Dziewczyny jak myślicie?
-
fiona11
Dziewczyny jak myślicie?
Czy takie można coś stworzyć http://sebcu.u.re.pl/blog/czytaj/23310.html ? Czy to raczej fotomontaż. Taki makijaż może zachwycić, ale jestem ciekawa czy jest to możliwe.
-
santi
Re: Dziewczyny jak myślicie?
dzo śliczne heh,ciekawe ile trzeba siedziec i czekac aż Cie ktos tak umaluje :p
-
Natalia Ephemer
Słyszałam o dziewczynie, która to robiła... Takie mini dzieło sztuki... to tak jak z sushi podawane serwowane na nagim ciele kobiety: ciekawe, przyciąga uwagę, ale na co i po co to?
-
Natalia Ephemer
@dzo -no jasne... aczkolwiek jestem zwolennikiem sztuki, która o czymś mówi...
A tu co: bajki Disneya w wersji na powiekach, do oglądania po zamknięciu oczu.... No niechby to były wzory ze skrzydeł motyli, to już by mnie bardziej ruszyło!
A tu co: bajki Disneya w wersji na powiekach, do oglądania po zamknięciu oczu.... No niechby to były wzory ze skrzydeł motyli, to już by mnie bardziej ruszyło!
-
Natalia Ephemer
Ano - oczywiście: de gustibus non est disputandum - jak to mądrze kiedyś w Rzymie mówiono... 
-
skorupka
od kilku lat zajmuje sie grafiką komputerowa i okiem fachowca stwiedzam że nie jest to fotomontaż ( ja bym raczej takiego czegos nie potrafił zrobić)