Wasi ulubieńcy

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
Marina

Wasi ulubieńcy

Post autor: Marina »

Kogo z małego i dużego ekranu lubicie najbardziej i dlaczego? :)

Wiec zacznę od siebie heh --> Agata Kulesza :) sympatyczna, zawsze uśmiechnięta, inteligentna no i z talentem! Choć przyznam, że mało docenianym :(
Pozytywna Agata o uwodzeniu :D --> http://www.youtube.com/user/88marianne# ... CVAhirW1e4
(dla rozruszania wątku)
emilla

Re: Wasi ulubieńcy

Post autor: emilla »

podzielam Twoja opinie i muszę powiedzieć, że w tańcu z gwiazdami pokazała że ma talent

w tej chwili najbardziej jako aktorkę to podziwiam Julię Kamińską jako brzydule no rewelacja te miny, gesty, spojrzenia :fallinlove
ellemmm

Post autor: ellemmm »

czy ktos moze ogladal film australia?
swietny film, musze przyznac ze stal sie jednym z moich ulubionych, kupilam go w onestep, wiec teraz juz mam wlasne wersje dvd tego wspanialego filmu:) wszystkim goraco polecam, po obejrzeniu zostaje takie dziwne uczucie... oczyweiscie pozytywne :)
króliczek8982

Post autor: króliczek8982 »

Ben Afleck,Adam Sandler i Agnieszka Dygant to są moi ulubieni Aktorzy
Olka

Post autor: Olka »

Oj mam wielu ulubionych aktorów, teraz spodobał mi się Mark Wahlberg :)
dzo

Post autor: dzo »

Nicolas Cage :serca :serca uwielbiam ponad wszystko 8-)
Olka

Post autor: Olka »

dzo pisze:Nicolas Cage :serca :serca uwielbiam ponad wszystko 8-)
no jak zrobi ta swoją minkę zagubionego chłopczyka to aż mnie ssie :lol:
justyna1981

Post autor: justyna1981 »

A ja uwielbiam Lesława Żurka taki młody polski aktor mniam nawet raz go widziałam na żywo naprawdę ciasteczko ;)
Caffeine

Post autor: Caffeine »

Z polskich aktorów nie mam ulubieńców. Z zagranicznych to Johnny Depp- nie wszystkie filmy w których zagrał, są dobre, ale i tak oglądam, nawet po kilka razy. Teraz powtórzę sobie Piraci z karaibów-klątwa czarnej perły bo jest dostępny w kolekcji PictureBox w N. A w weekend może obejrzę Dziewiąte wrota (ale to już mam na DVD).
taka jedna

Post autor: taka jedna »

Agatę Kuleszę też bardzo lubię i uważam, że jej talent nie jest do końca wykorzystany. Drugą taką aktorką, która choć na maksa zdolna, to nie może tego w pełni zaprezentować jest Olga Serebryakova (teraz gra w M jak miłość, ale ja ją widziałam w bardzo smutnym i poruszającym filmie "Przyjdź do mnie").
tusia25

Post autor: tusia25 »

aa ja ostatnio oglądałam film "Bracia" i właśnie ten brat mnie urzekł... no boski...ale jeszcze nie znalazłam kto to:)
aisoglam
Miła Kobietka

Post autor: aisoglam »

Uwielbiam E.Nortona choć nie jest przystony i zawsze gra świrów poza tym Denzel Washington no ten jest dla mnie powalająco przystojny.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Wśród aktorów:
Michael Chiklis za rolę w serialu "Shield"
Kiefer Sutherland (Jack Bauer)
Clint Eastwood (całokształt)
David Duchowny (całokształt)
no i oczywiście Pitt i Banderas. :serca
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

Zagranica

Reese Witherspoon
Keanu Reaves
Brad Pitt
Angelina Jolie
Winona Ryder
Keira Knightley
Natalie Portman

Polska

Iza Kuna
Marcin Dorociński
Bogusław Linda
Cezary Pazura (w dubbingach)
Jerzy Stuhr ( w dubbingach)
Anna Dereszowska
Magdalena Różdżka
Anna Przybylska
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja to za czasów ekranizacji "Władcy Pierścieni" uwielbiałam Orlando Blooma. I za czasów młodości - Vala Kilmera ;-) Hm, a teraz? Raczej nie mam swoich ulubieńców, ale bardzo lubię Gerarda Butlera ;-) No, a z polskich to Jarosław Boberek jako Król Julian! :-D
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

Mój pierwszy ulubieniec to Vigo Mortensen (Aragorn z "Władcy Pierścieni"), kolejny to Christian Bale czyli Batman.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Oj tak, też ich bardzo lubię! :-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Nareszcie, bo moje koleżanki jak już wiedzą nawet o kim mówię to wolą Brada Pitta.
Owszem jest on przystojny ( szczególnie w filmie "12 małp")ale to nie mój typ.

Obrazek
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Oj, mój też nie. Jak dla mnie jest zbyt "wygładzony" (czyli jak to mówią niektóre kobiety - spedalony) ;-) Pitt jest dla mnie jakiś mało męski. Wolę nieprzeciętne rysy twarzy ;-)
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

:witch

Dokładnie, jakaś niedoskonałość sprawia że twarz robi się doskonała.
Wystarczy by facet oprócz tej twarzy był trochę lepszy od diabła i babka wpada jak śliwka w kompot ;)

Obrazek
myszencja

Post autor: myszencja »

Moim ulubieńcem jest zdecydowanie Kevin Spacey, choć ostatnio niestety nie grywa już tak często w filmach :(
perelka780

Post autor: perelka780 »

Ja uwielbiam 3. Sheana Connerego, Roberta DeNiro, Jeana Reno. kolejnosc nie przpadkowa:-)
belle_rose
Jestem tu nowa :)

Post autor: belle_rose »

Jeśli szukacie informacji i plotek z życia gwiazd, to polecam magazyn dla kobiet z aktualizowanymi na bieżąco materiałami. Naprawdę warto zajrzeć! :)
Ostatnio zmieniony wt lip 30, 2013 3:02 pm przez belle_rose, łącznie zmieniany 1 raz.
kanapa rozkładana
Awatar użytkownika
alianka
Miła Kobietka

Post autor: alianka »

A ja lubię Leonardo DiCaprio - utalentowany aktor, chociaż Titanic tyle mu pomógł, co zaszkodził...
Kimma

Post autor: Kimma »

Mam dużo ulubionych aktorów.Jednymi z nich są np.Al Pacino,czy Jack Nicholson(jego uśmiech) :)
ODPOWIEDZ