Fryzjer w czasach zarazy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
MalWod
Jestem tu nowa :)

Fryzjer w czasach zarazy

Post autor: MalWod »

Hej, dziewczyny! Prośba o poradę. Czy korzystałyście kiedyś z usług mobilnych firm fryzjerskich? Z okazji pandemii boję się chodzić do fryzjera, a słyszałam, że działają firmy, któe przyjeżdżają do domu klienta. Chodzi mi typowo o firmy, nie o osoby prywatne (z firmą łatwiej się szarpać, jak coś pójdzie nie tak, a w Wawce fryzjer zawsze troche kosztuje :D) Widziałam, że Wellme ma dobre opinie. Ktoś z Was korzystał? Co myślicie o takich usługach? :roll: :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
karolajnaa
Miła Kobietka

Re: Fryzjer w czasach zarazy

Post autor: karolajnaa »

ja farbuje sama. wcześniej robiłam ombre czarne z czerwienią, a obecnie tylko na ciemne farbuje.
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

Post autor: espanka »

Ja idę w przyszłym tygodniu do Magii Blondu, jestem zapisana do Danusi, jeśli jesteście z Warszawy to jak najbardziej polecam. Na szczęście salony fryzjerskie działają normalnie, a ja się nie mogę doczekać wizyty, mam ochotę na zmianę koloru
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Nie korzystam z mobilnych fryzjerów, wydaje mi się, że jednak w salonie łatwiej zadbać o dezynfekcję niż chodząc od domu do domu. Magię Blondu znam i równiez mogę polecić. Chociaż do pani Danusi ciężko się ostatnio dostać, więc poszłam do Kingi blondynki, bo są dwie ;) Również wyszłam stamtąd zadowolona.
Awatar użytkownika
pani_jeziora
Miła Kobietka

Post autor: pani_jeziora »

Faceci maja najłatwiej :) mój sam sobie włosy przycina, dostał ode mnie maszynkę babyliss z ostrzami z japońskiej stali. Szybko ogarnął co i jak, nawet synowi włosy podcina, szybko, sprawnie i nie jest się zależnym od fryzjera.
garia

Post autor: garia »

Ciężko z tymi obostrzeniami się żyje, ale trzeba jakoś funkcjonować. Mi Pani Monika z salonu Gnatyshyn przy Pasażu Ursynowkim zawsze potrafi poprawić nastrój. Jest wspaniałą fryzjerką, która doskonale potrafi zrozumieć jakie są moje oczekiwania. Ostatnio świetny kolor mi zrobiła.
liniana
Miła Kobietka

Post autor: liniana »

espanka pisze:Ja idę w przyszłym tygodniu do Magii Blondu, jestem zapisana do Danusi, jeśli jesteście z Warszawy to jak najbardziej polecam. Na szczęście salony fryzjerskie działają normalnie, a ja się nie mogę doczekać wizyty, mam ochotę na zmianę koloru
byłaś u nich na brwiach? zastanawiam się czy nie zapisać się przy okazji następnej wizyty właśnie na brwi, z włosów jestem zachwycona
ksenia.ma98

Post autor: ksenia.ma98 »

liniana pisze:
espanka pisze:Ja idę w przyszłym tygodniu do Magii Blondu, jestem zapisana do Danusi, jeśli jesteście z Warszawy to jak najbardziej polecam. Na szczęście salony fryzjerskie działają normalnie, a ja się nie mogę doczekać wizyty, mam ochotę na zmianę koloru
byłaś u nich na brwiach? zastanawiam się czy nie zapisać się przy okazji następnej wizyty właśnie na brwi, z włosów jestem zachwycona
oooooooo ja byłam niedawno w Magii Blondu na brwiach i paznokciach, jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu :-)
KZielon

Post autor: KZielon »

Ja ostatnio zamówiłam nożyczki fryzjerskie i stwierdziłam, że sama będę się strzyc lub z pomocą.
Awatar użytkownika
Tamagotchi
Miła Kobietka

Post autor: Tamagotchi »

Już chyba spokojnie można korzystać. Jeżeli ktoś się jeszcze obawia, to można przedzwonić i dowiedzieć się, jakie mają zasady bezpieczeństwa
coco2

Post autor: coco2 »

U mnie w mieście nie ma najmniejszego problemu z fryzjerem, nawet podczas "lockdawn'u"
http://www.norekwspolnicy.pl/
ODPOWIEDZ