filmy do płakania
-
PaniLukvader
- Jestem tu nowa :)
filmy do płakania
titanic
moj przyjaciel hachiko
zielona mila
zycie jest piekne
siedem dusz
czlowiek w ogniu
ps kocham cie
i ze cie nie opuszcze
ogladalam juz te filmy i chcialabym obejrzec cos naprawde dobrego i do plakania tylko prosze nie podawajacie tytułow typu szkola uczuc czy listy do julii
moj przyjaciel hachiko
zielona mila
zycie jest piekne
siedem dusz
czlowiek w ogniu
ps kocham cie
i ze cie nie opuszcze
ogladalam juz te filmy i chcialabym obejrzec cos naprawde dobrego i do plakania tylko prosze nie podawajacie tytułow typu szkola uczuc czy listy do julii
Re: filmy do płakania
Przychodzi mi teraz do głowy Flashbacks of a Fool dość prosty scenariusz, ale klimat filmu zapadający w pamięć na długo, polecam 
Ja to zawsze ryczę przy Pearl Harbor. Niesamowity film.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
an124
„I że cię nie opuszczę” jest piękne polecam jeszcze „Szkoła uczuć” więcej chwilowo nie pamiętam ale jak sobie przypomnę to tu jeszcze zajrzę 
-
mstuv
Ostatnia Piosenka, I wciąż ją kocham, Noce w Rodanthe, Pamiętnik, Szczęściarz.
Jestem wielką fanką Nicholasa Sparksa i polecam filmy na podstawie jego książek, są świetne!
Oglądałam je po kilka razy i za każdym jest wzruszenie
Jestem wielką fanką Nicholasa Sparksa i polecam filmy na podstawie jego książek, są świetne!
O tak!"Pamiętnik" to też piękny filmmstuv pisze:Ostatnia Piosenka, I wciąż ją kocham, Noce w Rodanthe, Pamiętnik, Szczęściarz.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
"Hannibal po drugiej stronie maski"
-
dolce_doll
- Jestem tu nowa :)
"The notebook", "pamiętnik"
"The notebook", "pamiętnik"
"Wzgórze nadziei" - film może nie jest aż tak do płakania,ale jest wzruszający;)
Zobacz też parking przy lotnisku modlin
Zobacz też parking przy lotnisku modlin
Ostatnio zmieniony śr mar 13, 2013 4:41 pm przez Mogulek, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto zajrzeć hantle sklep
Zgadzam się - Pamiętnik - piękny film i warto go obejrzeć. Jeszcze dodam "Trzy metry nad niebem" oraz "Big Love" - nie przepadam za polskimi filmami, ale ten jakoś mnie wzruszył, zapadł w pamięci.
kartalosu.fora.pl - Forum Ezoteryczne
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Ja najbardziej ryczałam na Liście Shindlera, dwie godziny płakałam. jest w sumie mnóstwo filmów na których lecą mi łzy, ale ten film aż mnie powallił.
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Do popłakania sobie polecam "Bez mojej zgody", ciężka tematyka, bo film jest o dziewczynce chorej na białaczkę, ale jest świetny. Zresztą to nie tylko film o chorej dziewczynce, bo porusza jeszcze wiele innych ciekawych aspektów oczywiście ściśle wiążących się z jej chorobą.
Wczoraj zryczałam się na "Bandycie", który ma genialną muzykę Lorenca
, "Nad życie" tu też się nei obejdzie bez pociągania nosem i to baaardzo.
Hmmm... Na chwilę obecna nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale filmów takich jest masa.
O! "Uprowadzenie Agaty" jeszcze, bardzo ładny film o zakazanej miłości z piękną muzyką Krajewskiego, "Tato" to chyba jakby jasne, wspomniany wcześniej "Chłopiec w pasiastej piżamie", "Pianista" tu też ryczałam jak bóbr.
Wczoraj zryczałam się na "Bandycie", który ma genialną muzykę Lorenca
Hmmm... Na chwilę obecna nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale filmów takich jest masa.
O! "Uprowadzenie Agaty" jeszcze, bardzo ładny film o zakazanej miłości z piękną muzyką Krajewskiego, "Tato" to chyba jakby jasne, wspomniany wcześniej "Chłopiec w pasiastej piżamie", "Pianista" tu też ryczałam jak bóbr.
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
Żelazna Dama... nie mogłam potem dojść do siebie
z melodramatów do popłakania do polecam "Malowany Welon", z bardzo piękną klasyczną muzyką. z takich zwykłych dramatów, które ostatnio mnie wzruszyły, to była "Róża". płakałam jak bóbr.
Zdecydowanie "Bez mojej zgody". Ciężki film.
Polecam Wzgórze złamanych serc oraz Skazani na Shawsank
Jeszcze Zielona Mila jest bardzo wzruszającym filmem 
----------------
liposukcja ultradźwiękowa gdańsk
----------------
liposukcja ultradźwiękowa gdańsk
ja ostatnio oglądałam po raz kolejny Dziennik Bridget Jones i oczywiście się popłakałam, zamierzam dzisiaj albo jutro obejrzeć drugą część, ale mimo wszystko ten film jest bardzo pozytywny i można się również pośmiać, poza tym dla nie wyciskaczem łez jest serial Grey's Anatomy, płacze na każdym odcinku 
Jak dla mnie to zdecydowanie ulubionym wyciskaczem łez jest legendarny film Loive Story...
filmowanie konferencji
Moulin Rouge. Za każdym razem 
-
katimati89
- Miła Kobietka
CASHBACK, New York -I love you;]
ostatnio poryczałam się na "Skradzione życia" czy też "Skradzione życie" bardzo wzruszający film, jest z 2009 roku, więc można obejrzeć online