Gdzie kupujecie zabawki?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dobroslawa

Re: Gdzie kupujecie zabawki?

Post autor: dobroslawa »

Nie kupuję zabawek, moja córeczka woli bawić się tym, co jest pod ręką, np. pokrywką i łyżką, poduszkami, jedynie piłka i huśtawka są jej niezbędne do szczęścia,ale te dostała w prezencie od wujków i ciotek:)
xyxania234xyx

Post autor: xyxania234xyx »

W moim przypadku różnie to wygląda. Często kupuję na Allegro ale jeśli znajdę sklep internetowy z fajnymi zabawkami to w takim sklepie też kupuję.
bluszcz

Post autor: bluszcz »

dobroslawa pisze:Nie kupuję zabawek, moja córeczka woli bawić się tym, co jest pod ręką, np. pokrywką i łyżką, poduszkami, jedynie piłka i huśtawka są jej niezbędne do szczęścia,ale te dostała w prezencie od wujków i ciotek:)
Fajna córcia :D
dobroslawa

Post autor: dobroslawa »

pewnie,że fajna:)kreatywna:) nie lubi gotowców, choć ostatnio zaczyna ja ciągnąć do lalek:)
bluszcz

Wiesz, lalki nie zastąpi żaden garnek ;)
Awatar użytkownika
Mercedes00
Jestem tu nowa :)

Post autor: Mercedes00 »

Teraz tego wszystkiego tyle jest że jest w czym wybierac. Ja najczęsciej kupuje w normalnych sklepach dziecięcych, rzadziej przez internet. Z reguły wolę zobaczyć co kupuję i jak taka zabawka wygląda.
A może tak do Turcja, transport z turcji
bluszcz

W sumie też racja. To ja tak z ciuchami mam. Nie lubię bez przymierzenia, tylko po wyglądzie kupować. Ogólnie to najczęściej zamawiam dekoracje na imprezy z PartyKiosk.pl :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ja na zabawki poluję na takich aukcjach spam
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:52 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
rdect

Post autor: rdect »

Ja kupuję zabawki w smyku, 5,10,15 i jakiś małych osiedlowych sklepikach z zabawkami :) Czasami też się zdarzy, że kupię coś na allegro, ale to już rzadziej.
karakan

Post autor: karakan »

Ja jestem przekonania, że należy kupowac zabawki które bawią oraz uczą :) Czyli zabawki edukacyjne. Kilka razy kupowałem na allegro, kilka razy w stacjonarnym 5-10-15 a kilka razy w sklepie internetowym http://www.edupromo.pl
BarbaraLas
Miła Kobietka

Post autor: BarbaraLas »

no ja czasem tutaj http://baby-design.com.pl/Zabawki/Zabawki-edukacyjne/ czasem gdzie indziej... z allegro nie korzystam..raczej:)
BarbaraLas
Miła Kobietka

Arowana14 pisze:Gdzie kupujecie zabawki dla swoich dzieci?
generalnie w cerfurze maja tanio
BarbaraLas
Miła Kobietka

Zorka pisze:Ja kupuję zabawki najczęściej w hipermarketach, sporadycznie zdarza mi się zamówić coś w sieci.
Dlaczego? przecież to samo masz w markecie i to samo w internecie
Dorota67
Miła Kobietka

Post autor: Dorota67 »

ja kupuje wyłącznie w realu, tam ostatnio mieli dosyć tani asortyment...
Dorota67
Miła Kobietka

Post autor: Dorota67 »

karakan pisze:Ja jestem przekonania, że należy kupowac zabawki które bawią oraz uczą :) Czyli zabawki edukacyjne. Kilka razy kupowałem na allegro, kilka razy w stacjonarnym 5-10-15 a kilka razy w sklepie internetowym
ja tez jestem tego zdania, z reszta która zabawka teraz nie uczy?
Anadiya
Miła Kobietka

Post autor: Anadiya »

Smyk
Zorka

Post autor: Zorka »

Najczęściej w marketach - mam tam spory wybór, a ceny nie są wygórowane. Ale szukam tez niektórych zabawek, pośród rzeczy używanych - na tego typu serwisach. Takie rezczy jak gry planszowe, książki najczęściej kupuję właśnie tam.
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Ja ostatnio kupiłam puzzle dla dzieci na Szkolnis.
fotograf ślubny warszawa
iwciaa
Fajna Kobietka

Post autor: iwciaa »

Witam serdecznie. Sklepów jest dużo z zabawkami wszędzie. Problem polega tylko na tym jakie zabawki kupić dla naszych pociech, żeby rozwijały, bawiły a przedewszystkim nie nudziły się tak szybko. Ostatnio mój syn powiedział, że podobają mu się zabawki interaktywne??? Co to takiego?
marqiza

Post autor: marqiza »

hmmm ja najczęściej kupuję zabawki w sieci, bo to nie tylko oszczędność czasu, ale też pieniędzy, ostatnio kupiłam taką matę edukacyjną dla siostrzeńca :D
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:51 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Awatar użytkownika
barbórka
Miła Kobietka

Post autor: barbórka »

Ja również cenię sobie czas, dlatego większość zakupów robię przez internet, nawet zabawki. Wcześniej robiłam zakupy w smyku, ale od kiedy mają stronę internetową to kupuję za jej pośrednictwem. Wiem, że jakość u nich jest sprawdzona. Ostatnio jesteśmy na etapie szukania zabawek kreatywnych, pozwalających na rozwijanie się dziecka.
życie to kamera- uśmiechnij się ;D
ola.nowik

Post autor: ola.nowik »

Ja zwykle online kupuję, bo wychodzi taniej. Np. ostatnio na zająca kupiła gry edukacyjne po 15zł
LaMama

Post autor: LaMama »

Najcześciej w Smyku....
Awatar użytkownika
barbórka
Miła Kobietka

Post autor: barbórka »

LaMama pisze:Najcześciej w Smyku....
To chyba dobry wybór, ja też często odwiedzam ten sklep. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. :polska
życie to kamera- uśmiechnij się ;D
marianna k.
Miła Kobietka

Post autor: marianna k. »

a co myślicie, by prezentem na dzień dziecka byłafototapeta? ja sama nie mam dzieci, ale siostrzeńcowi musze coś kupić, a miał remont ostatnio w pokoju, ma gołe ściany i myślałam nad wielkim obrazkiem z ben tenem bo ma fioła na jego punkcie
ODPOWIEDZ