ForeverSlim opinie

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
malinkaa
Jestem tu nowa :)

Re: Jak schudnąć ?

Post autor: malinkaa »

Ja tam w żadne suplementy diety nie wierze.Stosuje za to inną metodę bardziej naturalną (herbata czerwona z żurawiną) .Naturalne sposoby z pewnością są zdrowsze a efekty są widoczne i kwotowo na pewno wychodzi taniej niż jakieś tabletki. :D
rkrecona13rkrecona13

Post autor: rkrecona13rkrecona13 »

Dziewczyny, dla tych które nie przepadają za dużą ilością ruchu, a chcących pozbyć się rozsądnie paru kilo , polecam minilinię. Ja stosuję i jestem zadowolona ( 3kg w miesiąc to chyba całkiem przyzwoicie) :)
Awatar użytkownika
jenifer

Post autor: jenifer »

Za każdym razem jak chcę zrzucić kilka kilo, to stosuję dietę MŻ lub ŻP, naprawdę skutkuje, nasz mózg syci się szybciej niż nam się wydaje, a to co połykamy dalej to już tylko zbędne kalorie.
windykacja koszalin
zora88

Post autor: zora88 »

Witam,
Jestem w trakcie zakładania poradni dietetycznej, mam wielka prośbę do was, czego oczekujecie od takiej porady, diety. Za wszelkie sugestie będę ogromnie wdzięczna, pozdraiwam
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Efektów kochana, efektów :knitting
karolcia23

Post autor: karolcia23 »

Ta wymarzona poradnia dietetyczna :)

1. Szybki efekt
2. Miła dietetyczka/dietetyk
3. Dieta ułożona w taki sposób, żeby odpowiadała potrzebą mojego organizmu
4. Przystępna cena porad
5. Profesjonalne podejście do klienta
6. Ciekawa lokalizacja gabinetu tak abym mogła tam dojechać bez problemu, a nie jakieś 2 km przy granicy mojego województwa :)
feromony - Coś co działa na każdego
wiewióra
Miła Kobietka

Post autor: wiewióra »

a ja ze swojej strony polecam metodę Dr. Jacob's. Moja ciocia w Niemczech w sumie odchudzała się na niej, a była to osoba otyła i zmieniła się nie do poznania! Kluczem jest zdrowe odżywianie, jak się okazuje ta dieta obala całkowicie mit białkowy! Połączona z ruchem i preparatami Dr. Jacob's przynosi oczekiwane rezultaty. W sumie samo schudnięcie jest ważne, ale najważniejsze jest by dieta też była zdrowa dla organizmu. Poczytajcie broszurę - może któraś z Was też przejdzie na tą dietę i będziemy się wspierać ;)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
gwiazdeczka12

Post autor: gwiazdeczka12 »

Witajcie co do odchudzania testuję cudowny produkt w 100% naturalny już miesiąc są efekty preparat nazywa się Felovit pot tytułem krople odchudzające tradycyjna receptura zakonu Bonifratów.przyjmuje się go 3 razy dziennie 30-40 kropli na 1/2 szklanki wody.15 minut przed każdym posiłkiem-miły i sympatyczny produkt co do picia.Polecam-super
Awatar użytkownika
RioGrande

Post autor: RioGrande »

Ja stosuje od dłuższego czasu dietę, która polega na jedzeniu do godizny 14 samych owoców. Później można jest normalnie. Bardzo dobra dieta. i do tego są efekty i lepiej się czuje :d Polecam :P
Podobno nieźle idzie zarobić w call center
Ewita

Post autor: Ewita »

Ja natomiast jem co drugi dzień brokuły, pije dużo wody i jem jabłka. Znacznie się poprawiła moja cera i waga też sporo spadła! Dodatkowo łykam kapsułki Detocell Slim Effect, który również pomaga mi kontrolować wagę!:)
Stópka

Post autor: Stópka »

Teorii jak szybko i niby bezpiecznie schudnąć jest wiele. Ja też eksperymentowałam, kombinowałam i nie zawsze to się dobrze kończyło. Zdecydowałam się na wizytę u dietetyka. Polecam Panią Olimpię Przyjemską z Centrum Promocji Zdrowia i Sportu, kontakt na http://www.przyjazny-dietetyk.pl Rewelacyjna obsługa, wsparcie, wszystko na wysokim poziomie. Ani chwili nie żałuję, że się zdecydowałam.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

To może co nieco się podzielisz jak "ta twoja" dieta wyglądała...
Zamiast nam spamować linkami...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
zaradna

Post autor: zaradna »

Widzę, że w tym temacie mało zostało napisane.
Jak schudnąć? Jak pozbyć się "tłuszczyku"?
Chcąc dodać coś od siebie polecę ćwiczenia z serii 6weidera oraz modne w tym czasie ćwiczenia z Panią Ewą Chodakowską.
Tkaniny dla Ciebie - http://www.bielstyl.pl
Aneta 07

