Co Was irytuje w czasie seksu??
Co Was irytuje w czasie seksu??
Jak w temacie, co Was irytuje....
Mnie najczęsciej wkurza kot...
Ma dziwną przypadłość, że lubi siadać pod łóżkiem i gapić....
Mnie najczęsciej wkurza kot...
Ma dziwną przypadłość, że lubi siadać pod łóżkiem i gapić....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Re: Co Was irytuje w czasie seksu??
Widzę ciekawego masz kotka;-) Zboczuch mały 
Hmm, co mnie irytuje? Może skrzypienie łóżka
Hmm, co mnie irytuje? Może skrzypienie łóżka
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Cóż, jeśli robimy to u mojego faceta to skrzypienie łózka i jego skrzeczące papugi.
U mnie jedynie kot mógłby nas irytować, ale zawsze wywalam futrzaka za drzwi. 
Nothing is true, everything is permitted.
Zdecydowanie skrzypienie łóżka 
komplet do sushi, który musisz mieć u siebie w domu!
Ona zazwyczaj śpi koło nas....Adidasowa pisze:Widzę ciekawego masz kotka;-) Zboczuch mały
Nie wiem
ale czasem potrafię się obudzić i tez pod łóżkiem siedzi i "pacza"
Oj skrzypiące łóżko, potrafi pospuć atmosfere...
i dzwoniący telefon....
O tak, telefon potrafi. Najlepiej wyłączyć i rzucić gdzieś w kątKayira pisze:i dzwoniący telefon....
Nothing is true, everything is permitted.
Hmm, ale chyba najbardziej irytuje, choć chyba bardziej przeraża - nagłe pukanie do drzwi 
komplet do sushi, który musisz mieć u siebie w domu!
Oj tak... zgrzyty potrafią denerwować i dźwięk domofonu, natarczywego telefonu. Czasem pies, który wychodzi sprawdzić czy wszystko ok. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Po pierwsze: skrzypiące łóżko, po drugie: pies, który zaczyna się denerwować i szczeka, dlatego zawsze zostaje wywalony za drzwi ;D, no i wcześniej było jeszcze pukanie do drzwi albo spacerowanie domowników po mieszkaniu też rozpraszało 
Per apsera ad astra

Zdecydowanie telefon..
Najlepsza i najbardziej zróżnicowana internetowa ksiegarnia.
Uhuhu, kochać się przy domownikach? To dopiero cośAndzia02 pisze:Po pierwsze: skrzypiące łóżko, po drugie: pies, który zaczyna się denerwować i szczeka, dlatego zawsze zostaje wywalony za drzwi ;D, no i wcześniej było jeszcze pukanie do drzwi albo spacerowanie domowników po mieszkaniu też rozpraszało
balustrady szklane czy drewniane?
-
stefi
najgorsze jest jak ktos puka do drzwi od pokoju, albo jak ktos nagle cos chce i wola najbardziej irytujace
-
maleńkaaaa
- Jestem tu nowa :)
Oczywiście telefon! No i nagłe pukanie do drzwi przeraża.
- Wierzbinka
- Jestem tu nowa :)
popieram! Dzwoniący telefon, domofon, dzwonek do drzwi...
zobacz, kto produkuje najlepsze węże pvc
- pannaczarna
- Miła Kobietka
Cóż - widocznie kicia lubi na was "paczeć" 
co mnie denerwuje ? łóżko które skrzypi, i brak zamka w drzwiach do pokoju a co za tym idzie strach że któryś z domowników może nagle wejść, bez pukania...
co mnie denerwuje ? łóżko które skrzypi, i brak zamka w drzwiach do pokoju a co za tym idzie strach że któryś z domowników może nagle wejść, bez pukania...
-
dzo
mnie identycznie to samopannaczarna pisze:
a mnie najbardziej denerwuje to, że jak to robimy, to niechcący zaczynam gdzieś uciekać myślami do głupich spraw - np. dlaczego nie zabrałam z łazienki ręcznika po kąpaniu i nie suszy się na suszarce albo co muszę jutro kupić na obiad
okropne to jest
O dietach, zdrowym jedzeniu i odchudzaniu:
www.dbajoswojalinie.pl
www.dbajoswojalinie.pl
-
Finess_com_pl
- Miła Kobietka
A ja myślałam, że to tylko moja przypadłość. Strasznie się rozpraszam podczas stosunku. Potrafię myśleć o takich głupotach, że z czasem mija mi ochota...Klarina pisze:a mnie najbardziej denerwuje to, że jak to robimy, to niechcący zaczynam gdzieś uciekać myślami do głupich spraw - np. dlaczego nie zabrałam z łazienki ręcznika po kąpaniu i nie suszy się na suszarce albo co muszę jutro kupić na obiadokropne to jest
http://www.finess.com.pl/ - wyjątkowe kosmetyki
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
mam dokładnie to samo!no i skrzypiące łóżko;/Finess_com_pl pisze:A ja myślałam, że to tylko moja przypadłość. Strasznie się rozpraszam podczas stosunku. Potrafię myśleć o takich głupotach, że z czasem mija mi ochota...Klarina pisze:a mnie najbardziej denerwuje to, że jak to robimy, to niechcący zaczynam gdzieś uciekać myślami do głupich spraw - np. dlaczego nie zabrałam z łazienki ręcznika po kąpaniu i nie suszy się na suszarce albo co muszę jutro kupić na obiadokropne to jest
Szczerze polecam super lekturę która ma odpowiedzi na wiele pytań które nas nurtują , jezeli chodzi o nasze życie intymne.Fajna książka , obrazowo opisująca pragnienia i doznania kobiet.Polecam, tu macie link do książki «Seksualne przygody współczesnych Polaków»
SPAM Pozdrawiam
SPAM Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn maja 13, 2013 10:47 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
temat do tego co Ciebie irytuje
a nie co mówi o tym jakaś książka ;P
Przypomniał mi się "szalejący" po pokrywie napowietrzacz w jednym z akwarium. Czasem wydaje rozpraszające dźwięki.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Pies naszego sąsiada... Dzieli nas spora odległość a ten ja nie wiem czy wyczuwa czy co :patyk jak tylko zaczynamy coś robić ten zaczyna wyć w niebogłosy 
Mimo,że już na szczęście jestem wolna mogę powiedzieć,że mnie najbardziej irytowało to jak mój były już facet na początku gdy ja potrzebowałam czułości lub pieszczot on strasznie się o mnie ocierał w ubraniu. Czy wasi mężczyźni obecni jak i przeszli też tak robią/robili?Strasznie mnie to irytowało
Joamik87
Wiesz, że nigdy nie zwróciłam na to uwagi?joamik87 pisze:Mimo,że już na szczęście jestem wolna mogę powiedzieć,że mnie najbardziej irytowało to jak mój były już facet na początku gdy ja potrzebowałam czułości lub pieszczot on strasznie się o mnie ocierał w ubraniu. Czy wasi mężczyźni obecni jak i przeszli też tak robią/robili?Strasznie mnie to irytowało
Jak się wygłupiamy i mojemu czasem bardziej odbije to się poociera dla żartu.
A tak to nie wiem.