Femdom i kobieca dominacja — jak to wygląda w praktyce?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
myszka2508
Jestem tu nowa :)

Femdom i kobieca dominacja — jak to wygląda w praktyce?

Post autor: myszka2508 »

Cześć,

od jakiegoś czasu interesuje mnie temat femdom i szerzej kobiecej dominacji w relacji. Chciałabym lepiej zrozumieć, jak wygląda to w praktyce poza samymi stereotypami czy wyobrażeniami z internetu. Interesuje mnie bardziej perspektywa prawdziwej relacji, komunikacji, granic i tego, jak buduje się taką dynamikę w zdrowy sposób.

Czy według Was femdom i kobieca dominacja to tylko element fantazji i sypialni, czy może dla niektórych być też realnym stylem relacji, na przykład w klimacie FLR albo D/s? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia? Od czego najlepiej zacząć poznawanie tego tematu, żeby nie wpaść w błędne wyobrażenia?

Chętnie poczytam opinie osób, które mają większą wiedzę albo własne doświadczenia w tym obszarze.
ODPOWIEDZ