Odżywka na wzrost paznokci!!
Odżywka na wzrost paznokci!!
Hej Kobietki:) zwracam sie do was w sprawie wzrostu paznokci:) zastanawialm sie nad kupnem odzywki ktora stymuluje wzrost paznokci? co o tym sadzicie? czy ktoras z was uzywala moze takiej odzywki? jesli tak prosila bym o nazwy opinie ceny i gdzie mozna je zdobyc:) pozdrawiam
Czekam na pomoc!!
-
anusia3188
- Jestem tu nowa :)
Re: Odżywka na wzrost paznokci!!
hej Lady:)
Ja stosowałam olejek stymulujący wzrost paznokci z Oriflame:) Paznokcie " się spamiętały" i rosną:) gorąco polecam -> teraz nawet ten olejek jest w promocj po 9,90:)
Ja stosowałam olejek stymulujący wzrost paznokci z Oriflame:) Paznokcie " się spamiętały" i rosną:) gorąco polecam -> teraz nawet ten olejek jest w promocj po 9,90:)
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Ja swego czasu często kupowałam odżywkę z Wibo z Rosmana, taka zwykła ale przynajmniej paznokcie się nie łamały. Może spróbuj najpierw tego.
Amantium irae amoris integratio.
-
Gabriell
Tylko raz używałam takiego specyfiku i była to któraś z linii Avonu. Ogólnie na plus paznokcie były znacznie bardziej twarde 
-
Cukiereczek19
Ja używam tej odżywki http://eveline.eu/1,29039,NAIL+THERAPY+ ... CTION.html gorąco POLECAM !!!!!!
))
- jabluszkoo
- Miła Kobietka
odżywka Eveline pomaga przy wzroście obecnie używam też regenerum i widzę również przyrost paznokcia. Picie pokrzywy również wspomaga 
Złota Sally Hansen
i nie ma lepszej 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...