Beatka coś za bardzo świruje
Przepis na życie
-
Lily of the Valley
Przepis na życie
Lubiłam ten przyjemny serialik za czasów emitowania pierwszej serii. Teraz patrzę już co jakiś czas, bo wątki są moim zdaniem trochę gorsze
.
. Powinna pogodzić się z Andrzejkiem. Lubię Manię, fajna postać i przede wszystkim oryginalna. Za Anką akurat nie przepadam, taka spięta cały czas chodzi.
Re: Przepis na życie
Mam podobne odczucia.... pierwsza seria super, druga już trochę naciągana... Anka ciągle tak samo gra, Jerzy również.... ale zazwyczaj jak serial się ciągnie i robią kolejne sezony to już na siłę wątki wymyślane są i robi się takie niewiadomo co .... ale i tak oglądam ale już nie z takim entuzjazmem...
W sumie ma tak samo jak Wy.Tej serii nie ogladam tak namiętnie choć nadal bardzo lubię Beatkę i Andrzejka,świetnie grają.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
helenka814
- Miła Kobietka
Żabcia jest najlepszy 

-
kasienka
Nie lubię postaci Mani, nosi głowę zbyt wysoko a szału nie robi ani grą ani postaci (ale to juz nie jej wina), a wyglądem tym bardziej nie, nie wspominając o tej jej koleżance.
Normalnie kocham ten serial!
Uwielbiam Beatke z ''zabcia'' i Pole. Ale wszyscy aktorzy sa zajebisci, najlepszy polski serial 
Ja też bardzo lubię ten serial. Beatka i Żabcia wymiatają, ale denerwuje mnie już powoli wątek Anny i Jerzego. Co chwilę coś staje im na drodze jak w jakimś tasiemcu, gdzie jedna historia ciągnie się przez 1000 odcinków.
Jak trafię to oglądam. Gdyby nie Beata i jej mąż to serial byłby nijaki.
Dokładnie. Mdłe się to zrobiło.bikini pisze:denerwuje mnie już powoli wątek Anny i Jerzego. Co chwilę coś staje im na drodze jak w jakimś tasiemcu, gdzie jedna historia ciągnie się przez 1000 odcinków.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
LittleSister
- Jestem tu nowa :)
tak naprawdę teraz to ten serial tylko polega na perypetiach Beatki i Żabci, które są naprawdę fajne, a główny wątek powinien być skończony już po 2 sezonie
Na początku oglądałam każdy odcinek, ale niestety serialowa Anka jest strasznie irytująca. Taka mimoza. I przez nią już tylko zerkam na nowe odcinki. Tak jak pisałyście - wątek głównych bohaterów jest strasznie naciągany i nijaki.
A ja wcześniej nie oglądałam regularnie za to teraz na necie nadrobiłam ostatnią serie całą i mi się spodobało
A ja tam lubię Ankę, zwyczajna dziewczyna, nie wykreowali ją na mega inteligentkę i boginie jak to zazwyczaj bywa z głównymi bohaterkami 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
A ja serial uwielbiam! Wszystkie wątki poboczne, szczególnie szaleństwa Poli i jej miłość, oraz miłość ukazaną w zwariowany sposób u starszych aktorów.. 
Za to długo irytowało mnie, że Jerzy prawie przez cały sezon miał brak pamięci..
Za to długo irytowało mnie, że Jerzy prawie przez cały sezon miał brak pamięci..
- malinka 61
- Kobietka Expert
Uwielbiam ten serial , żabcia jest cudowny , 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- kusicielka
- Extra Kobietka
Żabcia ładnie nawywiajał kurcze... Nie ma wierności na tym świecie
żabcia po ryjku dostanie od kijaneczki:)
Oglądam ten serial aczkolwiek już nic ciekawego w nim dla mnie nie ma.
Żabcia i Anka... masakra. Biedny Jerzy. I jeszcze biedniejsza Beatka... Masakra.
Żabcia i Anka... masakra. Biedny Jerzy. I jeszcze biedniejsza Beatka... Masakra.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...