nakładka wybielajaca
-
lepka21
nakładka wybielajaca
Hej, moje zeby to tragedia tak zółte, że się nie da
. Znajoma poradziła mi nakładke firmy RIO BLUE LIGHT TEETH WHITENING ze strony jakwybieliczeby.pl . Spotkałyście sie juz z nia ? 
Re: nakładka wybielajaca
Nie słyszałam o nich. Na grouponie często można znaleźć coś podobnego w niższej cenie.
Takt jest muzyką duszy.
-
jalola
A czy te nakładki, które są na gruponie działają?? Bo rzeczywiście cena jest atrakcyjna.
- anastazjaleszcz
- Jestem tu nowa :)
Nie wiem co to za nakładki i czy faktycznie działają, ale ja po jednej przygodzie z wybielaniem zębów nabawiłam się tylko ich nadwrażliwości. Więc już nigdy nie będę wybiała takimi środkami.
Majątek psuje ludzi, a kto żyje z pieniądza, sam robi się zimny i twardy jak pieniądz. (Maria Dąbrowska) ziołolecznictwo.
Sama nie mam z nimi doświadczeń, ale znajoma sobie chwaliła. Z tego, co wiem efekt jest zależny od podatności kości na wybielanie.jalola pisze:A czy te nakładki, które są na gruponie działają?? Bo rzeczywiście cena jest atrakcyjna.
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Na mnie działały. Niczym nie różnią się od kupowanych poza zakupami grupowymi. To ten sam towar tylko w promocji.jalola pisze:A czy te nakładki, które są na gruponie działają?? Bo rzeczywiście cena jest atrakcyjna.
Takt jest muzyką duszy.
-
myszka12313
- Jestem tu nowa :)
Nie używałam tego ale mogę polecić paski wybielające blend a med 3d white lux. Efekty widać już po kilku dniach..sama je stosowałam. Można odczuwać lekką nadwrażliwość ale tylko przez okres ich używania(tak było w moim przypadku)
Tak tak, zgadzam się z osobą wyżej, odczuwalna jest lekka nadwrażliwość, ale efekty są bardzo widoczne!!!
sama zastanawiałam się nad taką kuracją, ale czy nie wymaga konsultacji z dentystą? nie chciałabym sobie narobić kłopotów i np. uszkodzić sobie szkliwo...
jak długo widać efekt po takich zabiegach?
jak długo widać efekt po takich zabiegach?
-
Sharlot
nie ma sie po tym nadwrazliwosci na slodkie kwasne, zimne itp ?