Gdzie kupić kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
mineblue
Jestem tu nowa :)

Re: Gdzie kupić kosmetyki

Post autor: mineblue »

Ja bardzo lubie naturalne produkty, moja skóra bardzo dobrze na nie reaguje, jesli chodzi o moje ulubione to drzewo sandałowe od Orientany i balsam w kostce tez od nich.
Wika29

Post autor: Wika29 »

Też zaczęłam zwracać uwagę na składy kosmetyków dlatego sięgam po kosmetyki Solverx, olejki w składach robią swoje.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Ostatnio u koleżanki w salonie zrobiłam sobie peeling chemiczny. Jak ktoś nie stosował to Peel Mission polecam! Musze dobrać sobie też coś do domu, żeby zachować efekt, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona. Podobno dużo jej klientek sobie chwali i na te zabiegi wracają.
Księżyciwa
Miła Kobietka

Post autor: Księżyciwa »

Faktycznie Balsam od Solverx jest świetny, kupiłam sobie ten do atopowej skóry i w końcu mam produkt, który koi i nawilża moją bardzo suchą skórę.
Awatar użytkownika
AnetKa5

Post autor: AnetKa5 »

Ja mogę polecić te kosmetyki, których używam: Bandi, Resibo i Miya. Wszystkie polskie. :D Mają bardzo dobre składy i są skuteczne. :)
Fifka
Miła Kobietka

Post autor: Fifka »

Mnie też się fajnie sprawdza balsam Solverx sensitive, dobrze nawilża moją wrażliwą i delikatną skórę, łagodzi podrażnienia.
stylistamody
Miła Kobietka

Post autor: stylistamody »

hej, ja polecam dobry sklep z koreańskimi kosmetykami sachi.pl
wiesolek555
Miła Kobietka

Post autor: wiesolek555 »

Amanda12 pisze:Cześć dziewczyny! Co sądzicie o naturalnych kosmetykach? Teraz jest taki boom na to, a ja się zastanawiam, czy te „naturalne kosmetyki” to rzeczywiście są takie naturalne i bezpieczne? Czy to może tylko taki chwyt marketingowy? Te, które do tej pory stosowałam były takie średnie, może ja źle wybieram? Mam skórę raczej tłustą i zastanawiam się, czy taka delikatna pielęgnacja w ogóle mojej cerze służy.
Myślę, że to jak z normalnymi kosmetykami, nie wszystkie nam podpasują. Być może tak właśnie było w Twoim przypadku. Pewnie musisz po prostu przetestować inne marki.
brelka

Post autor: brelka »

Dobre kosmetyki robi Bielenda, lubię ta polską markę. Szczegołnie serię wegańska Beauty Milky z mleczkiem ryżowym. Znakomita seria i w dobrej cenie
deborah
Miła Kobietka

Post autor: deborah »

Stosuję kosmetyki oparte na naturalnym składzie. Są znacznie bezpieczniejsze dla naszego zdrowia, warto zatem zerkać na składy produktów. Kosmetyki kupuję w internetowej drogerii https://abckosmetyczne.pl/. Mają szeroki wybór produktów pielęgnacyjnych oraz makijażowych. Dodatkowo przesyłka zawsze dociera na czas i jest odpowiednio zabezpieczona.
kala33

Post autor: kala33 »

Pierw chadzam po drogeriach zbieram próbki a potem kupuje online bo jest duża przebitka cenowa. Lubię kupować na notino. Mają naprawdę duży wybór kosmetyków naturalnych co mnie cieszy bo hurtem zamawiam coś dla ciała i jakiegoś perfuma.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Miałam okazję korzystać z zabiegu na mesoBOOST i bardzo mi podpasowały. Zamówiłam sobie kilka do stosowania w domu dla zachowania efektów. Zbliża się 40stka więc chyba najwyższy czas pomyśleć, że wiecznie młoda nie będę :) mesoBOOST to zaawansowane zabiegi i produkty bazujące na potrójnym kwasie hialuronowym, pobudzające potencjał młodości.
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

ja kupuję w drogerii pod domem miła pani Kasia zawsze coś doradzi ostatnio poleciła z bielendy eco sorbet zestaw kosmetyków i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Niestety w przypadku walki o młodość skóry te marketowo drogeryjne kosmetyki nie wiele raczej pomagają. Może to ja źle trafiłam po prostu. Ale zamówiłam te mesoBoost i jak na razie fajny efekt, nie mogę narzekać. Prosiłam też kosmetyczkę o podpowiedź i chyba połącze jakiś zabieg kwasowy z ich używaniem, kilka osób sobie chwaliło.
Mia25

Post autor: Mia25 »

Cześć dziewczyny, polecam ładny sklep z naturalnymi kosmetykami Unique Cosmetics. Kupuje od nich już prawie pół roku i jestem bardzo zadowolona. Zawsze mają w swojej ofercie jakieś rabaciki czy bardzo dobre promocje.
Dorcia

Post autor: Dorcia »

kala33 pisze:Pierw chadzam po drogeriach zbieram próbki a potem kupuje online bo jest duża przebitka cenowa. Lubię kupować na notino. Mają naprawdę duży wybór kosmetyków naturalnych co mnie cieszy bo hurtem zamawiam coś dla ciała i jakiegoś perfuma.
A ja się zastanawiam skąd taka przebitka cenowa ....
Ginger333
Miła Kobietka

Post autor: Ginger333 »

Dorcia pisze:
kala33 pisze:Pierw chadzam po drogeriach zbieram próbki a potem kupuje online bo jest duża przebitka cenowa. Lubię kupować na notino. Mają naprawdę duży wybór kosmetyków naturalnych co mnie cieszy bo hurtem zamawiam coś dla ciała i jakiegoś perfuma.
A ja się zastanawiam skąd taka przebitka cenowa ....
Notino to jedna z największych drogerii internetowych nie tylko w Polsce ale również w Europie. Codziennie wysyłają tysiące zamówień, więc łatwiej im wynegocjować niższe ceny u producentów niż mniejszym drogeriom internetowym, więc nie ma co się dziwić, że ceny są lepsze niż w sklepach stacjonarnych, nie ponoszą takich kosztów na utrzymanie placówek stacjonarnych...
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

w aptelia.pl jest bardzo dużo różnych kosmetyków, ja tam już kilka razy zamawiałam, teraz mają weekend darmowej dostawy dla zamówień od 39 zł, trwa do poniedziałku do 12:00
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

Ja się przyznaję - kosmetyki kupuję głównie w Internecie, ostatnio najczęściej chyba na Notino. W Drogerii bardzo sporadycznie, jedynie jak akurat jestem obok albo potrzebuję czegoś bardziej pilnie. Jakoś internetowe oferty kosmetyków (zwłaszcza tych naturalnych) wyglądają ciekawiej.
Suzannee

Post autor: Suzannee »

mi się mega sprawdzają naturalne kosmetyki, tylko trzeba znaleźć coś dla siebie ;)
Adellaa

Post autor: Adellaa »

są dobre, ale trzeba umieć czytać składy. Ja mam z tym ogromny problem i zanim na coś się decyduję, to czytam w necie o składzie danego kosmetyku ;p
ODPOWIEDZ