brązowy śluz

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
sabina25
Jestem tu nowa :)

brązowy śluz

Post autor: sabina25 »

Witam, mam mały kłopot, od tygodnia leci mi jakiś brązowy śluz z pochwy, okres miałam 19-24 stycznia, a 30 stycznia pojawił mi się śluz i nadal jest. Kochałam się z mężem 16 stycznia bez zabezpieczenia (nie kończył we mnie) wiem , że powinnam iść do lekarza i tak właśnie zrobię ale dopiero w poniedziałek mam wizytę i troszkę się stresuję co może być przyczyną pojawienia się wydzieliny, bardzo będę wdzięczna za jakąś odpowiedź, pozdrawiam.
młoda.kobieta
Miła Kobietka

Re: brązowy śluz

Post autor: młoda.kobieta »

To jest częsty objaw nadżerki albo zapalenia pochwy, szyjki macicy. Także najlepiej od razu do lekarza nie ma co zwlekać ; )
sabina25

Hej, mam jeszcze jedno pytanie, czasami pojawia mi się krew na wkładce i nie wiem czy mogę iść do ginekologa, czy przełożyć wizytę aż mi się skończy to?
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Post autor: Catherine »

też takie coś miałam ale zniknęło zaczęły mi się upławy nadmierne więc poszłam do gina i powiedziałam mu o plamieniu i posprawdzał wszystko i powiedział że ejst ok tylko tabletki dopochwowe mi zalecił.. clotrimazolum
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
sabina25

moje upławy trwają już od 30 stycznia, a pojawiły się 4 dni po okresie więc obawiam się, że w moim przypadku jest jakiś powód, jutro mam wizytę iść do lekarza czy czekać aż się skończy?
młoda.kobieta
Miła Kobietka

Post autor: młoda.kobieta »

Idź, nie czekaj, z takimi rzeczami nigdy się nie czeka.
sabina25

dziękuje za pomoc, idź idę do lekarza.
ODPOWIEDZ