Odżywka na wzrost paznokci!!

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
ladyD22
Fajna Kobietka

Odżywka na wzrost paznokci!!

Post autor: ladyD22 »

Hej Kobietki:) zwracam sie do was w sprawie wzrostu paznokci:) zastanawialm sie nad kupnem odzywki ktora stymuluje wzrost paznokci? co o tym sadzicie? czy ktoras z was uzywala moze takiej odzywki? jesli tak prosila bym o nazwy opinie ceny i gdzie mozna je zdobyc:) pozdrawiam :) Czekam na pomoc!!
anusia3188
Jestem tu nowa :)

Re: Odżywka na wzrost paznokci!!

Post autor: anusia3188 »

hej Lady:)

Ja stosowałam olejek stymulujący wzrost paznokci z Oriflame:) Paznokcie " się spamiętały" i rosną:) gorąco polecam -> teraz nawet ten olejek jest w promocj po 9,90:)
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Ja swego czasu często kupowałam odżywkę z Wibo z Rosmana, taka zwykła ale przynajmniej paznokcie się nie łamały. Może spróbuj najpierw tego.
Amantium irae amoris integratio.
Gabriell

Post autor: Gabriell »

Tylko raz używałam takiego specyfiku i była to któraś z linii Avonu. Ogólnie na plus paznokcie były znacznie bardziej twarde :)
Cukiereczek19

Post autor: Cukiereczek19 »

Ja używam tej odżywki http://eveline.eu/1,29039,NAIL+THERAPY+ ... CTION.html gorąco POLECAM !!!!!! ;-)))
Awatar użytkownika
jabluszkoo
Miła Kobietka

Post autor: jabluszkoo »

odżywka Eveline pomaga przy wzroście obecnie używam też regenerum i widzę również przyrost paznokcia. Picie pokrzywy również wspomaga :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Złota Sally Hansen :) i nie ma lepszej :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