W jaki sposób rozpoczynacie grę wstępną? Jak dajecie znać facetowi, że chcecie się kochać? No i jak ta gra wstępna wygląda?
Gra wstępna...
-
Ola Lala
Gra wstępna...
Cześć piękne kobiety!
W jaki sposób rozpoczynacie grę wstępną? Jak dajecie znać facetowi, że chcecie się kochać? No i jak ta gra wstępna wygląda?
-
dobroslawa
Re: Gra wstępna...
-
kamila_sko
Moj facet jak tylko się rozbiorę albo jak kusząco się na niego patrzę sam zabiera się "do akcji" 
Po co dawać facetowi jakieś znaki? Jak się ma ochotę na sex, to wystarczy zdrowemu facetowi to powiedzieć. 
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
-
Ola Lala
Ja zdecydowanie wolę go zachęcać sobą. Prowokuję Go spojrzeniem, gestami i czasami ubiorem.
Uwieeelbiam Go prowokować.
))
Ja wole kiedy to mój chłopak wykonuje ten "pierwszy" ruch:) najczęsciej jest to dotyk i delikatne pieszczoty. Ale najlepszym momentem jest ten, kiedy oboje jesteśmy już maksymalnie rozgrzani:)
-
dobroslawa
pewnie, że wystarczy powiedzieć, ale czyż nie jest miło zbudzić się nad ranem pod wpływem pieszczot swojej kobiety\Mężczyzny? 
Macie rację. Przyjemniej jest prowokować/być prowokowanym 
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
Czasem ja zaczynam, dotykając go TAM, czasem on. Kiedy byliśmy na 3dni w Górach mój facet okazał się niewyżyty i okropnie napalony bo robiliśmy to kilka razy dziennie i to wychodziło przeważnie z jego inicjatywy
Ale chyba najbardziej podobał mi się poranny seks i jego tekst: "Wreszcie mój poranny drąg został zaspokojony" 
A co do gry wstępnej - na początek duuuuużo długich pocałunków. Rozpalają nas na maxa!
A co do gry wstępnej - na początek duuuuużo długich pocałunków. Rozpalają nas na maxa!
- marysia908
- Jestem tu nowa :)
górskie wypady potrafią być cudowne
jak nie widoki, to w hotelu 
radiotelefony warto mieć czy nie ?
- essmeralda93
- Jestem tu nowa :)
Każda kobieta ma swoje sposoby na mężczyznę
kilka dobrych porad zanjdziesz na stronce
http://sextaino.com
http://sextaino.com
Ja uwielbiam seks o każdej porze dnia i nocy
WSZĘDZIE.
mam to samo ! to jest świetne uczucie jak się czuje takie pragnienie ukochanej osoby !kamila_sko pisze:Moj facet jak tylko się rozbiorę albo jak kusząco się na niego patrzę sam zabiera się "do akcji"
Lenkaaaa ;**
ja najbardziej lubię grę wstępną gdy rano się budzimy i mój luby zaczyna mnie całować:)
Sprawdzony transport ukraina
Ja nawet nie muszę specjalnie mojego Ł kusić
Wystarczy że usiąde mu w stringach na kolanach i jego penis jest już gotowy do akcji ...Uwielbiam jak po przebudzeniu zaczyna mnie całować i wędruje swoimi dłońmi po całym moim ciele
ja zresztą po jego też
albo gdy zdejmuje ze mnie majteczki mega mnie to podnieca
Nie ma co sobie żałować trzeba odwzajemniać pieszczoty partnera
i cieszyć się takimi pieknymi chwilami 
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Oczywiście że tak,nie ma co żałować ani tym bardziej się wstydzić. Z reguły w porannych godzinach mamy największą ochotę na seks i dlaczego z tego nie skorzystać?
Wystarczy mieć obok siebie tylko czułego partnera.
I trochę czasu przed pójściem do pracy
A z tym u nas bywa ciężko, dlatego poranny seks tylko w weekendy
grą wstępna może być fajny masaż który przeistoczy się w masaż, ale erotyczny
widziałam ostatnio fajne świeczki do masażu erotycznego!
widziałam ostatnio fajne świeczki do masażu erotycznego!
Moim zdaniem najlepsza gra wstępna zawsze powinna wyjść spontanicznie, bo nie ma nic gorszego niż skrupulatne jej planowanie tylko po to, by okazało się że druga strona nie ma ochoty, jest zmęczona etc. Bo wtedy jest to smutne, że człowiek się zaangażował a tu nic;P.
kolczyki z kamieniami w bizutik.pl
U mnie w związku nie ma takiego pojęcia
jest spontanicznie ostro i konkretnie i to mi wystarcza
jest spontanicznie ostro i konkretnie i to mi wystarcza
My uwielbiamy grę wstępną. Kiedyś mąż równiez nie przykładał do tego uwagi i chciał jak najszybciej to odbębnić jednak sama przekonałam go,że im dłużej przeduża się grę wstępną to wtedy nagroda jest o wiele, wiele lepsza….
Ze swojej strony polecam hiszpańska muchę. w Polsce sprzedawana jest jako Sex Elixir. Jeden z lepszych środków na większe libido. Sama na poczatku podchodziłam do tego z dużą ostrożnością ale obecnie widzę, ze działa.
Ze swojej strony polecam hiszpańska muchę. w Polsce sprzedawana jest jako Sex Elixir. Jeden z lepszych środków na większe libido. Sama na poczatku podchodziłam do tego z dużą ostrożnością ale obecnie widzę, ze działa.
sex elixir? Jaki jest jego skład? Może bym i przetetowała ale czy nie zaszkodzi?
Zawiera wyciąg z tak zwanej hiszpańskiej muchy, ktora jest rośiną o działaniu wywołującym podniecenie. Zrobili nawet badaia na tne temat i wyszło w nich,że środek działa na jakieś 80% kobiet i jedynie na 30% mężczyzn tak więc jak sama widzisz jesteśmy w lepszej pozycji Nie zaszkodzi Ci na pewno bo jest to całkowicie ziołowy preparat.
Najlepiej jak sama sobie przetestujesz.
Najlepiej jak sama sobie przetestujesz.