Post autor: Aneta 07 »

Jestem na etapie stosowania chili fat burner, muszę powiedzieć że jak na 1,5 tygodniową terapie ubyło 2 kg .Może nie jest to dużo ale też zbytnio się nie wysilałam. Po tych kapsułkach nie czuje sie głodu co jest istotne dla mnie zwłaszcza wieczorową porą, mam lepszą przemianę materii.Wieczorem przed snem kilka brzuszków i tyle .
alex121

Post autor: alex121 »

ja ostatnio ciągle słyszę reklamy slim coś tam, ja tam w to nie wierze, kiedyś słyszałam najlepsza dietę na świecie - jedź mniej! po prostu dwa słowa, i nie musisz czytać 90 stronnicowych książek
asa2013

Post autor: asa2013 »

Ultra Slim to efekt wieloletniej pracy sztabu ekspertów i naukowców z wielu dziedzin medycyny i dietetyki. W każdej kapsułce suplementu znajdują się wyselekcjonowane naturalne składniki, które idealnie staną w szranki z tłuszczem szpecącym Nasze ciała. W połączeniu z odpowiednia dietą i ćwiczeniami otrzymujemy idealny przepis na bezpieczne, skuteczne i długotrwałe zrzucenie zbędnych kilogramów. Wystający brzuch, obfite pośladki, szerokie biodra i masywne uda to już przeszłość – na straży idealnej, zgrabnej sylwetki od dziś stoi Ultra Slim! zródło :
odchudzanie.blog.student.pl/suplementy-diety/cudow-nie-ma-jest-ultra-slim/#more-116">http://odchudzanie.blog.student.pl/supl ... /#more-116

To bardzo skuteczne!!!! Mam 40 lat i wreszcie rozmiar 36:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.rema.com.pl/
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Nie polecam stosowania zielonej kawy. Niby to polecana przez wszystkich lecz wcale nie pomaga w odchudzaniu, a do tego wpływa szkodliwie na nasze zdrowie.
Ostatnio zmieniony sob cze 22, 2013 8:15 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
fotograf ślubny warszawa
khelthazar

Post autor: khelthazar »

Nie polecam żadnych suplementów, bo w 90% przypadków to tylko pieniądze wyrzucone w błoto.
Ostatnio sporo biegam, trochę lepiej jem i już chudnę. Nikt tego nie lubi ale trochę wysiłku potrafi postawić na nogi i przyciągnąć wzrok chłopaków :kwiatek
mój blog:
Marketer w Sieci
apollo

Re: ForeverSlim opinie

Post autor: apollo »

Akurat w moim przypadku udało się stracić całą nadwagę, właśnie przy tych tabletkach. Wagę utrzymuję od dawna i powiem szczerze, że nigdy raczej nie byłam skłonna do próbowania takich metod. Trochę zmieniłam dietę i brałam tabletki - efekty przyszły, i to były naprawdę powyżej oczekiwań. Nie wiem jak to się dzieje, ale nie wrócił mi ani jeden kg!
MariolaXZ

Post autor: MariolaXZ »

Te tabletki można kupić na SPAM Ja je stosowałam i jestem bardzo zadowolona.Mi udało się schudnąć 9 kg,
Ostatnio zmieniony pn paź 28, 2013 3:58 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
apollo

Nie musicie podawać na jakiej stronie to można kupić w promocji, przecież wystarczy wpisać nazwę w google - na stronie producenta jest najlepsza promocja. Bo kupowanie od osób, którym niby coś tam zostało w opakowaniu - odradzam.
Daria1980

Post autor: Daria1980 »

Wiem że Foreverslim jest bardzo popularny ,u mnie w biurze parę osób je łyka.Jedna dziewczyna rzeczywiście schudła sporo,ale reszta ciężko powiedzieć ja przynajmniej nie widzę znacznej różnicy .
apollo

W jednym biurze kilka osób? A jak długo biorą? Wiesz... nie wiadomo jak one podchodzą do tej kuracji. Bo skąd pewność, że po pracy nie pochłaniają kanapek ze smalcem? Najczęściej problemy z odchudzaniem mają ci, którzy nie potrafią porządnie zadbać o dietę. Czy nie taka jest prawda?
Awatar użytkownika
MariuszRyłko

Post autor: MariuszRyłko »

Według mnie nie jest taki mega dobry:) wiadomo wspomaga odchudzanie ale czy daje faktycznie dobre efekty?
Skorzystaj z okazji Kliknij i wejdź na stronę producenta:)
apollo

Kolejny post pisany przez automat? Moderacjo - zablokujcie możliwość dodawania linków w stopce nowym userom, będziecie mieli dużo problemów z głowy ;-)
ODPOWIEDZ