Golenie w pupie włosów
Golenie w pupie włosów
Witajcie mam ogromny problem pokusiło mnie żeby zgolic włosy w pupie STRASZNIE TEGO ŻAŁUJE bo mnie wszystko swędzi i boli nie mogę chodzić ani siedzieć próbuję wszystkiego kremy itp. pokusiło mnie z tego względu że partner nalegał
zgoliłam w niedzielę i zastanawiam się kiedy to wszystko ustąpi jak długo mam czekać czuję się bardzo zle mam ochote płakać czuję taki dyskomfort
czekam na odpowiedz może coś doradzicie lub czy też tak miałyście
Re: Golenie w pupie włosów
jedyna rada która przychodzi mi do głowy to krem bambino z dodatkiem tlenku cynku...on jest łagodny i na podrażnienia się nadaje
stosuje sudocrem

Dla wszystkich pań faceci to są okropne stworzenia namawiają nas do różnych rzeczy a potem my cierpimy a oni się zmywają...

Ewelina nie można pisać post pod postem ...
staraj się zrobić tak aby potem nie żałować i aby było to z tobą zgodne
staraj się zrobić tak aby potem nie żałować i aby było to z tobą zgodne
no oczywiście że już nigdy tego nie zrobię i nie dam się namówić na podobne rzeczy przez które będę ja cierpieć ....tylko chciałam bym już nie czuć tego dyskomfortu i kucia i pieczenia to już trzy dni a boję się że kolejny dzień znowu będzie masakrą 
Ty masz dyskomfort , a mnie sie zbiera na jadowity wrecz smiech .
Bo nijak nie moge pojac jak mozna sie godzic na takie bezkrytycznie nalegania partnera.
Przeciez to Twoje cialo i Twoja pupa , no i teraz Twoj bol.
To przynajmniej dla mnie, jest zupelnie niepojete zachowanie sie.
Kojaco moze zadzialac zel Fenistil .
On jest doskonaly na podraznienia nie tylko te komarowe , ale w sensie ogolnym .
Wyproboj , a noz pomoze.
Moze to czego doswiadczylas czegos Cie nauczylo w odniesieniu do zadan partnera.
Bo nijak nie moge pojac jak mozna sie godzic na takie bezkrytycznie nalegania partnera.
Przeciez to Twoje cialo i Twoja pupa , no i teraz Twoj bol.
To przynajmniej dla mnie, jest zupelnie niepojete zachowanie sie.
Kojaco moze zadzialac zel Fenistil .
On jest doskonaly na podraznienia nie tylko te komarowe , ale w sensie ogolnym .
Wyproboj , a noz pomoze.
Moze to czego doswiadczylas czegos Cie nauczylo w odniesieniu do zadan partnera.
Hosenka dzięki za dodanie otuchy ale tak nie mogę usiedzieć na tyłku jak długo jeszcze 
- MajkaSzczecin
- Jestem tu nowa :)
Również miałam taką przygodę.. fenistil pomógł, włoski odrosły i było już okej, z tą różnicą, że już nigdy więcej tego nie zrobię
mój facet może się nawet obrazić i złapać focha, mam to w nosie 
dzięki
ja też mam to w nosie czy się obrazi czy nie ale na pewno już tego nie zrobię nigdy w życiu
-
stokrotkatorun
- Jestem tu nowa :)
Nie gol tylko depiluj woskiem ja robie to sama ale fakt jestem kosmetyczka. Po pierwsze robie to dla siebie z czystej higieny...i wcale nie jestes głupia. ...po depilacji nie ma takiego podrażnienia. .. a efekt na trzy tygodnie. Pozdrawiam