Naturalne kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Hivaa
Fajna Kobietka

Naturalne kosmetyki

Post autor: Hivaa »

Od jakiegoś czasu staram się przejść całkowicie na naturalną pielęgnację i szukam sprawdzonych kosmetyków do ciała bez chemii i sztucznych dodatków. Najchętniej coś od polskich producentów lub nawet ręcznie robione. Macie może jakieś zaufane stronki?
Menani
Miła Kobietka

Re: Naturalne kosmetyki

Post autor: Menani »

Nawet tzw laik kosmetyczy będzie w stanie wybrać dla siebie odpowiednie kosmetyki. Wystarczy wejść a https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu, gdzie sporo składników jest opisanych, ich zastosowanie, działanie. Nawet na próbę możesz zamówić, bo cenowo to super wypadają.
mustela
Jestem tu nowa :)

Post autor: mustela »

Uwielbiam naturalny krem który kupiłam w Pachnaca Kraina- krem z dzikiego pochrzynu. Pomaga super i na obwisła skórę i na zmarszczki. Doskonały kosmetyk dla kobiet w czasie i po menopauzie
marynka

Post autor: marynka »

Uwielbiam do ciała perfumujacy olejek Afra, mega jest . Cudnie pachnie, zapach się dług na skórze utrzymuje
marynka

Post autor: marynka »

Z naturalnych kosmetyków do pielegnacji ciała polecam Olejek perfumujacy Afra. Cudnie pachnie cytrusami
anikka

Post autor: anikka »

jak naturalne kosmetyki to polecam olejek Busajna. Używam i do twarzy i do ciała, nawilża, ujędrnia, super jest
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

Czytaj składy i stosuj produkty naturalne. Im mniej perfum tym lepiej. Ja jestem wierna naturalnym polskim markom i koreańskim.

Dobrze jest też zwrócić uwagę na skład kosmetyków do higieny intymnej. Niestety ale w drogeriach jest wiele tego typu kosmetyków z kiepskim składem, a w taki sposob można sobie zrobić krzywde....
CrimsonTrace
Miła Kobietka

Post autor: CrimsonTrace »

Dość znana w ostatnich czasach jest drogeria Marketeko - https://marketeko.eu/ i to za dobre ceny, naturalne produkty, kosmetyki dla każdego. Może u nich?
QueenBee
Miła Kobietka

Post autor: QueenBee »

Sklep internetowy verdelove ma sporo fajnych i naturalnych kosmetyków z tego co wiem.
ODPOWIEDZ