nakładka wybielajaca

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
lepka21

nakładka wybielajaca

Post autor: lepka21 »

Hej, moje zeby to tragedia tak zółte, że się nie da :witch . Znajoma poradziła mi nakładke firmy RIO BLUE LIGHT TEETH WHITENING ze strony jakwybieliczeby.pl . Spotkałyście sie juz z nia ? :cooking
Awatar użytkownika
miki
Jestem tu nowa :)

Re: nakładka wybielajaca

Post autor: miki »

Nie słyszałam o nich. Na grouponie często można znaleźć coś podobnego w niższej cenie.
Takt jest muzyką duszy.
jalola

Post autor: jalola »

A czy te nakładki, które są na gruponie działają?? Bo rzeczywiście cena jest atrakcyjna.
Awatar użytkownika
anastazjaleszcz

Post autor: anastazjaleszcz »

Nie wiem co to za nakładki i czy faktycznie działają, ale ja po jednej przygodzie z wybielaniem zębów nabawiłam się tylko ich nadwrażliwości. Więc już nigdy nie będę wybiała takimi środkami.
Majątek psuje ludzi, a kto żyje z pieniądza, sam robi się zimny i twardy jak pieniądz. (Maria Dąbrowska) ziołolecznictwo.
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Post autor: karmalina »

jalola pisze:A czy te nakładki, które są na gruponie działają?? Bo rzeczywiście cena jest atrakcyjna.
Sama nie mam z nimi doświadczeń, ale znajoma sobie chwaliła. Z tego, co wiem efekt jest zależny od podatności kości na wybielanie.
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Awatar użytkownika
miki

Post autor: miki »

jalola pisze:A czy te nakładki, które są na gruponie działają?? Bo rzeczywiście cena jest atrakcyjna.
Na mnie działały. Niczym nie różnią się od kupowanych poza zakupami grupowymi. To ten sam towar tylko w promocji.
Takt jest muzyką duszy.
myszka12313

Post autor: myszka12313 »

Nie używałam tego ale mogę polecić paski wybielające blend a med 3d white lux. Efekty widać już po kilku dniach..sama je stosowałam. Można odczuwać lekką nadwrażliwość ale tylko przez okres ich używania(tak było w moim przypadku)
gracja_87
Miła Kobietka

Post autor: gracja_87 »

Tak tak, zgadzam się z osobą wyżej, odczuwalna jest lekka nadwrażliwość, ale efekty są bardzo widoczne!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

sama zastanawiałam się nad taką kuracją, ale czy nie wymaga konsultacji z dentystą? nie chciałabym sobie narobić kłopotów i np. uszkodzić sobie szkliwo...
jak długo widać efekt po takich zabiegach?
Sharlot

Post autor: Sharlot »

nie ma sie po tym nadwrazliwosci na slodkie kwasne, zimne itp ?
ODPOWIEDZ