Fotograf Czy Kamerka?
-
Matex_in_Latex
Fotograf Czy Kamerka?
Chodzi mi głównie o to co będzie się działo na sali bo wiadomo na plener itp ofc zdjęcia, ale zastanawiam się czy ogólnie nie jest warto zostać tylko przy fotografie?
-
Luśka
Re: Fotograf Czy Kamerka?
my na ślubie będziemy mieli tylko fotografa...przemyśleliśmy sprawę, bo kamerzysta by nas za bardzo stresował...no i powiem tak..lepiej przeczytać książkę, zamiast obejrzeć film...
to samo tyczy się fotek
to samo tyczy się fotek
-
dzo
ja uważam że warto mieć zarówno kamerzystę jak i fotografa
zdjęcia to tylko zdjęcia a film jak człowiek ogląda to widać każdy szczegół tego wielkiego wydarzenia...
zdjęcia ok ale film również musi być
zdjęcia to tylko zdjęcia a film jak człowiek ogląda to widać każdy szczegół tego wielkiego wydarzenia...
zdjęcia ok ale film również musi być
-
Matex_in_Latex
Chyba jednak zdecydujemy się tylko na fotografa gdyż kamerka i tak bedzie (prawdopodobnie nie jedna) choć nie profesjonalna bo z rodziny. Wiadomo nie będzie to cała imprezka ale jednak. Za to fotograf od początku do końca i z całą resztą. Chodź z tym kamerzystą to jednak jeszcze do końca przekonany nie jestem. Za opinie i podpowiedzi zgóry dzięki. A i proszę o jeszcze 
-
Merry
Najważniejszy moim zdaniem jest fotograf, ale kamerke też polecam. Jestem świeżo po ślubie i często oglądam zarówno zdjęcia jak i film z wesela. Warto odżałować i zdecydować się i na kamerzyste i na fotografa, w końcu to ten jedyny dzień w życiu
.
-
monixs
Wolę fotografa , zdjęcia mają taki niepowtarzalny urok . Zawsze można wyjąć album i oglądać .
Chociaż mój J. chce też kamerzystę .
Przekopuję internet w poszukiwaniu fotografa i na razie nie znalazłam nikogo kto spełniłby moje oczekiwania ( super zdjęcia w rozsądnej cenie ) .
Jeśli już spodobają mi się prace fotografa to okazuje się , że życzy sobie fortunę za swoje usługi .
Chociaż mój J. chce też kamerzystę .
Przekopuję internet w poszukiwaniu fotografa i na razie nie znalazłam nikogo kto spełniłby moje oczekiwania ( super zdjęcia w rozsądnej cenie ) .
Jeśli już spodobają mi się prace fotografa to okazuje się , że życzy sobie fortunę za swoje usługi .
-
Matex_in_Latex
Napisz mniej więcej skąd jesteś a może coś do radzę.
Uważam że zdjęcia ze ślubu to bardzo ważna sprawa, my tak zrobiliśmy że zainwestowaliśmy w bardzo dobrego fotografa, zdjęcia mamy przepiękne...Film nagraliśmy sami, tzn kupiliśmy sobie fajną kamerkę nie jakąś przesadnie drogą, ale ma system FullHD,film wyszedł przezabawny a kamere i tak chcieliśmy kupić
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
Ja też jestem zdania, że najlepiej to i to. Zdjecia mają swój specyficzny klimat którego film nie odda i odwrotnie, na zdjęciach nie usłyszymy gości, muzyki.
Oczywiście najważniejsze są i tak wspomnienia ale miło czasami sobie obejrzeć film.
....
Zdjęcia robił znajomy więc troche zaoszczędziłam.
proszę nie spamować
Oczywiście najważniejsze są i tak wspomnienia ale miło czasami sobie obejrzeć film.
....
Zdjęcia robił znajomy więc troche zaoszczędziłam.
proszę nie spamować
Zapraszam wszystkich - stomatolog Poznań
My mamy zamówionego zarówno foto jak i kamere.
