Gra wstępna...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ola Lala

Gra wstępna...

Post autor: Ola Lala »

Cześć piękne kobiety!
W jaki sposób rozpoczynacie grę wstępną? Jak dajecie znać facetowi, że chcecie się kochać? No i jak ta gra wstępna wygląda? :)
dobroslawa

Re: Gra wstępna...

Post autor: dobroslawa »

:) Nigdy nie powtarzam tych samych słw czy gestów, ale zawsze są to subtelne sygnały. Największą przyjemność sprawia obojgu pobudka w środku nocy albo nad ramem...Delikatne pieszczoty przechodzące w bardziej intensywne aż do przebudzenia w stanie gotowości :D
kamila_sko

Post autor: kamila_sko »

Moj facet jak tylko się rozbiorę albo jak kusząco się na niego patrzę sam zabiera się "do akcji" ;)
Awatar użytkownika
Kostek
Miła Kobietka

Post autor: Kostek »

Po co dawać facetowi jakieś znaki? Jak się ma ochotę na sex, to wystarczy zdrowemu facetowi to powiedzieć. :happy
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
Ola Lala

Post autor: Ola Lala »

Ja zdecydowanie wolę go zachęcać sobą. Prowokuję Go spojrzeniem, gestami i czasami ubiorem. :) Uwieeelbiam Go prowokować. :)))
sprytna
Jestem tu nowa :)

Post autor: sprytna »

Ja wole kiedy to mój chłopak wykonuje ten "pierwszy" ruch:) najczęsciej jest to dotyk i delikatne pieszczoty. Ale najlepszym momentem jest ten, kiedy oboje jesteśmy już maksymalnie rozgrzani:)
dobroslawa

Post autor: dobroslawa »

pewnie, że wystarczy powiedzieć, ale czyż nie jest miło zbudzić się nad ranem pod wpływem pieszczot swojej kobiety\Mężczyzny? :P
Awatar użytkownika
Kostek
Miła Kobietka

Post autor: Kostek »

Macie rację. Przyjemniej jest prowokować/być prowokowanym ;)
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

Czasem ja zaczynam, dotykając go TAM, czasem on. Kiedy byliśmy na 3dni w Górach mój facet okazał się niewyżyty i okropnie napalony bo robiliśmy to kilka razy dziennie i to wychodziło przeważnie z jego inicjatywy :D Ale chyba najbardziej podobał mi się poranny seks i jego tekst: "Wreszcie mój poranny drąg został zaspokojony" :D

A co do gry wstępnej - na początek duuuuużo długich pocałunków. Rozpalają nas na maxa! :)
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
Awatar użytkownika
marysia908

Post autor: marysia908 »

górskie wypady potrafią być cudowne :) jak nie widoki, to w hotelu :fallinlove
radiotelefony warto mieć czy nie ?
babsko

Post autor: babsko »

Nie lubię ani gór, ani porannego seksu.
Awatar użytkownika
essmeralda93

Post autor: essmeralda93 »

A to dlaczego? :)
Masz za krótkie? przedłużanie rzęs pomoże :D
KATAKAT

Post autor: KATAKAT »

Każda kobieta ma swoje sposoby na mężczyznę :D kilka dobrych porad zanjdziesz na stronce
http://sextaino.com
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

Ja uwielbiam seks o każdej porze dnia i nocy :) WSZĘDZIE.
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
Lena20
Miła Kobietka

Post autor: Lena20 »

kamila_sko pisze:Moj facet jak tylko się rozbiorę albo jak kusząco się na niego patrzę sam zabiera się "do akcji" ;)
mam to samo ! to jest świetne uczucie jak się czuje takie pragnienie ukochanej osoby !
Lenkaaaa ;**
Awatar użytkownika
misskiss

Post autor: misskiss »

ja najbardziej lubię grę wstępną gdy rano się budzimy i mój luby zaczyna mnie całować:)
Sprawdzony transport ukraina
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Ja nawet nie muszę specjalnie mojego Ł kusić :D Wystarczy że usiąde mu w stringach na kolanach i jego penis jest już gotowy do akcji ...Uwielbiam jak po przebudzeniu zaczyna mnie całować i wędruje swoimi dłońmi po całym moim ciele :) ja zresztą po jego też :D albo gdy zdejmuje ze mnie majteczki mega mnie to podnieca :) Nie ma co sobie żałować trzeba odwzajemniać pieszczoty partnera :) i cieszyć się takimi pieknymi chwilami :)
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Oczywiście że tak,nie ma co żałować ani tym bardziej się wstydzić. Z reguły w porannych godzinach mamy największą ochotę na seks i dlaczego z tego nie skorzystać? :) Wystarczy mieć obok siebie tylko czułego partnera.
laij

Post autor: laij »

I trochę czasu przed pójściem do pracy ;) A z tym u nas bywa ciężko, dlatego poranny seks tylko w weekendy
laij

Post autor: laij »

grą wstępna może być fajny masaż który przeistoczy się w masaż, ale erotyczny :D

widziałam ostatnio fajne świeczki do masażu erotycznego!
tolanowak

Post autor: tolanowak »

Moim zdaniem najlepsza gra wstępna zawsze powinna wyjść spontanicznie, bo nie ma nic gorszego niż skrupulatne jej planowanie tylko po to, by okazało się że druga strona nie ma ochoty, jest zmęczona etc. Bo wtedy jest to smutne, że człowiek się zaangażował a tu nic;P.
kolczyki z kamieniami w bizutik.pl
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

U mnie w związku nie ma takiego pojęcia :P

jest spontanicznie ostro i konkretnie i to mi wystarcza :diabel
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Post autor: rema »

My uwielbiamy grę wstępną. Kiedyś mąż równiez nie przykładał do tego uwagi i chciał jak najszybciej to odbębnić jednak sama przekonałam go,że im dłużej przeduża się grę wstępną to wtedy nagroda jest o wiele, wiele lepsza….
Ze swojej strony polecam hiszpańska muchę. w Polsce sprzedawana jest jako Sex Elixir. Jeden z lepszych środków na większe libido. Sama na poczatku podchodziłam do tego z dużą ostrożnością ale obecnie widzę, ze działa.
andrat
Fajna Kobietka

Post autor: andrat »

sex elixir? Jaki jest jego skład? Może bym i przetetowała ale czy nie zaszkodzi?
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Post autor: rema »

Zawiera wyciąg z tak zwanej hiszpańskiej muchy, ktora jest rośiną o działaniu wywołującym podniecenie. Zrobili nawet badaia na tne temat i wyszło w nich,że środek działa na jakieś 80% kobiet i jedynie na 30% mężczyzn tak więc jak sama widzisz jesteśmy w lepszej pozycji Nie zaszkodzi Ci na pewno bo jest to całkowicie ziołowy preparat.
Najlepiej jak sama sobie przetestujesz.
ODPOWIEDZ