E lumpeksy
E lumpeksy
Hej dziewczyny co myślicie o e lumpeksach .
Przejrzałam kilka forum i wiele ludzi sobie chwali ja mam trochę obaw ,jestem ciekawa waszego zdania .Wiele ludzi chwali szafa oraz kumpela .Może wy mi coś doradzicie
Przejrzałam kilka forum i wiele ludzi sobie chwali ja mam trochę obaw ,jestem ciekawa waszego zdania .Wiele ludzi chwali szafa oraz kumpela .Może wy mi coś doradzicie
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Re: E lumpeksy
Jeszcze się nie spotkałam z czymś takim, ale obstawiam, że takowy biznes ma branie.
Moja jedna koleżanka tak kupuje, mi się zdarzyło kupić na fb w takim lumpeksie..
Ale szczerze, jak juz mam kupowac używane rzeczy to jednak wole choć na własne oczy zobaczyć
Ale szczerze, jak juz mam kupowac używane rzeczy to jednak wole choć na własne oczy zobaczyć
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tego jeszcze nie znam i szczerze mówiąc, zainteresowałaś mnie tematem 
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
Też wolę zobaczyć, to raz, a dwa czy to się opłaca, w sensie przesyłka kosztuje tyle co używane ubranie. Trochę bez sensu.
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Przy odzieży używanej warto byłoby sprawdzić faktyczny stan odzieży. Co innego jak kupujesz w sklepie internetowym bądź hurtowni nową, nieużywaną odzież.
całkiem fajny pomysł dla zabieganych. Poza tym w takich sklepach bardziej dbaja o jakość produktów
Meble holenderskie - Mandihouse.pl
Ja kupuję czasem na Vinted, mylę, że można to nazwać e-lumpeksem, bo rzeczy są zwykle używane. Kupiłam już tam sporo fajnych ciuchów, polecam.
Nie przepadam za używanymi ubraniami. Wolę kupić ubrania trochę droższe, ale mam pewność, że nikt w nich nie chodził.
-
jusiawarda
- Miła Kobietka
Ze sklepu jakby nie było też są noszone ;P Ale mimo wszystko lubię przymierzyć zanim kupię coś
Masz na myśli coś w sensie sklepu z wyprzedażami? Typu limango.pl, tak pytam, bo pierwszy raz słyszę hasło "e lumpeksy"
Ja jeśli chodzi o wyprzedaże to ostatnio nabyłam sobie takie cudeńko
Bluzkę w kratkę w kolorze z przewagą czerwonego, wydłużany tył, długie rękawy, zapięcie na guziki. Jest to bluza z Cross Jeansu.
Ja jeśli chodzi o wyprzedaże to ostatnio nabyłam sobie takie cudeńko
Bluzkę w kratkę w kolorze z przewagą czerwonego, wydłużany tył, długie rękawy, zapięcie na guziki. Jest to bluza z Cross Jeansu.
Lumpeksy są najlepsze!
Ja przez ostatnie miesiące nie kupuję nowych ciuchów, bo uważam, że to strata pieniędzy, poza tym to lepsze rozwiązanie dla naszej planety.
Mnie się zdarza kupować super rzeczy, firmowe za kilka zł!!
Także tego 
Ja z zaniżonych firmowych ciuchów korzystam tylko na limango.pl nie wiem, czy ten portal masz na myśli jako e-lumpeksy?
Często tam kupuję ciuchy z ulubionego Cross Jeans, aby tylko kupić coś więcej za mniejszą sumkę niż normalnie, a równie dobre jak bym płaciła słono za jedną rzecz.
Często tam kupuję ciuchy z ulubionego Cross Jeans, aby tylko kupić coś więcej za mniejszą sumkę niż normalnie, a równie dobre jak bym płaciła słono za jedną rzecz.
ooo nie znam tematu, ale w realu sporo chodze po lumpeksach
-
stylistamody
- Miła Kobietka
Zerknij na pawilonvintage.pl - uważam, że to najlepszy internetowy secand hand 
są lumpki przez neta?