Dziewczyny, help!!! :)

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Jadźka
Jestem tu nowa :)

Dziewczyny, help!!! :)

Post autor: Jadźka »

Co kupić swojemu mężczyźnie na 21 urodziny?
Jest to jego wyjątkowy dzień i mój też, bo akurat w tym dniu obchodzimy jego urodziny ale i naszą 1 rocznicę zaręczyn.

Misiek lubi Soykę, żużel i wszystko co związane z podróżami...ale kompletnie nie mam pojęcia, co mu podarować. Coś od serca, czy może jednak eleganckiego i z klasą?

Help....!!!!
:serca
vaniliiia
Kobietka Expert

Re: Dziewczyny, help!!! :)

Post autor: vaniliiia »

Może coś z humorem? :)
Ja polecam tę str: http://www.panprezent.pl/
Dużo ciekawych prezentów, moze coś wpadnie do głowy :)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Może płytę Soyki? Albo bilet na żużel? A może jakaś fajna podróż? ;)
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

płyta, bilety fajny pomysł ;)
jak najbardzie praktyczny... ;)
w sumie jak by tego dnia był jakiś żużel, to możecie się razem wybrać a wieczorem na kolację ;)
ogólnie razem spędzić dzień...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jadźka

Post autor: Jadźka »

Zastanawiałam się właśnie nad biletem :) Dzięki dziewczyny ;)

Ale jak macie jeszcze jakieś pomysły to śmiało piszcie ;)
Kaya

Post autor: Kaya »

A ja lubię prezenty takie własnoręcznie robione czy takie, które nie wymagały zwykłego pójścia do sklepu, kupienia czegoś i cześć. To można zrobić zawsze, nie są potrzebne do tego urodziny.

A jeśli to tym bardziej szczególna okazja, to może lepiej faktycznie coś szczególnego? Wbrew pozorom, mężczyźni także są sentymentalni i lubią takie kobiece "pierdółki", może tylko dopiero po jakimś czasie do tego dochodzą.

Ja na Twoim miejscu pomyślałabym nad dwoma prezentami - jeden na urodziny, taki dla niego, związany właśnie z zainteresowaniami, ale drugi właściwie dla Was - nie wiem, może zeszyt ze wspólnymi zdjęciami i wspomnieniami z miejsc w których byliście, Twoje wrażenia, emocje dotyczące momentu, w którym Ci się oświadczył, coś co będzie fajną pamiątką na lata i później, będzie się to czytało ze wzruszeniem.
ODPOWIEDZ