Fotobudka
Re: Fotobudka
Byłam na kilku weselach ale jeszcze takiej fotobudki nie widziałam?Ile kosztuje wynajem?
zespół na wesele warszawa
Chyba coraz bardziej popularne. Ale wg mnie fajny pomysl
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
littlething
- Jestem tu nowa :)
Dla mnie super sprawa, żeby urozmaicić te wieśniackie zabawy na weselach, które naprawdę ciężko jest uniknąć..
Blog o motoryzacji i transporcie
U nas będzie fotobudka. 
Świetna pamiątka i dla nas - bo mamy w Księdze Gości prośbę o wklejenie jednego zdjęcia z jakimiś życzeniami i dla gości - bo drugie zdjęcie sobie zabierają.
Świetna pamiątka i dla nas - bo mamy w Księdze Gości prośbę o wklejenie jednego zdjęcia z jakimiś życzeniami i dla gości - bo drugie zdjęcie sobie zabierają.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
To fajna atrakcja, na pewno nie będzie przeszkadzała:)
Dieta i ćwiczenia to klucz do schudnięcia? Zobacz więcej na http://fabrykafigury.pl/
My bardzo fajną fotobudke znaleźliśmy w naszym mieście. Bardzo dobrze się sprawidziła. Co prawda cena wysoka ale jakoś też:)
Ostatnim czasem robi się to coraz bardziej popularne na weselach studniówkach i innych imprezach okolicznościowych . Całkiem fajna sprawa i na pewno zabawa dla gości gwarantowana . Widziałam taką budkę rok temu na weselu w plenerze , była rozchwytywana .
Ciekawy produkt Ventolin
SUPER POMYSŁ! Na naszym ślubie goście byli zachwyceni, mamy mnóstwo zdjęć na pamiątkę, a śmiechu było co nie miara 
niby fajny pomysł, tylko pytanie czy później goście nie będą zaaferowani bardziej fotobudką niż zabawą na weselu 
http://www.pcme.pl/nowotwor-skory-objaw ... e-klinika/ - ustrzeż się przed nowotworem!
A czemu mieliby być bardziej zainteresowani zdjęciami niż zabawą? Przecież to wygląda na zasadzie podejścia do fotobudki, dobrania jakiś gadzetów, zrobienia zdjęcia i poczekaniu na wydruk - koniec
nikt nie stoi i nie spędza tam więcej niż 10 minut.
U mnie będzie fotobudka choć zdecydowaliśmy się na nią w ostatnim momencie ( nie wiedzieliśmy czy fundusze nam na to pozwolą
). Nasz kamerzysta wpadł na pomysł żeby do filmu wrzucić zdjęcia i poprzeplatać z muzyką - super pomysł moim zdaniem 
U mnie będzie fotobudka choć zdecydowaliśmy się na nią w ostatnim momencie ( nie wiedzieliśmy czy fundusze nam na to pozwolą
"Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota”.
wolałabym jakąś fotobudkę niż inne oklepane już na weselach rozrywki. Zdjęcie w fotobudce trwa kilka sekund, także nie masz się czym martwić 
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
Byłam na weselu, gdzie była fotobudka. Zabawa fajna, ale zdjęcia raczej wielkiej wartości nie mają, takie tam wygłupy.
Wolę dobry reportaż weselny, takie zdjęcia robi np. Domi-Foto z Krakowa. To dopiero jest pamiątka dla całej rodziny!
Wolę dobry reportaż weselny, takie zdjęcia robi np. Domi-Foto z Krakowa. To dopiero jest pamiątka dla całej rodziny!
U kogoś może i tak ale u nas nie będzie. Nie w moim stylu, a salę mamy dość małą więc też ograniczę się do niezbędnych gadżetów.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Moim zdaniem zbedny wydatek skoro i tak na weselu bedzie fotograf, a taka budka tylko stworzy niepotrzebne zamieszanie i skupi uwage gosci zamiast na mlodych to na robieniu zdjec
sama natura 
-
karpandzia11
- Miła Kobietka
jest to strzał w dziesiątkę, ja miałam i nie żałuje bo goście byli zachwyceni 
katalog pożyczek
Teraz to bardzo popularne, wiekszosc par mlodych montuje budki
W sumie gdybym miala raz jeszcze organizowac wesele to bym o tym pomyslala. Nie wiem jak w Polsce ale w Hiszpanii robi sie tez po prostu tlo fotograficzne do zdjec, to jest calkiem niezle!

y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

fotobudka to świetny pomysł! U nas będzie i my sami byliśmy kiedyś na weselu z fotobudką - świetna zabawa i pamiatka
-
WiolkaWiolka
Ja mega polecam. Na weselu mojej koleżanki była i było super. Tylko godziny po 20 żeby ludzie już byli odrobinę wstawieni i mieli więcej odwagi na śmieszkowe zdjęcia 
-
Czekotubka93
- Miła Kobietka
Fotobudka to super pomysł
Pamiątka dla gości dla Was, zawsze można przygotować księgę gości do której goście będą wklejać zdjęcie i wpisywać się 
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Ja się zdecydowałam! Dodatkowo dodałam jakieś dodatki, które kupiłam na SPAM. Myślę, że wyszło całkiem przyjemnie!Czekotubka93 pisze:Fotobudka to super pomysłPamiątka dla gości dla Was, zawsze można przygotować księgę gości do której goście będą wklejać zdjęcie i wpisywać się
-
Aga Kornacka
Fotobudka to fajny pomysł
Sama się nad tym zastanawiam. Ale prawdziwa sesja ślubna też musi być, byłam ostatnio na weselu koleżanki ze studiów w Warszawie i goście się uśmiali po pachy w tej budce i mają fajne pamiątki. Sesja też wyszła super, fajny fotograf to podstawa, gdy chce się mieć pamiątki na całe życie, takie do pokazywania dzieciom i wnukom
U niej była akurat fotografka z Warszawy LINK , też ją zaangażuję na swoim weselu. A tanie budki możecie polecić?
Ostatnio zmieniony pt gru 29, 2017 9:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Powód: LINK
Bardzo fajna sprawa z fotobudką, rozkręca trochę imprezę jeżeli jest drętwo
i ma się fajne pamiątki. TYlko nie wiem ile to kosztuje, jeżeli jakieś miliony monet to bym się nie zdecydowała
Mimo wszytsko koszty weszela z roku na rok robią się coraz większe... to chyba wpływ amerykańskich filmów że ludzie teraz chcą mieć wszystko na tym weselu, co tylko ludzkość wymyśliła... ;P
MArysia.. szczerze,t o pewnie zależy od okolicy, u mnie koło 200-300 złotych na kilka godzin
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
My mieliśmy na 3 godziny za 600 zł.
Ale opłacało się!
Goście chwalili bo jeszcze nigdzie takiego czegoś na weselu nie widzieli, chętnie robili zdjęcia, a teraz mają fajną pamiątkę.
Ale opłacało się!
Goście chwalili bo jeszcze nigdzie takiego czegoś na weselu nie widzieli, chętnie robili zdjęcia, a teraz mają fajną pamiątkę.
Szczęście to radość z nowego dnia,