Gdzie kupujecie zabawki?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Re: Gdzie kupujecie zabawki?

Post autor: Theila »

Ja zaczęłam od błyszczyków. Genialne są i przyznam, że skład genialny - nie mają cukru co jak dla mnie to kolejny plus.

Obrazek
a_gatka

Post autor: a_gatka »

No, fajne mają te opakowania. Ale do kompletu brakuje Ci jeszcze cieni o zapachu waty cukrowej, które właśnie weszły. :D Powinny nam dojść po weekendzie to zdam raport po testach siostrzenic. :D
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Wow, nie wiedziałam, że mają też cienie. Na pewno zamówię przy okazji. A Ty zamówiłaś? Jak się sprawdzają?
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Z tego co widziałam na stronie pojawiły się jakieś nowości. Widziałam cienie do oczu i zapachu gumy balonowej :) Moja bratanica poprosiła na urodziny i do tego taki zestaw pędzli dla dzieci tam upatrzyła niebieski :)

Obrazek
Patrycja993
Jestem tu nowa :)

Post autor: Patrycja993 »

Ja zabawki dla swoich dzieci kupuję tylko w https://hapik.pl mają bardzo niskie ceny, jakościowo dobre zabawki i duża ilość produktów. Polecam sklep godny sprawdzenia
olicka
Miła Kobietka

Post autor: olicka »

Dużo fajnych zabawek można dorwać w Carrefourze, teraz przed świętami na pewno będzie duży wybór, a ceny maja w porządku.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

olicka pisze:Dużo fajnych zabawek można dorwać w Carrefourze, teraz przed świętami na pewno będzie duży wybór, a ceny maja w porządku.

Tez widziałam https://www.carrefour.pl/promocje/gazet ... cyjna/3133 cała gazetka i pewnie w Carrefour stacjonarnie jeszcze więcej.
Joana

Post autor: Joana »

duzo kupuje w internecie ostatnio. Można znaleźć i trafić okazje
rubinka

Post autor: rubinka »

W Interencie można znaleźć wiele firm , które oferują atrakcyjne dla dzieci zabawki. Także w sumie jest tutaj z czego wybierać. Sama teraz przeglądam zabawki interaktywne jakie oferuje firma Bawialnia Foka Stara. Widzę, że tam można znaleźć bezpieczne i naprawdę fajne zabaweczki, także udany czeka mnie zakup.
Meridka

Post autor: Meridka »

allegro, vinted, olx, stacjonarnie smyk i markety jak Auchan
ODPOWIEDZ