Fryzjer w czasach zarazy
Fryzjer w czasach zarazy
Hej, dziewczyny! Prośba o poradę. Czy korzystałyście kiedyś z usług mobilnych firm fryzjerskich? Z okazji pandemii boję się chodzić do fryzjera, a słyszałam, że działają firmy, któe przyjeżdżają do domu klienta. Chodzi mi typowo o firmy, nie o osoby prywatne (z firmą łatwiej się szarpać, jak coś pójdzie nie tak, a w Wawce fryzjer zawsze troche kosztuje
) Widziałam, że Wellme ma dobre opinie. Ktoś z Was korzystał? Co myślicie o takich usługach?

- karolajnaa
- Miła Kobietka
Re: Fryzjer w czasach zarazy
ja farbuje sama. wcześniej robiłam ombre czarne z czerwienią, a obecnie tylko na ciemne farbuje.
Ja idę w przyszłym tygodniu do Magii Blondu, jestem zapisana do Danusi, jeśli jesteście z Warszawy to jak najbardziej polecam. Na szczęście salony fryzjerskie działają normalnie, a ja się nie mogę doczekać wizyty, mam ochotę na zmianę koloru
Nie korzystam z mobilnych fryzjerów, wydaje mi się, że jednak w salonie łatwiej zadbać o dezynfekcję niż chodząc od domu do domu. Magię Blondu znam i równiez mogę polecić. Chociaż do pani Danusi ciężko się ostatnio dostać, więc poszłam do Kingi blondynki, bo są dwie
Również wyszłam stamtąd zadowolona.
- pani_jeziora
- Miła Kobietka
Faceci maja najłatwiej
mój sam sobie włosy przycina, dostał ode mnie maszynkę babyliss z ostrzami z japońskiej stali. Szybko ogarnął co i jak, nawet synowi włosy podcina, szybko, sprawnie i nie jest się zależnym od fryzjera.
Ciężko z tymi obostrzeniami się żyje, ale trzeba jakoś funkcjonować. Mi Pani Monika z salonu Gnatyshyn przy Pasażu Ursynowkim zawsze potrafi poprawić nastrój. Jest wspaniałą fryzjerką, która doskonale potrafi zrozumieć jakie są moje oczekiwania. Ostatnio świetny kolor mi zrobiła.
byłaś u nich na brwiach? zastanawiam się czy nie zapisać się przy okazji następnej wizyty właśnie na brwi, z włosów jestem zachwyconaespanka pisze:Ja idę w przyszłym tygodniu do Magii Blondu, jestem zapisana do Danusi, jeśli jesteście z Warszawy to jak najbardziej polecam. Na szczęście salony fryzjerskie działają normalnie, a ja się nie mogę doczekać wizyty, mam ochotę na zmianę koloru
-
ksenia.ma98
- Jestem tu nowa :)
oooooooo ja byłam niedawno w Magii Blondu na brwiach i paznokciach, jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemuliniana pisze:byłaś u nich na brwiach? zastanawiam się czy nie zapisać się przy okazji następnej wizyty właśnie na brwi, z włosów jestem zachwyconaespanka pisze:Ja idę w przyszłym tygodniu do Magii Blondu, jestem zapisana do Danusi, jeśli jesteście z Warszawy to jak najbardziej polecam. Na szczęście salony fryzjerskie działają normalnie, a ja się nie mogę doczekać wizyty, mam ochotę na zmianę koloru
Ja ostatnio zamówiłam nożyczki fryzjerskie i stwierdziłam, że sama będę się strzyc lub z pomocą.
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Już chyba spokojnie można korzystać. Jeżeli ktoś się jeszcze obawia, to można przedzwonić i dowiedzieć się, jakie mają zasady bezpieczeństwa
U mnie w mieście nie ma najmniejszego problemu z fryzjerem, nawet podczas "lockdawn'u"
http://www.norekwspolnicy.pl/