Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Co kupić swojemu mężczyźnie na 21 urodziny?
Jest to jego wyjątkowy dzień i mój też, bo akurat w tym dniu obchodzimy jego urodziny ale i naszą 1 rocznicę zaręczyn.
Misiek lubi Soykę, żużel i wszystko co związane z podróżami...ale kompletnie nie mam pojęcia, co mu podarować. Coś od serca, czy może jednak eleganckiego i z klasą?
płyta, bilety fajny pomysł
jak najbardzie praktyczny...
w sumie jak by tego dnia był jakiś żużel, to możecie się razem wybrać a wieczorem na kolację
ogólnie razem spędzić dzień...
A ja lubię prezenty takie własnoręcznie robione czy takie, które nie wymagały zwykłego pójścia do sklepu, kupienia czegoś i cześć. To można zrobić zawsze, nie są potrzebne do tego urodziny.
A jeśli to tym bardziej szczególna okazja, to może lepiej faktycznie coś szczególnego? Wbrew pozorom, mężczyźni także są sentymentalni i lubią takie kobiece "pierdółki", może tylko dopiero po jakimś czasie do tego dochodzą.
Ja na Twoim miejscu pomyślałabym nad dwoma prezentami - jeden na urodziny, taki dla niego, związany właśnie z zainteresowaniami, ale drugi właściwie dla Was - nie wiem, może zeszyt ze wspólnymi zdjęciami i wspomnieniami z miejsc w których byliście, Twoje wrażenia, emocje dotyczące momentu, w którym Ci się oświadczył, coś co będzie fajną pamiątką na lata i później, będzie się to czytało ze wzruszeniem.