Fotobudka

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
Karola
Jestem tu nowa :)

Fotobudka

Post autor: Karola »

Fotobudka na slub ? Czy to nie przesada ?
Edytama

Re: Fotobudka

Post autor: Edytama »

Byłam na kilku weselach ale jeszcze takiej fotobudki nie widziałam?Ile kosztuje wynajem?
zespół na wesele warszawa
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Chyba coraz bardziej popularne. Ale wg mnie fajny pomysl
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
littlething

Post autor: littlething »

Dla mnie super sprawa, żeby urozmaicić te wieśniackie zabawy na weselach, które naprawdę ciężko jest uniknąć..
Blog o motoryzacji i transporcie
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

U nas będzie fotobudka. :)
Świetna pamiątka i dla nas - bo mamy w Księdze Gości prośbę o wklejenie jednego zdjęcia z jakimiś życzeniami i dla gości - bo drugie zdjęcie sobie zabierają. :D
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
tiara

Post autor: tiara »

To fajna atrakcja, na pewno nie będzie przeszkadzała:)
Dieta i ćwiczenia to klucz do schudnięcia? Zobacz więcej na http://fabrykafigury.pl/
jonkwa22

Post autor: jonkwa22 »

My bardzo fajną fotobudke znaleźliśmy w naszym mieście. Bardzo dobrze się sprawidziła. Co prawda cena wysoka ale jakoś też:)
Awatar użytkownika
agataia91

Post autor: agataia91 »

Ostatnim czasem robi się to coraz bardziej popularne na weselach studniówkach i innych imprezach okolicznościowych . Całkiem fajna sprawa i na pewno zabawa dla gości gwarantowana . Widziałam taką budkę rok temu na weselu w plenerze , była rozchwytywana .
Ciekawy produkt Ventolin
sylwia448

Post autor: sylwia448 »

SUPER POMYSŁ! Na naszym ślubie goście byli zachwyceni, mamy mnóstwo zdjęć na pamiątkę, a śmiechu było co nie miara ;)
martah

Post autor: martah »

niby fajny pomysł, tylko pytanie czy później goście nie będą zaaferowani bardziej fotobudką niż zabawą na weselu ;)
http://www.pcme.pl/nowotwor-skory-objaw ... e-klinika/ - ustrzeż się przed nowotworem!
Awatar użytkownika
Muszka88

Post autor: Muszka88 »

A czemu mieliby być bardziej zainteresowani zdjęciami niż zabawą? Przecież to wygląda na zasadzie podejścia do fotobudki, dobrania jakiś gadzetów, zrobienia zdjęcia i poczekaniu na wydruk - koniec :) nikt nie stoi i nie spędza tam więcej niż 10 minut.
U mnie będzie fotobudka choć zdecydowaliśmy się na nią w ostatnim momencie ( nie wiedzieliśmy czy fundusze nam na to pozwolą :)). Nasz kamerzysta wpadł na pomysł żeby do filmu wrzucić zdjęcia i poprzeplatać z muzyką - super pomysł moim zdaniem :)
"Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota”.
Awatar użytkownika
madziaks
Miła Kobietka

Post autor: madziaks »

wolałabym jakąś fotobudkę niż inne oklepane już na weselach rozrywki. Zdjęcie w fotobudce trwa kilka sekund, także nie masz się czym martwić :)
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
Marli

Post autor: Marli »

Byłam na weselu, gdzie była fotobudka. Zabawa fajna, ale zdjęcia raczej wielkiej wartości nie mają, takie tam wygłupy.
Wolę dobry reportaż weselny, takie zdjęcia robi np. Domi-Foto z Krakowa. To dopiero jest pamiątka dla całej rodziny!
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

U kogoś może i tak ale u nas nie będzie. Nie w moim stylu, a salę mamy dość małą więc też ograniczę się do niezbędnych gadżetów.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
88Mariolka
Fajna Kobietka

Post autor: 88Mariolka »

Moim zdaniem zbedny wydatek skoro i tak na weselu bedzie fotograf, a taka budka tylko stworzy niepotrzebne zamieszanie i skupi uwage gosci zamiast na mlodych to na robieniu zdjec
sama natura :D
karpandzia11
Miła Kobietka

Post autor: karpandzia11 »

jest to strzał w dziesiątkę, ja miałam i nie żałuje bo goście byli zachwyceni ;)
katalog pożyczek
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Teraz to bardzo popularne, wiekszosc par mlodych montuje budki :) W sumie gdybym miala raz jeszcze organizowac wesele to bym o tym pomyslala. Nie wiem jak w Polsce ale w Hiszpanii robi sie tez po prostu tlo fotograficzne do zdjec, to jest calkiem niezle!

Obrazek
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Malina

Post autor: Malina »

fotobudka to świetny pomysł! U nas będzie i my sami byliśmy kiedyś na weselu z fotobudką - świetna zabawa i pamiatka
WiolkaWiolka

Post autor: WiolkaWiolka »

Ja mega polecam. Na weselu mojej koleżanki była i było super. Tylko godziny po 20 żeby ludzie już byli odrobinę wstawieni i mieli więcej odwagi na śmieszkowe zdjęcia :)
Czekotubka93
Miła Kobietka

Post autor: Czekotubka93 »

Fotobudka to super pomysł ;) Pamiątka dla gości dla Was, zawsze można przygotować księgę gości do której goście będą wklejać zdjęcie i wpisywać się ;)
sosimply.pl
Miła Kobietka

Post autor: sosimply.pl »

Czekotubka93 pisze:Fotobudka to super pomysł ;) Pamiątka dla gości dla Was, zawsze można przygotować księgę gości do której goście będą wklejać zdjęcie i wpisywać się ;)
Ja się zdecydowałam! Dodatkowo dodałam jakieś dodatki, które kupiłam na SPAM. Myślę, że wyszło całkiem przyjemnie!
Aga Kornacka

Post autor: Aga Kornacka »

Fotobudka to fajny pomysł :) Sama się nad tym zastanawiam. Ale prawdziwa sesja ślubna też musi być, byłam ostatnio na weselu koleżanki ze studiów w Warszawie i goście się uśmiali po pachy w tej budce i mają fajne pamiątki. Sesja też wyszła super, fajny fotograf to podstawa, gdy chce się mieć pamiątki na całe życie, takie do pokazywania dzieciom i wnukom :) U niej była akurat fotografka z Warszawy LINK , też ją zaangażuję na swoim weselu. A tanie budki możecie polecić?
Ostatnio zmieniony pt gru 29, 2017 9:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Marysia70

Post autor: Marysia70 »

Bardzo fajna sprawa z fotobudką, rozkręca trochę imprezę jeżeli jest drętwo :) i ma się fajne pamiątki. TYlko nie wiem ile to kosztuje, jeżeli jakieś miliony monet to bym się nie zdecydowała :) Mimo wszytsko koszty weszela z roku na rok robią się coraz większe... to chyba wpływ amerykańskich filmów że ludzie teraz chcą mieć wszystko na tym weselu, co tylko ludzkość wymyśliła... ;P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

MArysia.. szczerze,t o pewnie zależy od okolicy, u mnie koło 200-300 złotych na kilka godzin
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

My mieliśmy na 3 godziny za 600 zł.
Ale opłacało się!
Goście chwalili bo jeszcze nigdzie takiego czegoś na weselu nie widzieli, chętnie robili zdjęcia, a teraz mają fajną pamiątkę. :)
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
ODPOWIEDZ