie do siebie? Jak praca?

Vanilka i praca sie znajdzie. Zobaczysz. A jak Wasze mieszkanko??

Huri. Co u Was? Jak Majcia?

Black. Zdrowka i zagladaj do nas czesciej..

Nam wyszly juz 2 zeby. Ogolnie cycolub po tatusiu.. nie wiem jak go oduczyc... ech
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Had...znajdzie albo i nie... :)
Co do samochodu.... Takie tam małe...klasy średniej alfa Romeo Giulia Q... 510 koników do radosnej zabawy to tu to tam :) takie spełnienie moich marzeń
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Redzik cos czulam że pewnie Alfa ;) coz by innego ;) hehe.. 510 koni? Wow... czyżby jakieś wyścigi?
Ja jestem zdania że w odpowiednim momencie znajdzie ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Witam :)

Redzik tak, tak. Twoje podejście do dzieci już znam :) Słyszałam już to kiedyś ;) Tak mówisz, ale swoją córę kochasz nad życie i wszystko byś dla niej zrobił.

Had dziękuję :) Musi być dobrze, a tak na powaznie, to dziś kolejne badania i wyniki i będę wiedziała na czym stoję.
Jak Kubuś ? :)

Kurcze, myślałam, że może w tym roku święta będą białe, ale chyba jednak nic z tego...
Chociaż ja teraz i tak cały czas w domu, ale fajnie nawet tak z okna popatrzeć ;)

Miłego dnia :)

Obrazek
Zablokowany