Krosty na ustach
Krosty na ustach
"Tylko czyste sumienie jest zwycięstwem"
-
Basia1994
Re: Krosty na ustach
Cierpisz na niedobór witamin ? Bo wygląda na to jakbyś była osłabiona i infekcje się rozwijają bez przeszkód 
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
W aptece musisz spytać o coś na wysuszenie ich albo udaj się do dermatologa. Na pierwszy rzut zacznij pić wapno, może pomóc.
Amantium irae amoris integratio.
Jeśli to "zimno", tak się na to mówi, to jest to infekcja, którą łapie się jako malutkie dziecko. Dokładniej kiedy ciocie, wujki, babcie, dziadki i inni podchodzą i całują dziecko w usta, a sami złapali tą infekcję. To jest raczej nieuleczalne, ale nie wiem dokładnie. Jeśli to masz to blado to widzę, ale być może to coś innego.
Jesli jednak to, to są w aptece specjalne maści, które wysuszają ropne infekcje. Można też kupić specjalne takie przezroczyste plasterki, które przyspieszają okres gojenia oraz maskują je.
Jesli jednak to, to są w aptece specjalne maści, które wysuszają ropne infekcje. Można też kupić specjalne takie przezroczyste plasterki, które przyspieszają okres gojenia oraz maskują je.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?