-
xyxania234xyx
My korzystaliśmy tylko z usług fotografa, www.adamfotograf.pl z czystym sumieniem mogę go każdemu polecić:)
Ja miałam tylko fotografa i nie żałuję. Zdjęcia oglądam z wielką przyjemnością i wątpię, żeby tyle samo dobrych wrażeń dawał mi weselny film. Czy w ogóle chciałoby mi się wysiadywać tyle czasu przed telewizorem. Poza tym brak kamery pozwala też na lepszą zabawę. Goście i państwo młodzi zdecydowanie mniej się stresują.
Takt jest muzyką duszy.
U mnie na pewno będzie i fotograf i kamerzysta
Nie wyobrażam sobie inaczej. Uwielbiam fotografię, wobec tego nie może zabraknąć zdjęć z mojego ślubu i wesela
Ale raczej fotograf artystyczny, bo i tak na filmie będzie wszystko 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
JulkaKulka
- Jestem tu nowa :)
Według mnie fotograf w zupełności wystarczy, nie lubię oglądać siebie w TV 
Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.
A ja na swój ślub zamówiłam i fotografa i kamerzystę 
fotograf ślubny warszawa
my mielismy to i to .i bardzo dobrze bo mamy pamiatke do końca życia.
-
sun979
Może kamera trochę stresuje, ale też chcę mieć to i to. Moim zdaniem to pamiątka na całe życie i jedyny taki dzień w życiu.
Ile tak płaciliście lub będziecie płacić za kamerzystę?
))
Ile tak płaciliście lub będziecie płacić za kamerzystę?
ja miałam kamerzystę i fotografa z jednej firmy. 3 płyty na każdej po 4 godz filmu w tym jedna w hd. 800 zdjęc z wesela i 400 z pleneru ( nie był tego samego dnia co ślub) 2 super foto książki i cena 3200 zl to nie dużo jak na ceny w naszym regionie. a przyznam ze kamerzysta i fotograf po prostu super
A dasz namiar? Jakąś stronę internetową? Może się komuś przydakisiaa pisze:ja miałam kamerzystę i fotografa z jednej firmy. 3 płyty na każdej po 4 godz filmu w tym jedna w hd. 800 zdjęc z wesela i 400 z pleneru ( nie był tego samego dnia co ślub) 2 super foto książki i cena 3200 zl to nie dużo jak na ceny w naszym regionie. a przyznam ze kamerzysta i fotograf po prostu super
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
www.komfort.video.pl
fotogral i kamrrzysta z rawy mazowieckiej
fotogral i kamrrzysta z rawy mazowieckiej
Ja wybrałam tylko fotografa, wolę zdjęcia bo przy oglądaniu filmów ze sobą w roli głównej się krępuję. Zresztą na filmie wszystko widać a na zdjęciach tylko to co chcesz 
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Wiesz ja jestem tez zwolennikiem zdjec bo sa to pamiatki trwałe mimo ze gdy duzo ogladamy to sa zniszczone a z filmami to roznie bywa z czasem niestety ulegaja zniszczeniu . Zdjecia na to stawiam
- krystyna1617
- Jestem tu nowa :)
i chyba o to chodzi, żeby po latach można było zobaczyć to, czego nie chciałaś wiedzieć dziś.melinda pisze:Ja wybrałam tylko fotografa, wolę zdjęcia bo przy oglądaniu filmów ze sobą w roli głównej się krępuję. Zresztą na filmie wszystko widać a na zdjęciach tylko to co chcesz
To się nazywa akceptacja zmian.
Oto co robot odkurzacz potrafi!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to kazdy po latach by widział defekty ale fotki to miłe pamiatki ja jestem za pamiatkami i to do nich naleza fotki
Nie wiem o jakie zmiany chodzi bo film po latach jest bez zmian. Chyba bardziej akceptacja siebie kiedyś na filmie.
Zresztą każdy ma swoje preferencje i jak komuś odpowiadają filmy to może je kręcić. Ja wolę fotografię i takie bym wybrała na ślub.
Zresztą każdy ma swoje preferencje i jak komuś odpowiadają filmy to może je kręcić. Ja wolę fotografię i takie bym wybrała na ślub.
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.