filmy do płakania
Re: filmy do płakania
"Wzgórze nadziei" - film może nie jest aż tak do płakania,ale jest wzruszający;)
Zobacz też parking przy lotnisku modlin
Zobacz też parking przy lotnisku modlin
Ostatnio zmieniony śr mar 13, 2013 4:41 pm przez Mogulek, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto zajrzeć hantle sklep
Zgadzam się - Pamiętnik - piękny film i warto go obejrzeć. Jeszcze dodam "Trzy metry nad niebem" oraz "Big Love" - nie przepadam za polskimi filmami, ale ten jakoś mnie wzruszył, zapadł w pamięci.
kartalosu.fora.pl - Forum Ezoteryczne
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Ja najbardziej ryczałam na Liście Shindlera, dwie godziny płakałam. jest w sumie mnóstwo filmów na których lecą mi łzy, ale ten film aż mnie powallił.
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Do popłakania sobie polecam "Bez mojej zgody", ciężka tematyka, bo film jest o dziewczynce chorej na białaczkę, ale jest świetny. Zresztą to nie tylko film o chorej dziewczynce, bo porusza jeszcze wiele innych ciekawych aspektów oczywiście ściśle wiążących się z jej chorobą.
Wczoraj zryczałam się na "Bandycie", który ma genialną muzykę Lorenca
, "Nad życie" tu też się nei obejdzie bez pociągania nosem i to baaardzo.
Hmmm... Na chwilę obecna nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale filmów takich jest masa.
O! "Uprowadzenie Agaty" jeszcze, bardzo ładny film o zakazanej miłości z piękną muzyką Krajewskiego, "Tato" to chyba jakby jasne, wspomniany wcześniej "Chłopiec w pasiastej piżamie", "Pianista" tu też ryczałam jak bóbr.
Wczoraj zryczałam się na "Bandycie", który ma genialną muzykę Lorenca
Hmmm... Na chwilę obecna nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale filmów takich jest masa.
O! "Uprowadzenie Agaty" jeszcze, bardzo ładny film o zakazanej miłości z piękną muzyką Krajewskiego, "Tato" to chyba jakby jasne, wspomniany wcześniej "Chłopiec w pasiastej piżamie", "Pianista" tu też ryczałam jak bóbr.
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
Żelazna Dama... nie mogłam potem dojść do siebie
z melodramatów do popłakania do polecam "Malowany Welon", z bardzo piękną klasyczną muzyką. z takich zwykłych dramatów, które ostatnio mnie wzruszyły, to była "Róża". płakałam jak bóbr.
Zdecydowanie "Bez mojej zgody". Ciężki film.
Polecam Wzgórze złamanych serc oraz Skazani na Shawsank
Jeszcze Zielona Mila jest bardzo wzruszającym filmem 
----------------
liposukcja ultradźwiękowa gdańsk
----------------
liposukcja ultradźwiękowa gdańsk
ja ostatnio oglądałam po raz kolejny Dziennik Bridget Jones i oczywiście się popłakałam, zamierzam dzisiaj albo jutro obejrzeć drugą część, ale mimo wszystko ten film jest bardzo pozytywny i można się również pośmiać, poza tym dla nie wyciskaczem łez jest serial Grey's Anatomy, płacze na każdym odcinku 
Jak dla mnie to zdecydowanie ulubionym wyciskaczem łez jest legendarny film Loive Story...
filmowanie konferencji
Moulin Rouge. Za każdym razem 
-
katimati89
- Miła Kobietka
CASHBACK, New York -I love you;]
ostatnio poryczałam się na "Skradzione życia" czy też "Skradzione życie" bardzo wzruszający film, jest z 2009 roku, więc można obejrzeć online
Jest bardzo dużo filmów gdzie płakałam. Najczęściej zdarza się to gdy oglądam jakiś film bollywodzki. Wtedy nie ma innej możliwości jak to, żeby po obejrzeniu tego filmu nie płakać 
Jak ktoś nie lubi takich klimatów to polecam w takim razie Skazani na Shawsank i Zieloną Milę.
Jak ktoś nie lubi takich klimatów to polecam w takim razie Skazani na Shawsank i Zieloną Milę.
szafa przesuwana
Nigdy nie zapomnę filmu "Litr łez" -"1 Litre no Namida". To pierwszy film, który mnie rozczulił. Zanim zaczęłam go oglądać, nie byłam co do niego przekonana. Teraz nie żałuję, że zobaczyłam. Nie dało się nie zużyć rolki papieru, bo paczka chusteczek to za mało.
Jest to film podzielony na krótkie części, przedstawiający autentyczną historię pewnej nastolatki, która dowiaduje się, że jest śmiertelnie chora na zwyrodnienie rdzeniowo móżdżkowe.
Pojawiają się w filmie cytaty z prawdziwego pamiętnika dziewczyny, którego za na mową lekarza zaczęła prowadzić. No coś strasznego... ale zarazem niesamowitego i bardzo ściskającego. Polecam.
Jest to film podzielony na krótkie części, przedstawiający autentyczną historię pewnej nastolatki, która dowiaduje się, że jest śmiertelnie chora na zwyrodnienie rdzeniowo móżdżkowe.
Pojawiają się w filmie cytaty z prawdziwego pamiętnika dziewczyny, którego za na mową lekarza zaczęła prowadzić. No coś strasznego... ale zarazem niesamowitego i bardzo ściskającego. Polecam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Dawno temu oglądałam film "dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">Dzieci niebios", to nie był melodramat ale film obyczajowy opowiadający losy dwojga rodzeństwa pochodzących z bardzo biednej rodziny. Ściska za serce. Polecam bo to super kino. Pamiętam, że oglądając "Braveheart" też beczałam jak dziecko. Ale chyba najlepszym melodramatem był "Uwierz w ducha" a piosenka tytułowa do dziś wywołuje u mnie dreszcze i łezka się w oku kręci.
Amantium irae amoris integratio.
Dobre filmy, ale w "7 dusz" nie uroniłam żadnej łezki. No prawie... Scena ze starszą kobietą mnie wzruszyła. "Ps. Kocham Cię" nie oglądałam jeszcze.isia89 pisze:"Siedem dusz" "Człowiek w ogniu"
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- Addicted92
- Jestem tu nowa :)
Sala samobójców, szkoła uwodzenia
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
sala samobójców?? --> byłam w kinie i wyszłam po 20 min. jak dla mnie porażka!
Do płakania zdecydowanie P.s kocham Cię.
Do płakania zdecydowanie P.s kocham Cię.
-
dzo
A ja myślę, że to dobry polski film i co najważniejsze z przekazemMała_Kaśka pisze:sala samobójców?? --> byłam w kinie i wyszłam po 20 min. jak dla mnie porażka!