Facet ma przedwczesny wytrysk
Facet ma przedwczesny wytrysk
Cześć. Myśle,że wiele z Was ma ten problem ze swoimi facetami. Mianowicie ja mam. Czasami seks jest dłuzszy, czasami krótszy. Ale najczęściej zdarza się,że jest dłuuuuuga gra wstępna. On mnie zaspokaja , stara się. Ale jak przychodzi co do czego czyli do stosunku to on kończy w kilka ruchów. I niekoniecznie misię to podoba bo jednak stosunek to stosunek i chciałabym czasami dłuzej. No niby można drugi raz. Jednak trzeba poczekać 30 minut. I on również nie jest jakimś tam super dlugodystansowcem podczas tego drugiego razu.
No wiec laski jakie macie sposoby?
No wiec laski jakie macie sposoby?
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Re: Facet ma przedwczesny wytrysk
A próbowaliscie takich żeli wydłużających stosunek? U nas fajnie sie to sprawdza
Nie próbowalismy.. nawet nie wiedzialam o istnieniu takich... pomaga to rzeczywiscie? jesli tak to musze rozważyć zakup
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
No na pewno wam nie zaszkodzi spróbować, a jeśli ma pomóc i zapewnić wam komfort, to myślę, że jak najbardziej warto
Superlove ma bogatą ofertę tych żeli w bardzo przystępnych cenach
Czytałaś artykuły w sieci? Jest tam często wiele przydatnych rzeczy. Jeśli chodzi o nas to na początku stosowaliśmy prezerwatywy. Potem jednak przeszłam na tabletki i zaczął się problem. Bo on w gume kończył o wiele szybciej niż normalnie. Musiałam leżeć jak kłoda bo jak go dotykałam to on od razu tak się nakręcał że wystarczyło tylko trochę stymulacji i koniec. I wytrysk. Maż oczywiście również się wnerwiał bo chciał dłużej i tak normalnie a kończył wcześniej niż chciał
Pomogły chusteczki OC Wipes. Odkryliśmy je na którymś forum (chyba kafe). Zamawiamy sobie co jakiś czas. Fajne ponieważ smaruje się penisa i on może o wiele, wiele dłużej.
One są czymś nasączone? Czy przypadkiem Ciebie rówież nie znieczulają?
Jak się wchłonie to nie. I dlatego trzeba poczekać aż taka chusteczka wchłonie się całkiem w penisa i dopiero wtedy można uprawiać seks.A nie tak od razu. Raz uprawialiśmy seks tuż po i u niego nie miało szansy zadziałać a i ja o wiele mniej czułam To nie był dobry seks Jednak wystarczy poczekać te 5 czy 10 minut i jest naprawdę spoko. O wiele lepsza opcja niż prezerwatyw. A o dziwo tak mało popularna bo w sklepach nie kupowałam stacjonarnie a musiałam zamawiać przez neta.
-
fikusnaela
- Jestem tu nowa :)
możesz skłonić go żeby brał specjalne tabletki nazywają się Stud Pills. Mojemu mężowi pomogły znalazłem je gdy przeczytałam blog trenera sportów siłowych gdzie opisuje że wielu mężczyzn ma problemy z przedwczesnym wytryskiem