Dobry prawnik w Opolu

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Abram
Extra Kobietka

Dobry prawnik w Opolu

Post autor: Abram »

Polecicie w Opolskim prawnika, który może prowadzić sprawę o rozwód, łącznie z ustaleniem prawa do opieki? Zależy mi na kimś kto w takich sprawach się specjalizuje i będzie w stanie to dla mnie kompleksowo i dobrze poprowadzić. Jak możecie polecić prawników to dajcie znać.
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Dobry prawnik w Opolu

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto wziąć pod uwagę ew. kościelny proces o nieważność małżeństwa
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny (zatwierdzony)
(kościelne procesy o nieważność małżeństwa)
mail: [email protected]
Kosiu
Jestem tu nowa :)

Re: Dobry prawnik w Opolu

Post autor: Kosiu »

Jeśli zanosi się, że sprawa rozwodowa nie przejdzie gładko to faktycznie pomoc doświadczonego prawnika może się okazać cenna. Takie kancelarie jak Centrum Rozwodów specjalizują się w tego typu sprawach, będzie można liczyć na ich pomoc przy sprawie o opiekę nad dziećmi czy kwestie związane między innymi z tematem dotyczącym alimentów. Można na spotkanie umówić się telefonicznie 504  160  253.
ODPOWIEDZ