Dlugie miesiączki

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
sikorkas

Dlugie miesiączki

Post autor: sikorkas »

Mam problem... tzn ja zawsze mam jakiś problem z kobiecymi sprawami, ale teraz juz to się nasiliło i mówiąc szczerze już nie wiem gdzie szukać pomocy... byłam już u tyle "specjalistów" i nikt mi nie potrafi pomóc.

Dzisiaj jest 22.01.11, a ja mam krwawienia od 01.11.10, są dni kiedy są bardzo silne a są dni kiedy tak delikatnie, miałam tydzien w ciągu tego całego czasu gdy nic się nie działo, a później powrót wszystkiego od nowa.
Bylam u wielu lekarzy i u każdego od nowa robilam pełną serię badań, wyniki mam "książkowe", usg nic nie wykazuje, a ze mnie dalej leci... i non stop slyszę tą samą śpiewkę "samo przejdzie", ale kiedy samo przejdzie?

Moje drogie może macie pomysł jakis do kogo się zwrócić?
skorupka

Re: Dlugie miesiączki

Post autor: skorupka »

moze powiedz aby lekaz zapisał ci tabletyk antykoncepcyjne, moze one sprawią ze krwawienia nie beda takie długie ponieważ zawierają hormony
ODPOWIEDZ