Na wysoką gorączkę

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
musia
Jestem tu nowa :)

Na wysoką gorączkę

Post autor: musia »

Hej co możecie polecić na wysoką gorączkę i uciążliwy ból głowy? Jakie leki sprawdzają się wg was najlepiej? Czy stosowałyście pyralgine? Pozdrawiam
halofa

Re: Na wysoką gorączkę

Post autor: halofa »

mnie jak łapie silny ból i gorączka to zawsze sięgam po pyralginę jest to jedyny lek, który przynosi mi ulgę, tak więc osobiście polecam.
misiek123

Post autor: misiek123 »

Gdy mnie coś łapie to sięgam po gripex i zawsze mi pomaga.
http://www.iqinteligencja.pl/ciekawostk ... encji.html
musia

Też stosuję czasem gripex ale na wysoką gorączkę wydaje się być raczej mało skuteczny. Świetnie łagodzi objawy przeziębienia ale na nieco silniejszą chorobę warto sięgnąć po pyralginę, faktycznie uśmierza ból i łągodzi gorączkę i to szybko.
halofa

ja w sumie polecam pyralginę sprint, jest w saszetakch i mam wrażenia że szybciej uśmierza ból, poza tym nie forma rozpuszczanego leku bardzeij odpowiada niz tabletka ponieważ mam problemy z przełykaniem tabletek, więc dla mnie to idealne rozwiązanie.
musia

halofa pisze:ja w sumie polecam pyralginę sprint, jest w saszetakch i mam wrażenia że szybciej uśmierza ból, poza tym nie forma rozpuszczanego leku bardzeij odpowiada niz tabletka ponieważ mam problemy z przełykaniem tabletek, więc dla mnie to idealne rozwiązanie.
Ciekawe, też nie lubię tabletek, skoro do tego działa szybciej, to widzę same plusy :)
halofa

zawsze warto spróbować, mnie taka forma leku odpowiada, nie wiem jak innym.
ODPOWIEDZ