Gdzie kupujecie zabawki?
-
dobroslawa
Re: Gdzie kupujecie zabawki?
Nie kupuję zabawek, moja córeczka woli bawić się tym, co jest pod ręką, np. pokrywką i łyżką, poduszkami, jedynie piłka i huśtawka są jej niezbędne do szczęścia,ale te dostała w prezencie od wujków i ciotek:)
-
xyxania234xyx
W moim przypadku różnie to wygląda. Często kupuję na Allegro ale jeśli znajdę sklep internetowy z fajnymi zabawkami to w takim sklepie też kupuję.
-
bluszcz
Fajna córciadobroslawa pisze:Nie kupuję zabawek, moja córeczka woli bawić się tym, co jest pod ręką, np. pokrywką i łyżką, poduszkami, jedynie piłka i huśtawka są jej niezbędne do szczęścia,ale te dostała w prezencie od wujków i ciotek:)
-
dobroslawa
pewnie,że fajna:)kreatywna:) nie lubi gotowców, choć ostatnio zaczyna ja ciągnąć do lalek:)
- Mercedes00
- Jestem tu nowa :)
Teraz tego wszystkiego tyle jest że jest w czym wybierac. Ja najczęsciej kupuje w normalnych sklepach dziecięcych, rzadziej przez internet. Z reguły wolę zobaczyć co kupuję i jak taka zabawka wygląda.
A może tak do Turcja, transport z turcji
-
bluszcz
W sumie też racja. To ja tak z ciuchami mam. Nie lubię bez przymierzenia, tylko po wyglądzie kupować. Ogólnie to najczęściej zamawiam dekoracje na imprezy z PartyKiosk.pl 
-
a_gatka
Ja na zabawki poluję na takich aukcjach spam
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:52 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Ja kupuję zabawki w smyku, 5,10,15 i jakiś małych osiedlowych sklepikach z zabawkami
Czasami też się zdarzy, że kupię coś na allegro, ale to już rzadziej.
Ja jestem przekonania, że należy kupowac zabawki które bawią oraz uczą
Czyli zabawki edukacyjne. Kilka razy kupowałem na allegro, kilka razy w stacjonarnym 5-10-15 a kilka razy w sklepie internetowym http://www.edupromo.pl
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
no ja czasem tutaj http://baby-design.com.pl/Zabawki/Zabawki-edukacyjne/ czasem gdzie indziej... z allegro nie korzystam..raczej:)
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
generalnie w cerfurze maja tanioArowana14 pisze:Gdzie kupujecie zabawki dla swoich dzieci?
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Dlaczego? przecież to samo masz w markecie i to samo w internecieZorka pisze:Ja kupuję zabawki najczęściej w hipermarketach, sporadycznie zdarza mi się zamówić coś w sieci.
ja kupuje wyłącznie w realu, tam ostatnio mieli dosyć tani asortyment...
ja tez jestem tego zdania, z reszta która zabawka teraz nie uczy?karakan pisze:Ja jestem przekonania, że należy kupowac zabawki które bawią oraz ucząCzyli zabawki edukacyjne. Kilka razy kupowałem na allegro, kilka razy w stacjonarnym 5-10-15 a kilka razy w sklepie internetowym
-
Zorka
Najczęściej w marketach - mam tam spory wybór, a ceny nie są wygórowane. Ale szukam tez niektórych zabawek, pośród rzeczy używanych - na tego typu serwisach. Takie rezczy jak gry planszowe, książki najczęściej kupuję właśnie tam.
Ja ostatnio kupiłam puzzle dla dzieci na Szkolnis.
fotograf ślubny warszawa
Witam serdecznie. Sklepów jest dużo z zabawkami wszędzie. Problem polega tylko na tym jakie zabawki kupić dla naszych pociech, żeby rozwijały, bawiły a przedewszystkim nie nudziły się tak szybko. Ostatnio mój syn powiedział, że podobają mu się zabawki interaktywne??? Co to takiego?
hmmm ja najczęściej kupuję zabawki w sieci, bo to nie tylko oszczędność czasu, ale też pieniędzy, ostatnio kupiłam taką matę edukacyjną dla siostrzeńca 
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:51 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja również cenię sobie czas, dlatego większość zakupów robię przez internet, nawet zabawki. Wcześniej robiłam zakupy w smyku, ale od kiedy mają stronę internetową to kupuję za jej pośrednictwem. Wiem, że jakość u nich jest sprawdzona. Ostatnio jesteśmy na etapie szukania zabawek kreatywnych, pozwalających na rozwijanie się dziecka.
życie to kamera- uśmiechnij się ;D
-
ola.nowik
Ja zwykle online kupuję, bo wychodzi taniej. Np. ostatnio na zająca kupiła gry edukacyjne po 15zł
Najcześciej w Smyku....
To chyba dobry wybór, ja też często odwiedzam ten sklep. Każdy znajdzie tu coś dla siebie.LaMama pisze:Najcześciej w Smyku....
życie to kamera- uśmiechnij się ;D
-
marianna k.
- Miła Kobietka
a co myślicie, by prezentem na dzień dziecka byłafototapeta? ja sama nie mam dzieci, ale siostrzeńcowi musze coś kupić, a miał remont ostatnio w pokoju, ma gołe ściany i myślałam nad wielkim obrazkiem z ben tenem bo ma fioła na jego punkcie