Gdzie kupić kosmetyki
Re: Gdzie kupić kosmetyki
Ja bardzo lubie naturalne produkty, moja skóra bardzo dobrze na nie reaguje, jesli chodzi o moje ulubione to drzewo sandałowe od Orientany i balsam w kostce tez od nich.
Też zaczęłam zwracać uwagę na składy kosmetyków dlatego sięgam po kosmetyki Solverx, olejki w składach robią swoje.
Ostatnio u koleżanki w salonie zrobiłam sobie peeling chemiczny. Jak ktoś nie stosował to Peel Mission polecam! Musze dobrać sobie też coś do domu, żeby zachować efekt, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona. Podobno dużo jej klientek sobie chwali i na te zabiegi wracają.
-
Księżyciwa
- Miła Kobietka
Faktycznie Balsam od Solverx jest świetny, kupiłam sobie ten do atopowej skóry i w końcu mam produkt, który koi i nawilża moją bardzo suchą skórę.
Ja mogę polecić te kosmetyki, których używam: Bandi, Resibo i Miya. Wszystkie polskie.
Mają bardzo dobre składy i są skuteczne. 
Mnie też się fajnie sprawdza balsam Solverx sensitive, dobrze nawilża moją wrażliwą i delikatną skórę, łagodzi podrażnienia.
-
stylistamody
- Miła Kobietka
hej, ja polecam dobry sklep z koreańskimi kosmetykami sachi.pl
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Myślę, że to jak z normalnymi kosmetykami, nie wszystkie nam podpasują. Być może tak właśnie było w Twoim przypadku. Pewnie musisz po prostu przetestować inne marki.Amanda12 pisze:Cześć dziewczyny! Co sądzicie o naturalnych kosmetykach? Teraz jest taki boom na to, a ja się zastanawiam, czy te „naturalne kosmetyki” to rzeczywiście są takie naturalne i bezpieczne? Czy to może tylko taki chwyt marketingowy? Te, które do tej pory stosowałam były takie średnie, może ja źle wybieram? Mam skórę raczej tłustą i zastanawiam się, czy taka delikatna pielęgnacja w ogóle mojej cerze służy.
Dobre kosmetyki robi Bielenda, lubię ta polską markę. Szczegołnie serię wegańska Beauty Milky z mleczkiem ryżowym. Znakomita seria i w dobrej cenie
Stosuję kosmetyki oparte na naturalnym składzie. Są znacznie bezpieczniejsze dla naszego zdrowia, warto zatem zerkać na składy produktów. Kosmetyki kupuję w internetowej drogerii https://abckosmetyczne.pl/. Mają szeroki wybór produktów pielęgnacyjnych oraz makijażowych. Dodatkowo przesyłka zawsze dociera na czas i jest odpowiednio zabezpieczona.
Pierw chadzam po drogeriach zbieram próbki a potem kupuje online bo jest duża przebitka cenowa. Lubię kupować na notino. Mają naprawdę duży wybór kosmetyków naturalnych co mnie cieszy bo hurtem zamawiam coś dla ciała i jakiegoś perfuma.
Miałam okazję korzystać z zabiegu na mesoBOOST i bardzo mi podpasowały. Zamówiłam sobie kilka do stosowania w domu dla zachowania efektów. Zbliża się 40stka więc chyba najwyższy czas pomyśleć, że wiecznie młoda nie będę
mesoBOOST to zaawansowane zabiegi i produkty bazujące na potrójnym kwasie hialuronowym, pobudzające potencjał młodości.
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
ja kupuję w drogerii pod domem miła pani Kasia zawsze coś doradzi ostatnio poleciła z bielendy eco sorbet zestaw kosmetyków i jestem bardzo zadowolona.
Niestety w przypadku walki o młodość skóry te marketowo drogeryjne kosmetyki nie wiele raczej pomagają. Może to ja źle trafiłam po prostu. Ale zamówiłam te mesoBoost i jak na razie fajny efekt, nie mogę narzekać. Prosiłam też kosmetyczkę o podpowiedź i chyba połącze jakiś zabieg kwasowy z ich używaniem, kilka osób sobie chwaliło.
Cześć dziewczyny, polecam ładny sklep z naturalnymi kosmetykami Unique Cosmetics. Kupuje od nich już prawie pół roku i jestem bardzo zadowolona. Zawsze mają w swojej ofercie jakieś rabaciki czy bardzo dobre promocje.
A ja się zastanawiam skąd taka przebitka cenowa ....kala33 pisze:Pierw chadzam po drogeriach zbieram próbki a potem kupuje online bo jest duża przebitka cenowa. Lubię kupować na notino. Mają naprawdę duży wybór kosmetyków naturalnych co mnie cieszy bo hurtem zamawiam coś dla ciała i jakiegoś perfuma.
Notino to jedna z największych drogerii internetowych nie tylko w Polsce ale również w Europie. Codziennie wysyłają tysiące zamówień, więc łatwiej im wynegocjować niższe ceny u producentów niż mniejszym drogeriom internetowym, więc nie ma co się dziwić, że ceny są lepsze niż w sklepach stacjonarnych, nie ponoszą takich kosztów na utrzymanie placówek stacjonarnych...Dorcia pisze:A ja się zastanawiam skąd taka przebitka cenowa ....kala33 pisze:Pierw chadzam po drogeriach zbieram próbki a potem kupuje online bo jest duża przebitka cenowa. Lubię kupować na notino. Mają naprawdę duży wybór kosmetyków naturalnych co mnie cieszy bo hurtem zamawiam coś dla ciała i jakiegoś perfuma.
w aptelia.pl jest bardzo dużo różnych kosmetyków, ja tam już kilka razy zamawiałam, teraz mają weekend darmowej dostawy dla zamówień od 39 zł, trwa do poniedziałku do 12:00
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Ja się przyznaję - kosmetyki kupuję głównie w Internecie, ostatnio najczęściej chyba na Notino. W Drogerii bardzo sporadycznie, jedynie jak akurat jestem obok albo potrzebuję czegoś bardziej pilnie. Jakoś internetowe oferty kosmetyków (zwłaszcza tych naturalnych) wyglądają ciekawiej.
mi się mega sprawdzają naturalne kosmetyki, tylko trzeba znaleźć coś dla siebie 
są dobre, ale trzeba umieć czytać składy. Ja mam z tym ogromny problem i zanim na coś się decyduję, to czytam w necie o składzie danego kosmetyku ;p