Erotyczne sms-y

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
G****

Erotyczne sms-y

Post autor: G**** »

Cześć dziewczyny. :)
Może pomożecie co napisać dla męża. Chciała bym go podniecić żeby wieczorem jak wróci do domu był napalony :D
To co pomożecie? ;)
Awatar użytkownika
Cynamon
Jestem tu nowa :)

Re: Erotyczne sms-y

Post autor: Cynamon »

A nie boisz się, że zrobi sobie dobrze gdzieś w kącie do sms'a a do domu przyjdzie już zaspokojony? :happy
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
młoda.kobieta
Miła Kobietka

Post autor: młoda.kobieta »

Raczej z ochotą przybiegnie do żony do domu ; p

"Kochanie, nie mogę się doczekać kiedy będziesz w domu, mam na Ciebie wielką ochotę..."

"Kochanie nie pozwól mi na siebie długo czekać... mam nadzieje że będziesz miał siłę na miły, przyjemny wieczór ze swoją żoną..."

Albo jakiś tekścik z erotyczną bielizną, kąpielą, winem, szampanem.

Coś wymyślisz, miłego wieczoru :D
Awatar użytkownika
Alfonsinka

Post autor: Alfonsinka »

Albo ubierz się w ponetne ciuchy i wyślij mu MMSa:) na pewno będzie szybko wracał do domu:)
Jak funkcjonuje transport polska wielka brytania ?
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

najlepiej napisz mu co z nim zrobisz jak wróci do domu, albo spytaj sie co on zrobi Tobie, wtedy jeszcze bardziej rozbudzisz jego wyobraźnię, albo napisz mu, ze jestes dzisiaj złotą rybka i spełnisz jego 3 życzenia ;)
ddbm

Post autor: ddbm »

zanna456 pisze:Cześć dziewczyny. :)
Może pomożecie co napisać dla męża. Chciała bym go podniecić żeby wieczorem jak wróci do domu był napalony :D
To co pomożecie? ;)
Poszukaj może tutaj
http://komdax.com
Babeczkowa_ewa
Fajna Kobietka

Post autor: Babeczkowa_ewa »

Sama znasz (albo powinnaś znać) swojego męża najlepiej, dlaczego pytasz innych, co masz Mu napisać? Ty wiesz najlepiej, co Go rozpali ;-)
foreveryone

Post autor: foreveryone »

Zależy jak bardzo w intymnych relacjach jesteście i czy lubicie sobie takie rzeczy pisać ;)
Patrykk_

Post autor: Patrykk_ »

młoda.kobieta pisze:Raczej z ochotą przybiegnie do żony do domu ; p

"Kochanie, nie mogę się doczekać kiedy będziesz w domu, mam na Ciebie wielką ochotę..."

"Kochanie nie pozwól mi na siebie długo czekać... mam nadzieje że będziesz miał siłę na miły, przyjemny wieczór ze swoją żoną..."

Albo jakiś tekścik z erotyczną bielizną, kąpielą, winem, szampanem.

Coś wymyślisz, miłego wieczoru :D
Hehe bo po takich smsach to moze rzuci prace :D i nie bedzie zwlekał xd Lepiej mu napisz, po powrocie z pracy mam dla ciebie coś przyjemnego :P :sex1
ODPOWIEDZ