Na wysoką gorączkę
Na wysoką gorączkę
Hej co możecie polecić na wysoką gorączkę i uciążliwy ból głowy? Jakie leki sprawdzają się wg was najlepiej? Czy stosowałyście pyralgine? Pozdrawiam
Re: Na wysoką gorączkę
mnie jak łapie silny ból i gorączka to zawsze sięgam po pyralginę jest to jedyny lek, który przynosi mi ulgę, tak więc osobiście polecam.
Gdy mnie coś łapie to sięgam po gripex i zawsze mi pomaga.
http://www.iqinteligencja.pl/ciekawostk ... encji.html
Też stosuję czasem gripex ale na wysoką gorączkę wydaje się być raczej mało skuteczny. Świetnie łagodzi objawy przeziębienia ale na nieco silniejszą chorobę warto sięgnąć po pyralginę, faktycznie uśmierza ból i łągodzi gorączkę i to szybko.
ja w sumie polecam pyralginę sprint, jest w saszetakch i mam wrażenia że szybciej uśmierza ból, poza tym nie forma rozpuszczanego leku bardzeij odpowiada niz tabletka ponieważ mam problemy z przełykaniem tabletek, więc dla mnie to idealne rozwiązanie.
Ciekawe, też nie lubię tabletek, skoro do tego działa szybciej, to widzę same plusyhalofa pisze:ja w sumie polecam pyralginę sprint, jest w saszetakch i mam wrażenia że szybciej uśmierza ból, poza tym nie forma rozpuszczanego leku bardzeij odpowiada niz tabletka ponieważ mam problemy z przełykaniem tabletek, więc dla mnie to idealne rozwiązanie.
zawsze warto spróbować, mnie taka forma leku odpowiada, nie wiem jak innym.