Czy to dobra rada?
Czy to dobra rada?
Mam 165 cm wzrostu i waże 48 kg. Ktos mi poradził aby przytyc do 56 to bede lepiej wygladac. Czy to prawda? jak myslicie czy powinnam przytyc? jesli tak to ile?
Re: Czy to dobra rada?
Wiele zalezy od Twojej budowy ciała
sam wzrost i waga to jedno...
Dodatkowo istotna jest sama budowa ciała...
Oczywiście możesz próbować przytyć, choć to podobno trudniejsze niż schudnięcie
Może więcej białka i ćwiczenia, na zbudowanie masy......
Dodatkowo istotna jest sama budowa ciała...
Oczywiście możesz próbować przytyć, choć to podobno trudniejsze niż schudnięcie
Może więcej białka i ćwiczenia, na zbudowanie masy......
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- MlecznaCzekolada
- Fajna Kobietka
Raczej 56 przy Twoim wzroscie to troche za duzo, moze 50? Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo sama mam 170cm i waze obecnie 53kg, a wygladam normalnie. Jestes ode mnie nizsza a chcesz wazyc wiecej, takze wydaje mi sie, ze nie musisz tyle tyc 
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
no musisz sama popatrzeć jak właśnie to wpłynie na Twoją sylwetkę
To takie interesujące, zobacz nieruchomości jastrzębie zdrój
-
AnaStazJa
Dziewczyno, zamień się ze mną w takim razie, bo ja bym chciała ważyć tyle co Ty.
Moim zdaniem tyć nie musisz, ewentualnie jak się już upierasz to max 2-3kg, nie więcej.
Moim zdaniem tyć nie musisz, ewentualnie jak się już upierasz to max 2-3kg, nie więcej.
165 cm i 48 kg wg BMI to niedowaga, z 50 kg to z resztą podobnie....
-
AnaStazJa
BMI nie zawsze prawdę Ci powie
Można się na nim opierać, ale prawdę najlepiej zobaczysz przeglądając się w lustrze. Znam dziewczyny, które ważą tyle co ta dziewczyna i mają ładne krągłości. Takim to zazdroszczę.
Sama ważę przy takim samym wzroście co autorka w tej chwili 57kg i mam sporo ciałka miejscami. Praktycznie zero talii, odstający lekko brzuszek i masywne biodra. Więc BMI nie ma tu nic do rzeczy...
Sama ważę przy takim samym wzroście co autorka w tej chwili 57kg i mam sporo ciałka miejscami. Praktycznie zero talii, odstający lekko brzuszek i masywne biodra. Więc BMI nie ma tu nic do rzeczy...
Ale na pewno jest jakimś wskaznikiem 
wiesz, mi się zawsze podoba stwierdzenie, że facet nie pies na kości nie lecie...
Wg mnie kobieta zawsze ładniej wygląda kiedy ma kobiece kształty....
wiesz, mi się zawsze podoba stwierdzenie, że facet nie pies na kości nie lecie...
Wg mnie kobieta zawsze ładniej wygląda kiedy ma kobiece kształty....